Луковая• 23 января в 19:21
Вы в супы зажарку делаете? Или варите?
Морковка,лук-пасеруете ? Или бросаете в воду и оно там варится?
Муркошечка• 23 января в 19:21
Если раз в год решу сварить суп или борщ то не делаю зажарку. Просто бросаю в суп морковь и лук
2
9
Стрекоза любви• 23 января в 19:24
В 90% без підсмажки. Лише коли роблю грибний суп, то люблю шампіньйони підсмажити з дуже мілко подрібненою цибулею.
6
ХаДиДиШь• 23 января в 19:26
Не роблю, прям дитяча травма якась - жирнючий суп в тарілці, і дрібні кавелдики смаженої цибулі різного ступеню просмажки - від чорного до жовтуватого - в тій тарілці плавають... фу.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
10
Ловлю капці• 23 января в 19:38
Пасерую. Подобається так, тому що цибуля з морквою тоді додають трохи солодкого присмаку. Варені не подобаються.
1
1
Мию чакри щоденно• 23 января в 19:39
Переважно підсмажую, хоч і з мінімумом олії, але коли непідсмажене не так смачно. Але я взагалі дуже рідко варю супи-борщі.
Ванна Тазиковна• 23 января в 19:53
В суп никогда не делаю зажарку. В борщ делаю, но не зажариваю,тушу
1
2
Ane4ka-9cee• 23 января в 19:58
Я смажу трішки, і кидаю десь в середині процесу, щоб цибулю розварилась, і не було видно
Чарівна патика• 23 января в 20:10
Ответ дляХаДиДиШь
Не роблю, прям дитяча травма якась - жирнючий суп в тарілці, і дрібні кавелдики смаженої цибулі різного ступеню просмажки - від чорного до жовтуватого - в тій тарілці плавають... фу.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
То мабуть ваша хазяйка така, що зробила вам травму. Я завжди роблю засмажку, але суп ніколи не жирнючий і ніяких кавелдиків немає. Суп жирний від вида мʼяса або кістки, на якій вариться бульйон. Мої супи ніжні, із золотистою засмажкою, прозорою цибулею та смачною морквою. Пасерувати не означає смажити до чорного в півлітра жиру
2
1
Холодная каша• 23 января в 20:10
Ответ дляХаДиДиШь
Не роблю, прям дитяча травма якась - жирнючий суп в тарілці, і дрібні кавелдики смаженої цибулі різного ступеню просмажки - від чорного до жовтуватого - в тій тарілці плавають... фу.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
Пасерую буряк тільки в борщ, і легенько пасерую цибулю з натертими свіжими томатами теж в борщ. Це все. Всі інші супи без засмажки. Завжди на хорошому рибному, овочевому або м´ясному бульоні, тому нема необхідності робити його ситнішим за рахунок засмажки.
Цибулю можна не різати, а терти - тоді вона міленька. І олії треба зовсім трішки - не буде жирнючий суп.
Я по-різному роблю. Часом підсмажую в тій же кастрюлі, часом моркву просто ріжу в суп, а цибулину кидаю цілу і в кінці виймаю.
Я по-різному роблю. Часом підсмажую в тій же кастрюлі, часом моркву просто ріжу в суп, а цибулину кидаю цілу і в кінці виймаю.
БЦАшка• 23 января в 20:58
Дочка 98 года, и вот когда ей стала готовить, муж всегда доедал ее супы и говорил у нее суп вкуснее чем у нас
, с того момента не зажариваю
2
Хвець-тець• 23 января в 21:00
всегда пассерую овощи перед закладкой в суп и борщ, с просто вареными даже попробовать суп не смогу - брезгую.
2
ХаДиДиШь• 23 января в 21:01
Ответ дляЧарівна патика
То мабуть ваша хазяйка така, що зробила вам травму. Я завжди роблю засмажку, але суп ніколи не жирнючий і ніяких кавелдиків немає. Суп жирний від вида мʼяса або кістки, на якій вариться бульйон. Мої супи ніжні, із золотистою засмажкою, прозорою цибулею та смачною морквою. Пасерувати не означає смажити до чорного в півлітра жиру
’Сама себе не похвалиш, ходиш як обпльована’))
Тільки прочитала ваш пост, зразу згадався цей афоризм.
Тільки прочитала ваш пост, зразу згадався цей афоризм.
1
Люблю Украину• 23 января в 22:27
Зажарку делала один раз в жизни.
Лук и морковку варю с мясом; лук выбрасыва, морковку нарез и братно в суп.
Единственное исключение - борщ: буряк, томаты, перец, отварная морковка - все припускаю (тушу)
Лук и морковку варю с мясом; лук выбрасыва, морковку нарез и братно в суп.
Единственное исключение - борщ: буряк, томаты, перец, отварная морковка - все припускаю (тушу)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу