sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Домашние хлопоты
noavatar
Juliia30• 03 февраля в 10:51

Поможіть з сковорідкою.

Допоможіть, будь ласка, обрати толкову пательню, купила Tefal та що сама дорожча, має 6ступенів захисту, а в неї вся олія стікає по краям! Яка сковорідка, щоб рівномірно та олія розподілялась, щоб дно було було рівне, щоб покриття трималось і не прилипала їжа!!
28 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Леді_в_пледі• 03 февраля в 10:54
1
Нащо там олія взагалі? Я теж два місяці як купила сковорідку тефаль, це ж клас, олії не треба щоб смажити, нічого не прилипає
like 1
anonim_18
Намазюкана нішою• 03 февраля в 10:54
2
Так, це не рівне дно, такого не повинно бути у найдорожчої пательні
like 1 face_with_tears_of_joy 1 heart 1
noavatar
Форсия• 03 февраля в 10:54
3
На такой можно жарить вообще без масла или я смазываю кисточкой.
Все же тефаль самые лучшие сковородки.
Если без покрытия хотите - то чугун. Но ее нельзя мыть в пмм.
attached-photo
attached-photo
dislike 1 heart 1
anonim_90
П´яна вишня• 03 февраля в 10:55
4
Она на всех стекает по краям с таким покрытием. Независимо от цены.
like 2 woman_facepalming 1
noavatar
автор Juliia30 • 03 февраля в 10:56
5
Я про те що дно не рівне, а чого так?? То що її треба повертати? Коли холодна то все рівне, як нагрівається то розтікається, олії зовсім мінімум.
like 3 woman_facepalming 1
noavatar
автор Juliia30 • 03 февраля в 10:57
6
Ответ дляЛеді_в_пледі
Нащо там олія взагалі? Я теж два місяці як купила сковорідку тефаль, це ж клас, олії не треба щоб смажити, нічого не прилипає
Я ще не вмію смажити без олії, в мене все горить
like 3
anonim_48
АсобеннАя• 03 февраля в 10:58
7
Зачем вы её вообще столько наливаете? Или вообще без неё можно использовать, или смазать кисточкой.
anonim_90
П´яна вишня• 03 февраля в 10:58
8
Ответ дляJuliia30
Я про те що дно не рівне, а чого так?? То що її треба повертати? Коли холодна то все рівне, як нагрівається то розтікається, олії зовсім мінімум.
Тогда чугунную купите. У меня были разных фирми разных цен, на всех масло уходит на бока, подливаю когда уже еда на сковородке
anonim_18
Намазюкана нішою• 03 февраля в 10:58
9
Ответ дляJuliia30
Я ще не вмію смажити без олії, в мене все горить
І з олією все таки смачніше. Така сковорода дозволяє її використати по мінімуму, але без олії ’сумно’, тому ви праві. Навіть на гриль використовується олія
like 3
anonim_48
АсобеннАя• 03 февраля в 10:59
10
Ответ дляНамазюкана нішою
І з олією все таки смачніше. Така сковорода дозволяє її використати по мінімуму, але без олії ’сумно’, тому ви праві. Навіть на гриль використовується олія
Зато гораздо менее калорийно и канцерогенно, а это важнее.
like 3 woman_facepalming 2
anonim_18
Намазюкана нішою• 03 февраля в 11:01
11
Ответ дляАсобеннАя
Зато гораздо менее калорийно и канцерогенно, а это важнее.
Можна ж і зварити - ще корисніше буде. Для меншої калорійності і купляють такі пательні, щоб менше використати ту олію. Але без неї ’не те пальто’ на смак
like 4
anonim_13
Млинець Мій• 03 февраля в 11:01
12
олія ніде вам рівномірно не ляже, в тому і сенс антипригарки
like 1
noavatar
Natalia505• 03 февраля в 11:02
13
Ответ дляJuliia30
Я ще не вмію смажити без олії, в мене все горить
Ви смажите на величезному вогні. Тому і сковорідка вигинається дугою в центрі, олія стікає по краях. Метал тонкий. Я вже дуже давно тефалівських не беру, фігня повна.
like 6
noavatar
Natalia505• 03 февраля в 11:03
14
Ответ дляМлинець Мій
олія ніде вам рівномірно не ляже, в тому і сенс антипригарки
Це неправда. В Біоловських граніт лягає по всій площині. В чавунних аналогічно
like 1
anonim_13
Млинець Мій• 03 февраля в 11:04
15
Ответ дляNatalia505
Це неправда. В Біоловських граніт лягає по всій площині. В чавунних аналогічно
про чавунні і алюміній я не казала, біола мені не пішла
noavatar
Natalia505• 03 февраля в 11:05
16
Ответ дляМлинець Мій
про чавунні і алюміній я не казала, біола мені не пішла
Це діло смаку. Але стікання по краям в них точно немає.
like 1
anonim_13
Млинець Мій• 03 февраля в 11:06
17
Ответ дляNatalia505
Це діло смаку. Але стікання по краям в них точно немає.
в антипригарних завжди стікає, я роблю так - олія, потім продукти і перемішую круговими рухами по поверхні, як би ррозмазую олію продуктом - все ок
woman_facepalming 1 heart 2
noavatar
Natalia505• 03 февраля в 11:07
18
Ответ дляМлинець Мій
в антипригарних завжди стікає, я роблю так - олія, потім продукти і перемішую круговими рухами по поверхні, як би ррозмазую олію продуктом - все ок
Тому я їх перестала купувати. Навіщо собі створювати проблеми? Але якщо не робити вогонь максимальний,як автор, це трохи покращить ситуацію.
like 1
noavatar
автор Juliia30 • 03 февраля в 11:16
19
Ответ дляNatalia505
Ви смажите на величезному вогні. Тому і сковорідка вигинається дугою в центрі, олія стікає по краях. Метал тонкий. Я вже дуже давно тефалівських не беру, фігня повна.
Ні вогонь на мінімум, а які берете?
noavatar
ТайТаке• 03 февраля в 11:38
20
Ответ дляJuliia30
Я про те що дно не рівне, а чого так?? То що її треба повертати? Коли холодна то все рівне, як нагрівається то розтікається, олії зовсім мінімум.
Так того бо тонке дно і під температурою його вигинає
like 1
noavatar
ТайТаке• 03 февраля в 11:39
21
Ответ дляМлинець Мій
олія ніде вам рівномірно не ляже, в тому і сенс антипригарки
Не рівномірно це одне. А по краям то інше
like 1
noavatar
ТайТаке• 03 февраля в 11:40
22
Ответ дляМлинець Мій
в антипригарних завжди стікає, я роблю так - олія, потім продукти і перемішую круговими рухами по поверхні, як би ррозмазую олію продуктом - все ок
Ні . Або ви не зрозуміли. На антипригарці масло скатується в краплі . А у автора стікає під стінки
anonim_13
Млинець Мій• 03 февраля в 11:40
23
Ответ дляТайТаке
Не рівномірно це одне. А по краям то інше
по краям звісно, ідеально рівного дна не існує
woman_facepalming 1
anonim_13
Млинець Мій• 03 февраля в 11:41
24
Ответ дляТайТаке
Ні . Або ви не зрозуміли. На антипригарці масло скатується в краплі . А у автора стікає під стінки
у багатьох виробників так і відбувається - скатується під стінки
woman_facepalming 1
noavatar
ТайТаке• 03 февраля в 11:45
25
Ответ дляJuliia30
Ні вогонь на мінімум, а які берете?
Автор, я на зйомі, така ж фуфлижна сковорідка , від темпи вигинає. Купила в бергоф , супер .
https://kitchen-profi.com.ua/ru/c1/c20/p2639713
noavatar
ТайТаке• 03 февраля в 11:46
26
Ответ дляМлинець Мій
у багатьох виробників так і відбувається - скатується під стінки
Перший раз таке бачу. І то сковорідки ці що в пас на квартирі явний китайський дешман
anonim_175
Несу добро людям• 03 февраля в 12:27
27
Ответ дляТайТаке
Автор, я на зйомі, така ж фуфлижна сковорідка , від темпи вигинає. Купила в бергоф , супер .
https://kitchen-profi.com.ua/ru/c1/c20/p2639713
Давно ею пользуетесь?
noavatar
Жменятко• 03 февраля в 13:20
28
Ответ дляNatalia505
Це неправда. В Біоловських граніт лягає по всій площині. В чавунних аналогічно
У вас как раз не правда,у биол растекается по краям (чугун,)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff