ЛюблюДевчонок• 25 ноября 2024
Підкажіть, намагаюсь зробити галушки
Вже третій раз намагаюсь зробити галушки ,все робила по рецепту тісто надто липке не можливо сформувати його
І борошно вже додавалаі не раз і олію,і руки змамащувала нею
І борошно вже додавалаі не раз і олію,і руки змамащувала нею
Майская киска• 25 ноября 2024
Я ложкой выкладываю галушки в кипящую воду, тесто и должно быть липкое.
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляМайская киска
Я ложкой выкладываю галушки в кипящую воду, тесто и должно быть липкое.
Маленькою?
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляМайская киска
Да
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
Ирина-bbd0• 25 ноября 2024
Ответ дляЛюблюДевчонок
Маленькою?
Малеенькой ложкой и палец либо вторую ложку смочите водой
Тесто должно быть мягким и липким ибо буцыки получатся
Тесто должно быть мягким и липким ибо буцыки получатся
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
![heart](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/heart.png)
Ирина-bbd0• 25 ноября 2024
Ответ дляЛюблюДевчонок
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
Смочите палец и с маленькой ложечки мокрым пальцем выдавите с ложки в кипящий бульон
Пальцы туда не совать)))
Пальцы туда не совать)))
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
Майская киска• 25 ноября 2024
Мокрой ложкой набираете и опускаете в кипящую воду, второй ложкой аккуратно снимаете тесто. Снова мочите ложку - набираете тесто и опускайте в воду
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
Мао_Мяо• 25 ноября 2024
Автор, у вас мало борошна в тій мішанині.
є 2 варіанта, коли галушка формована і коли тісто рідке.
як для рідкого тіста - то воно у вас все рівно рідке.
тісто місять у мискі, а не на коврику. тоді беруть чайну ложку, мокають її в окроп і нею крайок тіста набирають і окунають в окроп. тісто добре відпадає, і так знову.
є 2 варіанта, коли галушка формована і коли тісто рідке.
як для рідкого тіста - то воно у вас все рівно рідке.
тісто місять у мискі, а не на коврику. тоді беруть чайну ложку, мокають її в окроп і нею крайок тіста набирають і окунають в окроп. тісто добре відпадає, і так знову.
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
Мао_Мяо• 25 ноября 2024
доречі, формані галушки - тісто добре вимішують і воно відстає від миски і від рук. його щіпають пальцями або розкатують ковбаскою і нарізають ножем.
в олії нічого не мастять
в олії нічого не мастять
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
![dislike](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/dislike.png)
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляАйболитная
Що за борошно, можливо в ньому мало клейковини
Борошно всі рази було різне ,але жодного разу не вийшли галушки
Айболитная• 25 ноября 2024
Ответ дляЛюблюДевчонок
Борошно всі рази було різне ,але жодного разу не вийшли галушки
Дивлячись яке різне, зазвичай різні види борошна для дієтичного харчування погано вимішуються?і крихкі. Зі звичайної білої муки повинно все виходити
Дама с заначкой• 25 ноября 2024
Ответ дляЛюблюДевчонок
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
Автор, тесто делают в тарелке, мисочке, на не на столе.
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
![woman_facepalming](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/woman_facepalming.png)
Нехай щастить• 25 ноября 2024
Ответ дляЛюблюДевчонок
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
Ложку каждый раз мочить в холодной воде нужно.
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляАйболитная
Дивлячись яке різне, зазвичай різні види борошна для дієтичного харчування погано вимішуються?і крихкі. Зі звичайної білої муки повинно все виходити
Там біла
Для супу: в мисочку розбити 1 яйце і дрибку солі перемішати і поступово додавати борошно , мішати . Тісто ліпке. В стакан налити холодну воду щоб мочати чайну ложку . Набирати пів чайної ложки тіста опустити в киплячий суп . Ложку постійно занурювати в стакан з водою. Галушки розбухают - тому набирати не дуже багато. Смачного!!!
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляsvetolino
Для супу: в мисочку розбити 1 яйце і дрибку солі перемішати і поступово додавати борошно , мішати . Тісто ліпке. В стакан налити холодну воду щоб мочати чайну ложку . Набирати пів чайної ложки тіста опустити в киплячий суп . Ложку постійно занурювати в стакан з водою. Галушки розбухают - тому набирати не дуже багато. Смачного!!!
Приблизно і так готувала ,все одно сирі не проварились
![woman_facepalming](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/woman_facepalming.png)
Кукусик• 25 ноября 2024
Покладіть тісто у кондитерський мішок або пакет і порційно видавіть у киплячу воду. А взагалі тісто треба дуже добре вимішувати, щоб не прилипало
Ирина-bbd0• 25 ноября 2024
Ответ дляАйболитная
А чого воно таке темне?
Может гречневая мука или какая-то ржаная
Айболитная• 25 ноября 2024
Ответ дляИрина-bbd0
Может гречневая мука или какая-то ржаная
Сказала ж людина біла звичайна
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляКукусик
Покладіть тісто у кондитерський мішок або пакет і порційно видавіть у киплячу воду. А взагалі тісто треба дуже добре вимішувати, щоб не прилипало
А цим вимішувати,ложкою?
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляsvetolino
Набирайте в ложку не багато (пів або чверть) хай прокипять коли вспливуть, розріжте одну . Кулінарія це наполегливість і творчість. Один, два рази зробите і все буде ок. Удачі!!! Смачного!!!
Дякую!
Кукусик• 25 ноября 2024
Ответ дляЛюблюДевчонок
А цим вимішувати,ложкою?
Ні, ложкою ви добре не вимішаєте, тільки руками або міксером, якщо є (насадка крюк). Якщо руками, то треба хоча б хвилин 10 вимішувати (може й довше), спочатку буде дуже липнути до рук, а потім в процесі вимішування ви відчуєте, як тісто почне відлипати все краще і краще, а потім і зовсім перестане прилипати або майже перестане (залежить від кількості борошна)
![like](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/like.png)
автор
ЛюблюДевчонок
• 25 ноября 2024
Ответ дляКукусик
Ні, ложкою ви добре не вимішаєте, тільки руками або міксером, якщо є (насадка крюк). Якщо руками, то треба хоча б хвилин 10 вимішувати (може й довше), спочатку буде дуже липнути до рук, а потім в процесі вимішування ви відчуєте, як тісто почне відлипати все краще і краще, а потім і зовсім перестане прилипати або майже перестане (залежить від кількості борошна)
Дякую!)
![heart](https://sovet.kidstaff.com.ua/img/smile/adaptive/heart.png)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу