Допоможіть, будь ласка, обрати толкову пательню, купила Tefal та що сама дорожча, має 6ступенів захисту, а в неї вся олія стікає по краям! Яка сковорідка, щоб рівномірно та олія розподілялась, щоб дно було було рівне, щоб покриття трималось і не прилипала їжа!!
Леді_в_пледі• 03 февраля в 10:54
Нащо там олія взагалі? Я теж два місяці як купила сковорідку тефаль, це ж клас, олії не треба щоб смажити, нічого не прилипає
1
Намазюкана нішою• 03 февраля в 10:54
Так, це не рівне дно, такого не повинно бути у найдорожчої пательні
1
1
1
П´яна вишня• 03 февраля в 10:55
Она на всех стекает по краям с таким покрытием. Независимо от цены.
2
1
АсобеннАя• 03 февраля в 10:58
Зачем вы её вообще столько наливаете? Или вообще без неё можно использовать, или смазать кисточкой.
П´яна вишня• 03 февраля в 10:58
Ответ дляJuliia30
Я про те що дно не рівне, а чого так?? То що її треба повертати? Коли холодна то все рівне, як нагрівається то розтікається, олії зовсім мінімум.
Тогда чугунную купите. У меня были разных фирми разных цен, на всех масло уходит на бока, подливаю когда уже еда на сковородке
Намазюкана нішою• 03 февраля в 10:58
Ответ дляJuliia30
Я ще не вмію смажити без олії, в мене все горить
І з олією все таки смачніше. Така сковорода дозволяє її використати по мінімуму, але без олії ’сумно’, тому ви праві. Навіть на гриль використовується олія
3
АсобеннАя• 03 февраля в 10:59
Ответ дляНамазюкана нішою
І з олією все таки смачніше. Така сковорода дозволяє її використати по мінімуму, але без олії ’сумно’, тому ви праві. Навіть на гриль використовується олія
Зато гораздо менее калорийно и канцерогенно, а это важнее.
3
2
Намазюкана нішою• 03 февраля в 11:01
Ответ дляАсобеннАя
Зато гораздо менее калорийно и канцерогенно, а это важнее.
Можна ж і зварити - ще корисніше буде. Для меншої калорійності і купляють такі пательні, щоб менше використати ту олію. Але без неї ’не те пальто’ на смак
4
Natalia505• 03 февраля в 11:02
Ответ дляJuliia30
Я ще не вмію смажити без олії, в мене все горить
Ви смажите на величезному вогні. Тому і сковорідка вигинається дугою в центрі, олія стікає по краях. Метал тонкий. Я вже дуже давно тефалівських не беру, фігня повна.
6
Natalia505• 03 февраля в 11:03
Ответ дляМлинець Мій
олія ніде вам рівномірно не ляже, в тому і сенс антипригарки
Це неправда. В Біоловських граніт лягає по всій площині. В чавунних аналогічно
1
Млинець Мій• 03 февраля в 11:04
Ответ дляNatalia505
Це неправда. В Біоловських граніт лягає по всій площині. В чавунних аналогічно
про чавунні і алюміній я не казала, біола мені не пішла
Natalia505• 03 февраля в 11:05
Ответ дляМлинець Мій
про чавунні і алюміній я не казала, біола мені не пішла
Це діло смаку. Але стікання по краям в них точно немає.
1
Млинець Мій• 03 февраля в 11:06
Ответ дляNatalia505
Це діло смаку. Але стікання по краям в них точно немає.
в антипригарних завжди стікає, я роблю так - олія, потім продукти і перемішую круговими рухами по поверхні, як би ррозмазую олію продуктом - все ок
1
2
Natalia505• 03 февраля в 11:07
Ответ дляМлинець Мій
в антипригарних завжди стікає, я роблю так - олія, потім продукти і перемішую круговими рухами по поверхні, як би ррозмазую олію продуктом - все ок
Тому я їх перестала купувати. Навіщо собі створювати проблеми? Але якщо не робити вогонь максимальний,як автор, це трохи покращить ситуацію.
1
Млинець Мій• 03 февраля в 11:40
Ответ дляТайТаке
Не рівномірно це одне. А по краям то інше
по краям звісно, ідеально рівного дна не існує
1
Млинець Мій• 03 февраля в 11:41
Ответ дляТайТаке
Ні . Або ви не зрозуміли. На антипригарці масло скатується в краплі . А у автора стікає під стінки
у багатьох виробників так і відбувається - скатується під стінки
1
Несу добро людям• 03 февраля в 12:27
Ответ дляТайТаке
Автор, я на зйомі, така ж фуфлижна сковорідка , від темпи вигинає. Купила в бергоф , супер .
Давно ею пользуетесь?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
