Рання пташка• 13 января в 16:26
Як ферментуєте овочі?
Чи ферментуєте овочі? Які?
автор
Рання пташка
• 13 января в 16:30
Ответ дляФсеСама
Квашеные огурцы и квашеная капуста считаются?
там є сіль. А ферментовані без солі.
1
9
Квітка папороті• 13 января в 16:41
Робила тільки капусту. Але вона специфічна). Нашинкувати і залити водою з фільтра, не кипʼяченою і чекати бродіння
Та легко!• 13 января в 16:46
Якщо хочете заглибитись в тему - то штудіюйте ’Мистецтво ферментації’ Шандора Каца.
Якщо ж хочете готових рецептів на профанському рівні - то ютуб в допомогу)
Якщо ж хочете готових рецептів на профанському рівні - то ютуб в допомогу)
автор
Рання пташка
• 13 января в 16:49
Ответ дляТа легко!
Якщо хочете заглибитись в тему - то штудіюйте ’Мистецтво ферментації’ Шандора Каца.
Якщо ж хочете готових рецептів на профанському рівні - то ютуб в допомогу)
Якщо ж хочете готових рецептів на профанському рівні - то ютуб в допомогу)
дякую
Баба Йога• 13 января в 17:36
Ответ дляТа легко!
Якщо хочете заглибитись в тему - то штудіюйте ’Мистецтво ферментації’ Шандора Каца.
Якщо ж хочете готових рецептів на профанському рівні - то ютуб в допомогу)
Якщо ж хочете готових рецептів на профанському рівні - то ютуб в допомогу)
Я якось на амазоні переглядала книжку американського автора про ферментацію, цікава . Назви не памчтаю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу