Карусель-весель• 22 февраля в 10:17
Суші торт
Хто робив, норм чи краще не варто? Норі не розмркають?
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:21
Смачний, реально як суші.
Норі такі як потрібно, не хрумкі але не ’мокрі’.
Єдине - через те, що ціни підвищились , стало не дуже дешево робити.
Сир став дорогуватий, доречі в АТБ він дешевший. Я беру Філадельфію
Норі такі як потрібно, не хрумкі але не ’мокрі’.
Єдине - через те, що ціни підвищились , стало не дуже дешево робити.
Сир став дорогуватий, доречі в АТБ він дешевший. Я беру Філадельфію
2
автор
Карусель-весель
• 22 февраля в 10:22
Ответ дляШумелка Мышь
Смачний, реально як суші.
Норі такі як потрібно, не хрумкі але не ’мокрі’.
Єдине - через те, що ціни підвищились , стало не дуже дешево робити.
Сир став дорогуватий, доречі в АТБ він дешевший. Я беру Філадельфію
Норі такі як потрібно, не хрумкі але не ’мокрі’.
Єдине - через те, що ціни підвищились , стало не дуже дешево робити.
Сир став дорогуватий, доречі в АТБ він дешевший. Я беру Філадельфію
Дякую! Потрібно 2 пачки так? І ще питання, в чому робити, у формі об´ємній краще, так?
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:25
Ответ дляКарусель-весель
Дякую! Потрібно 2 пачки так? І ще питання, в чому робити, у формі об´ємній краще, так?
Дивлячись на яку кількість робити.
На трьох я робила з однієї пачки. І все не з´їли.
У мене немає роз´ємної форми, робила в скляній що у мене для випічки.
По цьому рецепту.
На трьох я робила з однієї пачки. І все не з´їли.
У мене немає роз´ємної форми, робила в скляній що у мене для випічки.
По цьому рецепту.
2
ЗдесяЯ• 22 февраля в 10:28
Делала.
Больше не буду.
Его не утрамбуешь так, чтобы не разваливался. Лучше роллы крутить.
Больше не буду.
Его не утрамбуешь так, чтобы не разваливался. Лучше роллы крутить.
2
Вся в кредитах• 22 февраля в 10:31
Я скільки не трамбувала - так і не змогла це зробити так щоб не розвалився. Вийшло смачно, але не красиво. А так - як звичайна фвладельфія, які продукти покладете - так і смакуватиме.
Жена миллионера• 22 февраля в 10:32
Ответ дляШумелка Мышь
Дивлячись на яку кількість робити.
На трьох я робила з однієї пачки. І все не з´їли.
У мене немає роз´ємної форми, робила в скляній що у мене для випічки.
По цьому рецепту.
На трьох я робила з однієї пачки. І все не з´їли.
У мене немає роз´ємної форми, робила в скляній що у мене для випічки.
По цьому рецепту.
На дві години в хододильник? Смішно. А розвалюється він в нього тому, що рис заправляється гарячим, з обвіюванням. Та і рис в нього не підходить для суші. Готувальник, мля, ще й людям показує.
1
автор
Карусель-весель
• 22 февраля в 10:33
Ответ дляШумелка Мышь
Дивлячись на яку кількість робити.
На трьох я робила з однієї пачки. І все не з´їли.
У мене немає роз´ємної форми, робила в скляній що у мене для випічки.
По цьому рецепту.
На трьох я робила з однієї пачки. І все не з´їли.
У мене немає роз´ємної форми, робила в скляній що у мене для випічки.
По цьому рецепту.
Дякую!
автор
Карусель-весель
• 22 февраля в 10:34
Ответ дляЖена миллионера
На дві години в хододильник? Смішно. А розвалюється він в нього тому, що рис заправляється гарячим, з обвіюванням. Та і рис в нього не підходить для суші. Готувальник, мля, ще й людям показує.
То як заправляти рис потрібно, теплим?
Жена миллионера• 22 февраля в 10:35
Ответ дляВся в кредитах
Я скільки не трамбувала - так і не змогла це зробити так щоб не розвалився. Вийшло смачно, але не красиво. А так - як звичайна фвладельфія, які продукти покладете - так і смакуватиме.
Якби я робила, то рис би утрамбовувала на норі (як при формуванні для ролів), а потім вже відправляла на листі в форму. Можна ж робити і не круглий)).
1
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:38
Ответ дляЖена миллионера
На дві години в хододильник? Смішно. А розвалюється він в нього тому, що рис заправляється гарячим, з обвіюванням. Та і рис в нього не підходить для суші. Готувальник, мля, ще й людям показує.
В нього рис погано розварений або неправильний. В мене не розвалюється.
Мені самі його пропорції зайшли. І пропитка для рису. Це для бази рецепт, а далі робіть і міняйте як хочете.
Так, я ставлю на пару годин в холодильник. Бо коли їмо одразу - норі ще не просичились і не так смачно.
Мені самі його пропорції зайшли. І пропитка для рису. Це для бази рецепт, а далі робіть і міняйте як хочете.
Так, я ставлю на пару годин в холодильник. Бо коли їмо одразу - норі ще не просичились і не так смачно.
Жена миллионера• 22 февраля в 10:39
Ответ дляКарусель-весель
То як заправляти рис потрібно, теплим?
Гарячим. Вода в заправку не потрібна, лише оцет і цукор. Треба ємність з підкисленою водою в яку будете обмакувати ложку. Як тільки рис готовий, поливаєте всією заправкою і рочинаєте легко, знизу на верх перемішувати, як бісквіт. Однією рукою перемішуєте, іншою, чимось, як віялом, обдуваєте. Ложку періодично змочуєте. Ну і рис повинен бути липким, підійде звичайний круглий.
1
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:42
Ответ дляКарусель-весель
То як заправляти рис потрібно, теплим?
Я чекаю поки вичахне і стане ледь теплим. Раз пробувала гарячим, від цього консистенція не міняється, якщо рис правильно обраний, але ж сир на гарячий рис не будеш мастити. Тобто в пропитці гарячим немає сенсу.
Щодо рису - мені найбільше зайшов або спеціальний (купувала в Велмарт) або звичайний круглий з АТБ їх марка в блакитній пачці. Не зайшов комоліно, який тут радили дівчата, бо він розсипчатий виходить
Щодо рису - мені найбільше зайшов або спеціальний (купувала в Велмарт) або звичайний круглий з АТБ їх марка в блакитній пачці. Не зайшов комоліно, який тут радили дівчата, бо він розсипчатий виходить
Вся в кредитах• 22 февраля в 10:43
Ответ дляЖена миллионера
Якби я робила, то рис би утрамбовувала на норі (як при формуванні для ролів), а потім вже відправляла на листі в форму. Можна ж робити і не круглий)).
Розпадався він на етапі нарізання на порційні шматки, бо норі були щільніші за начинку і щоб розрізати їх - доводилося сильніше тиснути на начинку. Тож тут не в формі справа. Але якось же роблять інші люди, тож я не стверджую, що це щось нереальне) просто складніше, ніж на перший погляд.
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:44
Ответ дляВся в кредитах
Я скільки не трамбувала - так і не змогла це зробити так щоб не розвалився. Вийшло смачно, але не красиво. А так - як звичайна фвладельфія, які продукти покладете - так і смакуватиме.
Потрібно рис правильний обрати і правильно зварити. Тоді він не розвалюється. У мене розвалювався коли брала Комоліно, або коли води менше додавала і він не розварився.
Жена миллионера• 22 февраля в 10:44
Ответ дляШумелка Мышь
Я чекаю поки вичахне і стане ледь теплим. Раз пробувала гарячим, від цього консистенція не міняється, якщо рис правильно обраний, але ж сир на гарячий рис не будеш мастити. Тобто в пропитці гарячим немає сенсу.
Щодо рису - мені найбільше зайшов або спеціальний (купувала в Велмарт) або звичайний круглий з АТБ їх марка в блакитній пачці. Не зайшов комоліно, який тут радили дівчата, бо він розсипчатий виходить
Щодо рису - мені найбільше зайшов або спеціальний (купувала в Велмарт) або звичайний круглий з АТБ їх марка в блакитній пачці. Не зайшов комоліно, який тут радили дівчата, бо він розсипчатий виходить
А хто Ваз заставляє з гарячого крутити? Сенс є, бо він залишається вже заправленим до охолодження і набуває правильного смаку.
2
Вся в кредитах• 22 февраля в 10:44
Ответ дляШумелка Мышь
Потрібно рис правильний обрати і правильно зварити. Тоді він не розвалюється. У мене розвалювався коли брала Комоліно, або коли води менше додавала і він не розварився.
Ну так, з рисом я дійсно не заморочувалася, звичайний круглий що був удома взяла).
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:45
Ответ дляВся в кредитах
Розпадався він на етапі нарізання на порційні шматки, бо норі були щільніші за начинку і щоб розрізати їх - доводилося сильніше тиснути на начинку. Тож тут не в формі справа. Але якось же роблять інші люди, тож я не стверджую, що це щось нереальне) просто складніше, ніж на перший погляд.
Я норі ріжу на шматочки невеликі, як в відео. Тоді торт добре ріжеться.
1
Жена миллионера• 22 февраля в 10:46
Ответ дляШумелка Мышь
Потрібно рис правильний обрати і правильно зварити. Тоді він не розвалюється. У мене розвалювався коли брала Комоліно, або коли води менше додавала і він не розварився.
От зараз і справді біда з камоліно((. Бо пакують під такою назвою, що завгодно(. А справжній камоліно ідеальний для суші
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:46
Ответ дляЖена миллионера
А хто Ваз заставляє з гарячого крутити? Сенс є, бо він залишається вже заправленим до охолодження і набуває правильного смаку.
В мене і так нормальний смак виходить. Але я заправку роблю з водою. Без води мені кислий.
1
Жена миллионера• 22 февраля в 10:48
Ответ дляШумелка Мышь
В мене і так нормальний смак виходить. Але я заправку роблю з водою. Без води мені кислий.
Це ж залежить від того, скільки Ви її влили)). От якраз при заправці гарячим, і вистиганні заправленим, кислота зникає. Я не кажу робити саме так, кажен робить як вважає за потрібне.❤️
1
Шумелка Мышь• 22 февраля в 10:51
Ответ дляЖена миллионера
Це ж залежить від того, скільки Ви її влили)). От якраз при заправці гарячим, і вистиганні заправленим, кислота зникає. Я не кажу робити саме так, кажен робить як вважає за потрібне.❤️
Значить автору потрібно спробувати, як зайде.
По кількості - це ж видно скільки заправки потрібно. По смаку і вологості.
По кількості - це ж видно скільки заправки потрібно. По смаку і вологості.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу