sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Рыба и морепродукты
noavatar
Teonaa• 25 января в 16:03

Поможіть посолити червону рибу

В новусі продають величезні філеіеи в вакуумі. Сиру.
Вага моєі 830г
Хто може помогти скільки солі, скільки цукру, куди мазать і тд.
Дякую
показать весь текст
woman_facepalming 3
44 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_102
ЗабежАЛОЧКА• 25 января в 16:40
31
Ответ дляLove_Love_Love_
Хтось може поядля чого псувати рибу цукром, що це дає?
Чтобы вкус был сбалансированный. Это как соленая карамель - без соли не так вкусно.
like 3
anonim_183
СкрипяСердцем• 25 января в 16:40
32
Ответ дляВкуси мене
Оу, вибачте, я не звернула увагу, що це ви)))))
Ідіть нахер
Бл, як точно))
like 3
anonim_86
Украиночка• 25 января в 16:43
33
Ответ дляЧучало яблуні
Мені б така кількість була дуууже засолона. На 700-80 гр філе беру 2 ч л солі й 1 цукру. Багато солі то дуже нездорово.
Риба ніколи не бере більше солі, ніж треба.
2 ч/л солі на майже кг риби? Це ваш страх солі чи що це за експерименти?
dislike 1 woman_facepalming 2
noavatar
Love_Love_Love_• 25 января в 16:45
34
Ответ дляУкраиночка
Цукор рибу не псує. Він ніколи не додасть їй солодкавості, але розкриє аромат і додасть соковитості, еластичності, ніжності та щільності рибі. Також цукор не дасть пересолити рибу, якщо раптом захопитеся і насиплете більше солі, ніж потрібно. Цукор все гармонізує.
І наостанок риба не візьме зайвої ані солі, ані цукру.
Риба і так не бере зайвої солі і все досить гармонічно. А соковитість залежить від якості риби
woman_facepalming 3
anonim_86
Украиночка• 25 января в 16:48
35
Ответ дляLove_Love_Love_
Риба і так не бере зайвої солі і все досить гармонічно. А соковитість залежить від якості риби
Що за дурна звичка не спробувавши, критикувати? Вам безліч різних людей написало яку роль відіграє цукор. Нехай по пропорціям, то вже діло смаку. Але ж вам просто кисень перекриє, якщо не вставити своє «дуже цінне» зауваження. Розумію звідки така репутація у вас.
like 4
anonim_154
ПироженкА• 25 января в 16:48
36
Ответ дляКондуктор трамвая
2 ст ложки соли, чайная ложка сахара, насыпаете в контейнер немного на дно, кладете рыбу, сверху остальную смесь соли с сахаром. Я еще кружочки лимона кладу и капельку виски или коньяка. На ночь в холодильник, утром можно есть
Я водку добавляю 2 ложки
like 2
noavatar
Love_Love_Love_• 25 января в 16:51
37
Ответ дляУкраиночка
Що за дурна звичка не спробувавши, критикувати? Вам безліч різних людей написало яку роль відіграє цукор. Нехай по пропорціям, то вже діло смаку. Але ж вам просто кисень перекриє, якщо не вставити своє «дуже цінне» зауваження. Розумію звідки така репутація у вас.
Що саме критикувати не спробувавши?)))
woman_facepalming 4
anonim_192
Булку Дай• 25 января в 17:00
38
Девочки, а как на счёт паразитов в рыбе? Может, есть какой-то секрет? Очень люблю, солю тоже, но всегда боюсь. Иногда промораживаю перед посолом
woman_facepalming 2
anonim_51
Чучало яблуні• 25 января в 17:01
39
Ответ дляУкраиночка
Риба ніколи не бере більше солі, ніж треба.
2 ч/л солі на майже кг риби? Це ваш страх солі чи що це за експерименти?
Я її взагалі дуже мало їм, мені несмачно просто. Чому експерименти, прекрасно просолюється.
anonim_99
к.Буланова• 25 января в 17:11
40
Ответ дляЕдиная страна!
Спасибо , мне лично его отвратительного питания в школе хватило.
Ну я не в курсе, но у подруги вкусно получается
anonim_15
Шкідлива молекула• 25 января в 17:24
41
Ответ дляВкуси мене
Еластичність, щільність, збереження форми, ніжність смаку. Але ви можете не додавати. Це справа смаку. Для чого сперечатися?)
Мене не дивують в рецептах оцет, коньяк, горілка, мед, лимон, цибуля, часник, перець тощо. Я просто це не використовую.
Коньяк должен присутствовать,от него рыба становится плотная,а всякие лимоны,лук ,чеснок нет,этого не должно быть
dislike 1 woman_facepalming 2
anonim_33
Вкуси мене• 25 января в 18:17
42
Ответ дляШкідлива молекула
Коньяк должен присутствовать,от него рыба становится плотная,а всякие лимоны,лук ,чеснок нет,этого не должно быть
Підтримую, коньяк- так, в чарочці, з лимончиком, обов´язково має бути присутнім!) Будьмо!
like 1
anonim_57
Кондуктор трамвая• 25 января в 20:08
43
Ответ дляПироженкА
Я водку добавляю 2 ложки
В там за голову хватаются 😅
anonim_154
ПироженкА• 25 января в 20:37
44
Ответ дляКондуктор трамвая
В там за голову хватаются 😅
Та сейчас столько недообследованых,
И лекарства дорогие)))
face_with_tears_of_joy 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff