sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_142
ЛюблюДевчонок• 25 ноября 2024

Підкажіть, намагаюсь зробити галушки

Вже третій раз намагаюсь зробити галушки ,все робила по рецепту тісто надто липке не можливо сформувати його
І борошно вже додавалаі не раз і олію,і руки змамащувала нею
attached-photo
31 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
Альфасамка• 25 ноября 2024
1
купити в балуваній галі!
woman_facepalming 1
anonim_218
Детские_Будут?• 25 ноября 2024
2
Фото огонь. Благодарю, чуть не проблевалась
like 1 woman_facepalming 6 face_with_tears_of_joy 3
anonim_163
Майская киска• 25 ноября 2024
3
Я ложкой выкладываю галушки в кипящую воду, тесто и должно быть липкое.
like 1
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
4
Ответ дляМайская киска
Я ложкой выкладываю галушки в кипящую воду, тесто и должно быть липкое.
Маленькою?
anonim_163
Майская киска• 25 ноября 2024
5
Да
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
6
Ответ дляМайская киска
Да
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
noavatar
Ирина-bbd0• 25 ноября 2024
7
Ответ дляЛюблюДевчонок
Маленькою?
Малеенькой ложкой и палец либо вторую ложку смочите водой
Тесто должно быть мягким и липким ибо буцыки получатся
like 1 heart 2
noavatar
Ирина-bbd0• 25 ноября 2024
8
Ответ дляЛюблюДевчонок
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
Смочите палец и с маленькой ложечки мокрым пальцем выдавите с ложки в кипящий бульон
Пальцы туда не совать)))
like 3
anonim_163
Майская киска• 25 ноября 2024
9
Мокрой ложкой набираете и опускаете в кипящую воду, второй ложкой аккуратно снимаете тесто. Снова мочите ложку - набираете тесто и опускайте в воду
like 3
noavatar
Аnnеt• 25 ноября 2024
10
Ответ дляЛюблюДевчонок
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
ложку мочить нужно
like 2
anonim_114
Мао_Мяо• 25 ноября 2024
11
Автор, у вас мало борошна в тій мішанині.
є 2 варіанта, коли галушка формована і коли тісто рідке.
як для рідкого тіста - то воно у вас все рівно рідке.
тісто місять у мискі, а не на коврику. тоді беруть чайну ложку, мокають її в окроп і нею крайок тіста набирають і окунають в окроп. тісто добре відпадає, і так знову.
like 1
anonim_114
Мао_Мяо• 25 ноября 2024
12
доречі, формані галушки - тісто добре вимішують і воно відстає від миски і від рук. його щіпають пальцями або розкатують ковбаскою і нарізають ножем.
в олії нічого не мастять
like 3 dislike 1
anonim_120
Айболитная• 25 ноября 2024
13
Що за борошно, можливо в ньому мало клейковини
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
14
Ответ дляАйболитная
Що за борошно, можливо в ньому мало клейковини
Борошно всі рази було різне ,але жодного разу не вийшли галушки
anonim_120
Айболитная• 25 ноября 2024
15
Ответ дляЛюблюДевчонок
Борошно всі рази було різне ,але жодного разу не вийшли галушки
Дивлячись яке різне, зазвичай різні види борошна для дієтичного харчування погано вимішуються?і крихкі. Зі звичайної білої муки повинно все виходити
anonim_30
Дама с заначкой• 25 ноября 2024
16
Ответ дляЛюблюДевчонок
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
Автор, тесто делают в тарелке, мисочке, на не на столе.
like 1 woman_facepalming 1
anonim_154
Нехай щастить• 25 ноября 2024
17
Ответ дляЛюблюДевчонок
Також нічого не виходить ,бо воно пристає до ложки неможливо покласти
Ложку каждый раз мочить в холодной воде нужно.
like 1
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
18
Ответ дляАйболитная
Дивлячись яке різне, зазвичай різні види борошна для дієтичного харчування погано вимішуються?і крихкі. Зі звичайної білої муки повинно все виходити
Там біла
noavatar
svetolino• 25 ноября 2024
19
Для супу: в мисочку розбити 1 яйце і дрибку солі перемішати і поступово додавати борошно , мішати . Тісто ліпке. В стакан налити холодну воду щоб мочати чайну ложку . Набирати пів чайної ложки тіста опустити в киплячий суп . Ложку постійно занурювати в стакан з водою. Галушки розбухают - тому набирати не дуже багато. Смачного!!!
like 2
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
20
Ответ дляsvetolino
Для супу: в мисочку розбити 1 яйце і дрибку солі перемішати і поступово додавати борошно , мішати . Тісто ліпке. В стакан налити холодну воду щоб мочати чайну ложку . Набирати пів чайної ложки тіста опустити в киплячий суп . Ложку постійно занурювати в стакан з водою. Галушки розбухают - тому набирати не дуже багато. Смачного!!!
Приблизно і так готувала ,все одно сирі не проварились
woman_facepalming 1
noavatar
svetolino• 25 ноября 2024
21
Ответ дляЛюблюДевчонок
Приблизно і так готувала ,все одно сирі не проварились
Набирайте в ложку не багато (пів або чверть) хай прокипять коли вспливуть, розріжте одну . Кулінарія це наполегливість і творчість. Один, два рази зробите і все буде ок. Удачі!!! Смачного!!!
heart 1
anonim_1
Кукусик• 25 ноября 2024
22
Покладіть тісто у кондитерський мішок або пакет і порційно видавіть у киплячу воду. А взагалі тісто треба дуже добре вимішувати, щоб не прилипало
noavatar
Ane4ka-9cee• 25 ноября 2024
23
Мама рідна, чого вони такого кольору?
like 1
anonim_120
Айболитная• 25 ноября 2024
24
Ответ дляЛюблюДевчонок
Там біла
А чого воно таке темне?
noavatar
Ирина-bbd0• 25 ноября 2024
25
Ответ дляАйболитная
А чого воно таке темне?
Может гречневая мука или какая-то ржаная
anonim_120
Айболитная• 25 ноября 2024
26
Ответ дляИрина-bbd0
Может гречневая мука или какая-то ржаная
Сказала ж людина біла звичайна
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
27
Ответ дляКукусик
Покладіть тісто у кондитерський мішок або пакет і порційно видавіть у киплячу воду. А взагалі тісто треба дуже добре вимішувати, щоб не прилипало
А цим вимішувати,ложкою?
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
28
Ответ дляsvetolino
Набирайте в ложку не багато (пів або чверть) хай прокипять коли вспливуть, розріжте одну . Кулінарія це наполегливість і творчість. Один, два рази зробите і все буде ок. Удачі!!! Смачного!!!
Дякую!
anonim_1
Кукусик• 25 ноября 2024
29
Ответ дляЛюблюДевчонок
А цим вимішувати,ложкою?
Ні, ложкою ви добре не вимішаєте, тільки руками або міксером, якщо є (насадка крюк). Якщо руками, то треба хоча б хвилин 10 вимішувати (може й довше), спочатку буде дуже липнути до рук, а потім в процесі вимішування ви відчуєте, як тісто почне відлипати все краще і краще, а потім і зовсім перестане прилипати або майже перестане (залежить від кількості борошна)
like 1
anonim_142
автор ЛюблюДевчонок • 25 ноября 2024
30
Ответ дляКукусик
Ні, ложкою ви добре не вимішаєте, тільки руками або міксером, якщо є (насадка крюк). Якщо руками, то треба хоча б хвилин 10 вимішувати (може й довше), спочатку буде дуже липнути до рук, а потім в процесі вимішування ви відчуєте, як тісто почне відлипати все краще і краще, а потім і зовсім перестане прилипати або майже перестане (залежить від кількості борошна)
Дякую!)
heart 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff