sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Другое
anonim_6
Луковая• 23 января в 19:21

Вы в супы зажарку делаете? Или варите?

Морковка,лук-пасеруете ? Или бросаете в воду и оно там варится?
30 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_181
Помилуйте мадам• 23 января в 19:21
1
Всегда пассерую в кастрюле, в которой варю дальше суп
like 1
anonim_74
Може ще третю?• 23 января в 19:21
2
Варю, не жарю
like 8
anonim_79
Муркошечка• 23 января в 19:21
3
Если раз в год решу сварить суп или борщ то не делаю зажарку. Просто бросаю в суп морковь и лук
crying_face 2 like 9
anonim_18
Цветов Мне срочно• 23 января в 19:22
4
Зажарку обязательно , с ней гораздо вкуснее
dislike 11 like 14
anonim_67
Кукусикиииииии• 23 января в 19:23
5
Заварку завариваю
face_with_tears_of_joy 1
anonim_216
Синиця у спідниці• 23 января в 19:23
6
По ситуації,можу й так і так
like 1
anonim_104
Марфа Українівна• 23 января в 19:24
7
Варю, завжди
like 3
noavatar
Стрекоза любви• 23 января в 19:24
8
В 90% без підсмажки. Лише коли роблю грибний суп, то люблю шампіньйони підсмажити з дуже мілко подрібненою цибулею.
like 6
noavatar
Леді_в_пледі• 23 января в 19:24
9
Не роблю засмажку, не люблю пустий жир
face_with_tears_of_joy 2 like 8 woman_facepalming 1
anonim_166
ХаДиДиШь• 23 января в 19:26
10
Не роблю, прям дитяча травма якась - жирнючий суп в тарілці, і дрібні кавелдики смаженої цибулі різного ступеню просмажки - від чорного до жовтуватого - в тій тарілці плавають... фу.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
like 10
anonim_156
Указка• 23 января в 19:27
11
Нет, никогда не обжариваю ничего. Терпеть не могу этот вкус жира
like 9
anonim_194
Потринділиця• 23 января в 19:30
12
Смажу. Мені варене несмачне.
heart 6 dislike 3
anonim_42
Налитое яблочко• 23 января в 19:30
13
Овочі пассерую. Жира мінімальна кількість. Суп не жирний
like 5
anonim_115
Купи слона• 23 января в 19:31
14
Трохи підсмажую на смальці.
heart 1 dislike 2
anonim_84
Госпожа_тамагочи• 23 января в 19:32
15
Підсмажаю, інакше не смачно
heart 3 dislike 3
anonim_113
Ловлю капці• 23 января в 19:38
16
Пасерую. Подобається так, тому що цибуля з морквою тоді додають трохи солодкого присмаку. Варені не подобаються.
dislike 1 like 1
anonim_204
Мию чакри щоденно• 23 января в 19:39
17
Переважно підсмажую, хоч і з мінімумом олії, але коли непідсмажене не так смачно. Але я взагалі дуже рідко варю супи-борщі.
anonim_174
Коко Шанель• 23 января в 19:50
18
Пассерую для всех супов. Просто овощи только в куриный бульйон
anonim_26
Ванна Тазиковна• 23 января в 19:53
19
В суп никогда не делаю зажарку. В борщ делаю, но не зажариваю,тушу
heart 1 like 2
anonim_95
Хачапууури• 23 января в 19:55
20
Не делаю зажарку
like 2
noavatar
Ane4ka-9cee• 23 января в 19:58
21
Я смажу трішки, і кидаю десь в середині процесу, щоб цибулю розварилась, і не було видно
anonim_204
Чарівна патика• 23 января в 20:10
22
Ответ дляХаДиДиШь
Не роблю, прям дитяча травма якась - жирнючий суп в тарілці, і дрібні кавелдики смаженої цибулі різного ступеню просмажки - від чорного до жовтуватого - в тій тарілці плавають... фу.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
То мабуть ваша хазяйка така, що зробила вам травму. Я завжди роблю засмажку, але суп ніколи не жирнючий і ніяких кавелдиків немає. Суп жирний від вида мʼяса або кістки, на якій вариться бульйон. Мої супи ніжні, із золотистою засмажкою, прозорою цибулею та смачною морквою. Пасерувати не означає смажити до чорного в півлітра жиру
woman_facepalming 2 like 1
anonim_77
Холодная каша• 23 января в 20:10
23
Ответ дляХаДиДиШь
Не роблю, прям дитяча травма якась - жирнючий суп в тарілці, і дрібні кавелдики смаженої цибулі різного ступеню просмажки - від чорного до жовтуватого - в тій тарілці плавають... фу.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
Цибулю можна не різати, а терти - тоді вона міленька. І олії треба зовсім трішки - не буде жирнючий суп.
Я по-різному роблю. Часом підсмажую в тій же кастрюлі, часом моркву просто ріжу в суп, а цибулину кидаю цілу і в кінці виймаю.
anonim_181
БЦАшка• 23 января в 20:58
24
Дочка 98 года, и вот когда ей стала готовить, муж всегда доедал ее супы и говорил у нее суп вкуснее чем у нас , с того момента не зажариваю
like 2
anonim_198
Хвець-тець• 23 января в 21:00
25
всегда пассерую овощи перед закладкой в суп и борщ, с просто вареными даже попробовать суп не смогу - брезгую.
dislike 2
anonim_166
ХаДиДиШь• 23 января в 21:01
26
Ответ дляЧарівна патика
То мабуть ваша хазяйка така, що зробила вам травму. Я завжди роблю засмажку, але суп ніколи не жирнючий і ніяких кавелдиків немає. Суп жирний від вида мʼяса або кістки, на якій вариться бульйон. Мої супи ніжні, із золотистою засмажкою, прозорою цибулею та смачною морквою. Пасерувати не означає смажити до чорного в півлітра жиру
’Сама себе не похвалиш, ходиш як обпльована’))
Тільки прочитала ваш пост, зразу згадався цей афоризм.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_211
Хата на мати• 23 января в 22:19
27
Уже лет 18 просто кидаю, без обжаривания
anonim_180
Люблю Украину• 23 января в 22:27
28
Зажарку делала один раз в жизни.
Лук и морковку варю с мясом; лук выбрасыва, морковку нарез и братно в суп.
Единственное исключение - борщ: буряк, томаты, перец, отварная морковка - все припускаю (тушу)
like 1
anonim_136
from Ukraine• 24 января в 01:31
29
Варю, не жарю
noavatar
Аnnеt• 24 января в 01:37
30
в борщ, гороховый и чечевичный суп делаю зажарку лук-морковка. остальные супы обычно без зажарки. и если суп с корнем сельдерея, то тоже без зажарки.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff