Клин_Кляйн• 12 февраля в 13:51
Вы варите костный бульон? Какие кости покупать?
Читала что такой бульон полезный. А как его варить,из каких костей вы варите? Никогда не делала
показать весь текст
мадамГрицацуева• 12 февраля в 15:19
Ответ дляСумчатая кошка
Что значит год, если уже хотите в это влезть, то и делайте по протоколу, соблюдаете нужное время, потом постепенно вводите по одному виду продуктов и наблюдаете. А не просто лишь бы что.
так по протоколу і треба витримати рік на АІП і потім вводити продукти.
але у мене план рік на дієті, потім аналіз на харчові алергени, і далі вже від нього відштовхуватись
але у мене план рік на дієті, потім аналіз на харчові алергени, і далі вже від нього відштовхуватись
мадамГрицацуева• 12 февраля в 15:23
Ответ дляЦарівна Жабка
Я теж з Києва, замовляю НП у льоду тут ао в ІГ їхньому.
дякую, приєдналась до групи :)
1
Куплю орехи• 12 февраля в 16:09
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
в ютюбі дивилась, що люди порційно заморожують..
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу