Я вся ваша• 14 февраля в 18:50
Сало с рынка
Очень люблю вкусное сырое сало рыночное, смаленое соломкой.
Сегодня забежали с подружкой на рынок, в числе прочего я купила небольшой кусочек.
Подружка спросила- ты же его моешь перед едой, прилавок- грязный, продавец руками брал. Мне стало аж неудобно, что я не просто не мою, а даже мысли никогда такой не было. Теперь думаю об этом, про бактерии.
С мясом -понятно, термическая обработка. А сало? Вы моете? Или нет?
Сегодня забежали с подружкой на рынок, в числе прочего я купила небольшой кусочек.
Подружка спросила- ты же его моешь перед едой, прилавок- грязный, продавец руками брал. Мне стало аж неудобно, что я не просто не мою, а даже мысли никогда такой не было. Теперь думаю об этом, про бактерии.
С мясом -понятно, термическая обработка. А сало? Вы моете? Или нет?
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
115
91 (79.13%)
Не мою
24 (20.87%)
Мою
2
3
3
5
Леплю из пластилина• 14 февраля в 19:16
Ответ дляБідося
Мои родители держали свиней. Больше всего в жизни я любила шкурку свеже осмысленную.
Никогда не мыла.
Никогда не мыла.
вау, и вам даже все равно кто ее мыслил?
Та не реву я• 14 февраля в 19:17
Ответ дляЯ вся ваша
А прилавок?
Якщо вдаватися в подробиці, то прилавок обов´язково повинні протирати, з деззасобами. Це по санітарним нормам.
Якщо продавчиня не буде протирати - не проданий товар швидше псуватиметься, що їм самим не вигідно.
А так: можливе все. Навіть у продуктах з фабрик-заводів. Тоді вже, мабуть, краще взагалі не харчуватися.
Якщо продавчиня не буде протирати - не проданий товар швидше псуватиметься, що їм самим не вигідно.
А так: можливе все. Навіть у продуктах з фабрик-заводів. Тоді вже, мабуть, краще взагалі не харчуватися.
1
Elena-eedc• 14 февраля в 19:19
Не мою, д аже не задумывалась об этом. Если что - проработала 10 лет в фармфирме, варю кремы для себя Не мою и мыть не собираюсь.
2
2
Куратор дебошей• 14 февраля в 19:20
А творог моете? Сметану, по моему, нужно обязательно!!!
1
3
2
100pudov• 14 февраля в 19:23
Я не мою, но сощкребаю ножом поверхность, шкуру тоже хорошо чищу. Считаю достаточно.
1
Elena-eedc• 14 февраля в 19:30
Ответ дляКуратор дебошей
А творог моете? Сметану, по моему, нужно обязательно!!!
Яка ви нечуйна людина. Только что задумалась о котике (у него сплин) - я ему мыть творог не буду, если что
Доль Чекомбана• 14 февраля в 19:33
Сало - це як малина, все в мікробах, а сало і малинка без. Не мию звичайно)
1
Доктор Хаос• 14 февраля в 19:39
Ответ дляАнонимушка
Мытье фарша для слабаков. Лично мы его стираем при 90 градусах. Сало тоже нужно стирать, на порошке не экономить.
І доместосом його, доместосом!
1
Доктор Хаос• 14 февраля в 19:40
Ответ дляВ моїй хаті моя правда
вы фильм смотрели ’Нечто’? не замерзает
Ми Чужого дивилася)
Так от, доместос і миття теж може не допомогти)
Так от, доместос і миття теж може не допомогти)
1
МинерАлочка• 14 февраля в 19:50
Ответ дляИрина-bbd0
Да.мою водой.бумажными полотенцами на сухо и солю чистой солью и приправами с чесноком и лаврушкой
с мылом?
1
Без комплексів• 14 февраля в 19:52
Ответ дляТа не реву я
Обшмалення - це і є один зі способів дезінфекції.
Як медик, точно знаю, що погано вимиті інструменти можуть бути джерелом інфекції навіть після сухожару. А там +200 мінімум на годину.
Тож на шкірі після поверхневої короткотривалої обробки пальником (це +180) зберегтися може дуже багато чого нехорошого.
Нікому не нав´язую свою думку і не заставляю робити, як я. Просто констатую факти.
Тож на шкірі після поверхневої короткотривалої обробки пальником (це +180) зберегтися може дуже багато чого нехорошого.
Нікому не нав´язую свою думку і не заставляю робити, як я. Просто констатую факти.
1
1
Та не реву я• 14 февраля в 19:56
Ответ дляБез комплексів
Як медик, точно знаю, що погано вимиті інструменти можуть бути джерелом інфекції навіть після сухожару. А там +200 мінімум на годину.
Тож на шкірі після поверхневої короткотривалої обробки пальником (це +180) зберегтися може дуже багато чого нехорошого.
Нікому не нав´язую свою думку і не заставляю робити, як я. Просто констатую факти.
Тож на шкірі після поверхневої короткотривалої обробки пальником (це +180) зберегтися може дуже багато чого нехорошого.
Нікому не нав´язую свою думку і не заставляю робити, як я. Просто констатую факти.
Я теж медик, і тому не плутаю потрапляння в кислотну середу шлунка і через пошкодження шкірних покривів. Просто констатую факти.
1
1
Та не реву я• 14 февраля в 19:58
Ответ дляДоль Чекомбана
Сало - це як малина, все в мікробах, а сало і малинка без. Не мию звичайно)
Дуже влучне порівняння: як можна вимити малину? Якщо людина грязними руками після непойми чого збирала малину?
1
Без комплексів• 14 февраля в 19:58
Ответ дляТа не реву я
Я теж медик, і тому не плутаю потрапляння в кислотну середу шлунка і через пошкодження шкірних покривів. Просто констатую факти.
Та ок, не мийте, я ж вже написала, що не заставляю.
Чомусь ці адепти немитого сала такі агресивні...
Чомусь ці адепти немитого сала такі агресивні...
Та не реву я• 14 февраля в 19:59
Ответ дляБез комплексів
Як медик, точно знаю, що погано вимиті інструменти можуть бути джерелом інфекції навіть після сухожару. А там +200 мінімум на годину.
Тож на шкірі після поверхневої короткотривалої обробки пальником (це +180) зберегтися може дуже багато чого нехорошого.
Нікому не нав´язую свою думку і не заставляю робити, як я. Просто констатую факти.
Тож на шкірі після поверхневої короткотривалої обробки пальником (це +180) зберегтися може дуже багато чого нехорошого.
Нікому не нав´язую свою думку і не заставляю робити, як я. Просто констатую факти.
І до речі, ви як медик, повинні знати про такі методи дезінфекції і навіть стерилізації, коли обпалюють над полум´ям
1
1
Та не реву я• 14 февраля в 20:00
Ответ дляБез комплексів
Та ок, не мийте, я ж вже написала, що не заставляю.
Чомусь ці адепти немитого сала такі агресивні...
Чомусь ці адепти немитого сала такі агресивні...
В своєму оці бревна не видно?
1
1
Без комплексів• 14 февраля в 20:01
Ответ дляТа не реву я
Дуже влучне порівняння: як можна вимити малину? Якщо людина грязними руками після непойми чого збирала малину?
Як медик медику відкрию секрет: давно існують безпечні миючі засоби саме для ніжних продуктів типу малини. На Амазоні повно, ціна питання до 10 євро.
1
1
2
Доль Чекомбана• 14 февраля в 20:03
Ответ дляБез комплексів
Як медик медику відкрию секрет: давно існують безпечні миючі засоби саме для ніжних продуктів типу малини. На Амазоні повно, ціна питання до 10 євро.
Та ніхто її не миє, і всі живі, і мікроорганізми в малині, і ті, хто їх споживає
1
1
Та не реву я• 14 февраля в 20:06
Ответ дляБез комплексів
Як медик медику відкрию секрет: давно існують безпечні миючі засоби саме для ніжних продуктів типу малини. На Амазоні повно, ціна питання до 10 євро.
Та не нада мені ваших секретів. Як медик медику скажу по великому секрету: все гаразд і без цих засобів.
1
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу