sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Здоровье и Красота - Диеты
anonim_157
Янка-угомонись• 10 декабря 2024

Що таке ферментовані продукти, і чи дійсно вони такі корисні?

23 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_60
Мне без сахара• 10 декабря 2024
1
Квашена капуста - ферментовавний продукт.
like 12
anonim_38
Життє Бентежне• 10 декабря 2024
2
Квашені знаєте ?Це по-нашому.Корисні живими бактеріями
like 2
anonim_60
Мне без сахара• 10 декабря 2024
3
Ответ дляЖиттє Бентежне
Квашені знаєте ?Це по-нашому.Корисні живими бактеріями
Воно не так ’ корисно’ звучить.
Але дійсно це смечно і корисно. Хоч і дуже просто
like 6
anonim_38
Життє Бентежне• 10 декабря 2024
4
Ответ дляМне без сахара
Воно не так ’ корисно’ звучить.
Але дійсно це смечно і корисно. Хоч і дуже просто
Ну,звучить як є.Але для кішківника корисно. Якщо натуральна ферментація
anonim_72
Їжак в панчохах• 10 декабря 2024
5
Квашені овочі, солоне сало з ящика, оселедець.
woman_facepalming 1
anonim_38
Життє Бентежне• 10 декабря 2024
6
Ответ дляЇжак в панчохах
Квашені овочі, солоне сало з ящика, оселедець.
Сало і оселедець, то не то
Ферментовані-це пройшли процес ферментації, квашення
like 3
anonim_152
Сосиска_Втесте• 10 декабря 2024
7
Квашені овочі, дійсно дуже корисні для мікрофлори, а її стан навіть на мозок впливає, не кажучи про імунітет та інші функції організму
like 7
anonim_38
Життє Бентежне• 10 декабря 2024
8
Ответ дляСосиска_Втесте
Квашені овочі, дійсно дуже корисні для мікрофлори, а її стан навіть на мозок впливає, не кажучи про імунітет та інші функції організму
Тому що весь наш імунітет знаходиться у кішківнику
like 5
noavatar
Кросівки оригінал• 10 декабря 2024
9
Автор, але коли квашене без уксусу, не ота фігня з магазину і базарів
like 9
anonim_72
Їжак в панчохах• 10 декабря 2024
10
Ответ дляЖиттє Бентежне
Сало і оселедець, то не то
Ферментовані-це пройшли процес ферментації, квашення
Тоді бражка і пиво домашнє))
face_with_tears_of_joy 2
anonim_110
Забрала і не сказала• 10 декабря 2024
11
Дійсно. Їм капусту квашену з морквою. Помідори та огірки вже 4 банка.
anonim_71
Виннипуховна• 10 декабря 2024
12
Ферментация - это квашивание.
Капуста, кимчи, комбуча и т.д.
Я считаю, что это полезно, да. Перестал беспокоить живот.
Плюс зимой это конкретный выход, когда малое разнообразие овощей полезных. Ферментировать можно практически все.
like 1
anonim_38
Життє Бентежне• 10 декабря 2024
13
Ответ дляЇжак в панчохах
Тоді бражка і пиво домашнє))
А так і є.Тільки результат різний))))
Але якщо стаканчик домашнього пива,а не більше, то це теж корисно
anonim_119
ГендиреХтор• 10 декабря 2024
14
Брынза овечья
anonim_176
Все будет, но потом• 10 декабря 2024
15
Так, це для флори нашої.
Наш кішківник частина імунної системи
anonim_119
ГендиреХтор• 10 декабря 2024
16
Ответ дляВиннипуховна
Ферментация - это квашивание.
Капуста, кимчи, комбуча и т.д.
Я считаю, что это полезно, да. Перестал беспокоить живот.
Плюс зимой это конкретный выход, когда малое разнообразие овощей полезных. Ферментировать можно практически все.
Что за комбуча? Тоже вид капусты ?
face_with_tears_of_joy 1
noavatar
tereska• 10 декабря 2024
17
Ответ дляГендиреХтор
Что за комбуча? Тоже вид капусты ?
Чайний гриб, той що в трилітрових банках вирощують.
anonim_71
Виннипуховна• 10 декабря 2024
18
Ответ дляГендиреХтор
Что за комбуча? Тоже вид капусты ?
Это ферментированный чай.
Для меня это нереально вкусная штука.
Основой может выступать любой чай.
anonim_128
Борщик• 10 декабря 2024
19
Купую стейки яловичини сухої ферментації ( тобто витримуи , ще можна сказати). Мені воно смачне, на грилі хв по 5-10 ( велике) з обох боків і готове. До 5 хв, якщо медальони.
dislike 1
anonim_128
Борщик• 10 декабря 2024
20
Ответ дляВиннипуховна
Это ферментированный чай.
Для меня это нереально вкусная штука.
Основой может выступать любой чай.
Основа грибок. А чай для смаку.
anonim_175
Душка-свекрушка)))• 10 декабря 2024
21
Корисне, якщо правильно ферментоване/заквашене і розвилися саме корисні бактерії
like 1
anonim_79
дамаАмстердама• 10 декабря 2024
22
кефир наверное тоже. а вообще заметила что после квашеных продуктов с жкт реально лучше дело
like 2
anonim_70
Коко На Страже• 10 декабря 2024
23
Кефир и квашенная капуста, очень полезные для зубов и жкт
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff