Спішу - перекидаюсь• 05 января в 09:28
Какие блюда вы готовите заранее, чтобы сэкономить время в будние дни?
Кіна не буде• 05 января в 09:30
Иногда пельмени.
Но я готовлю только простые блюда которые не требуют временных затрат, поэтому заранее ничего не готовлю
Но я готовлю только простые блюда которые не требуют временных затрат, поэтому заранее ничего не готовлю
Love_Love_Love_• 05 января в 09:30
Нарізає чоловік мʼясо і рибу порційно- витягнув і на гриль - вечеря 20 хв
Тумба-юмба• 05 января в 09:36
Суп, плов, картошку с курицей. Всё это можем есть 2-3 дня без проблем.
2
Чтооооооооооо?• 05 января в 09:37
Мясные, те что тушить, запекать, фаршировать. А гарнир можно быстренько каждый день делать
2
1
Розвідка Маші• 05 января в 09:38
Я у неділю ввечері запікаю великий шматок м´яса. Ми його їмо 3 дні зазвичай.
Ну і коли роблю котлети, голубці, відбивні, то в двійній порції. Інша в морозилку, потім вже швидко доготовить
Ну і коли роблю котлети, голубці, відбивні, то в двійній порції. Інша в морозилку, потім вже швидко доготовить
2
Ну що ви, мамо!• 05 января в 09:39
М´ясо ріжу на гуляш/плов і морожу, фарш готовий на котлети зі спеціями, часник тертий квадратиками морожу, шампіньйони нарізані для тушіння, квасолю іноді варену морожу. В принципі на цьому місце в морозилці закінчується, але якби було, то ще морозила б натерту моркву, я її часто використовую.
1
Я в дамках• 05 января в 09:39
Борщ, супи, котлети, відбивні, голубці, фарширований перець, тушковане м´ясо, гуляш. Це те, що дня на 3.
На 2 можу приготувати плов, макарони по-флотськи.
Випічку теж роблю на 2-3 дні.
На 2 можу приготувати плов, макарони по-флотськи.
Випічку теж роблю на 2-3 дні.
Ну що ви, мамо!• 05 января в 09:41
А взагалі в мене маленький холодильник, а домашні жеруть як бегемоти, тому готова їжа більше 2х днів не виживає.
3
Працівниця року• 05 января в 09:42
Ответ дляКурочка
Бєдна Галя.
У Гали такие цены сейчас что она не бедная)))
4
Цикавенная• 05 января в 09:54
Ответ дляСокодавка ще та
Её можно кушать?
Мабудь десь таки її робять більш меньш їстівною. В нас таке все погане на смак.
2
Та не реву я• 05 января в 09:58
Ответ дляparele
Галю Балувану)
Только в соседней теме обсудили ее 😁
Перша на селі• 05 января в 09:59
Ответ дляЦикавенная
Мабудь десь таки її робять більш меньш їстівною. В нас таке все погане на смак.
а нас теж,в м´ясні страви додають внутрішній жир,фу
Акварель 38• 05 января в 10:27
Ответ дляПрацівниця року
У Гали такие цены сейчас что она не бедная)))
Да .Подорожала.Раньше там часто что то покупала.Теперь очень редко.Только когда надо что то очень быстро приготовить а времени нет и все голодные.
Акварель 38• 05 января в 10:28
Ответ дляЦикавенная
Мабудь десь таки її робять більш меньш їстівною. В нас таке все погане на смак.
Що саме вам не сподобалось?Беру голубці,перші,вареники, пельмені,хінкалі .І солянка смачна ще .
Акварель 38• 05 января в 10:29
Ответ дляparele
Вполне.
Прямо сейчас в морозилке лежат индюшиные котлеты, блинчики с мясом, вареники.
Когда надоедает готовить, это выход.
Прямо сейчас в морозилке лежат индюшиные котлеты, блинчики с мясом, вареники.
Когда надоедает готовить, это выход.
Да. Иногда можно позвонить себе отдохнуть от кухни :)
2
Добродійка• 05 января в 10:36
Ответ дляАкварель 38
Да. Иногда можно позвонить себе отдохнуть от кухни :)
Моя галя зіпсувалась зовсім, раніше подобалась. Останній раз взяла пельмені 3 м´яса і котлети рибні пісні. Так пельмені всі розлізлись як слиз. Котлети були із хліба, риби там майже не було. А раніше такі смачні були.
А по темі заздалегідь нічого не готую, не люблю з морозилки їжу. Тільки зі свіжих продуктів, тому готую через день.
А по темі заздалегідь нічого не готую, не люблю з морозилки їжу. Тільки зі свіжих продуктів, тому готую через день.
Країна мрій• 05 января в 10:58
Ответ дляСокодавка ще та
Её можно кушать?
Звісно.Завжди маю запас-вареники і пельмені,краса.
Країна мрій• 05 января в 10:59
Ответ дляПрацівниця року
У Гали такие цены сейчас что она не бедная)))
260 грн пельмені за 1 кг,беру з говʼядиною,дуже смачні.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

