Весела бджілка• 15 марта в 15:16
Що у Вас на обід?
У нас ось так і борщ без м´яса.
показать весь текст
5
1
21
12
Elena-eedc• 15 марта в 18:21
Ответ дляПугачиха
Столовий буряк червоний. А цей - кормовий. Для свиней. Таким буряком жовтим і полосатим моя баба на Вінничині все життя свиней годувала. А полосатий це звичайний буряк з цукровим- селекція. Він солодкий. І свині його доьре їдять))))
Не їжте. ’Забарвлення коренеплоду столового буряка буває різним зовні - жовтуватим, рожевим, фіолетовим. М´якуш білий з рожевими кільцями, жовтий, червоний. Коренеплоди різних сортів відрізняються також і на смак та щільністю м´якуша.’
2
Пугачиха• 15 марта в 18:22
Ответ дляВесела бджілка
Ще біліший, томатів не було, морква біла була. В нас в родині ніхто бордовий-червонй з червоною картоплею не їсть, як аномалія якась.
Бо ви так звикли. Справжній український борщ чераоний. Це я вам як кухар говорю. Він має бути бордоіим і вариться буряк в борщі не більше 2 хв. Тоді колір збервгається. А раніше буряки в борщ клали цукрові. Тому він був жовтим. Бо не було ніхєра. А тепер є будь -яка селекція. І столовий борщовий буряк вишневого колтлору. А світлмй то рюцукровий або помісь звичайного і цукрового.
2
1
Elena-eedc• 15 марта в 18:27
Ответ дляВесела бджілка
Ще біліший, томатів не було, морква біла була. В нас в родині ніхто бордовий-червонй з червоною картоплею не їсть, як аномалія якась.
У меня папа из семьи староверов - там реально всё было белое (не у кого спросить, но по рассказам помню).
1
Elena-eedc• 15 марта в 18:30
Хтоб мог подумать. Всего лишь тарелочка с салом.... У мня есть на столе, если что.
1
Elena-eedc• 15 марта в 18:34
Ответ дляПугачиха
Бо ви так звикли. Справжній український борщ чераоний. Це я вам як кухар говорю. Він має бути бордоіим і вариться буряк в борщі не більше 2 хв. Тоді колір збервгається. А раніше буряки в борщ клали цукрові. Тому він був жовтим. Бо не було ніхєра. А тепер є будь -яка селекція. І столовий борщовий буряк вишневого колтлору. А світлмй то рюцукровий або помісь звичайного і цукрового.
Не звиздите. Самый вкусный борщ - как в садике. В садиках он - бледно-оранжевый.
автор
Весела бджілка
• 15 марта в 18:36
Ответ дляПугачиха
Столовий буряк червоний. А цей - кормовий. Для свиней. Таким буряком жовтим і полосатим моя баба на Вінничині все життя свиней годувала. А полосатий це звичайний буряк з цукровим- селекція. Він солодкий. І свині його доьре їдять))))
Ви, якщо чули дзвін, а не знаєте де він, то мовчіть краще. Хліб теж для свиней? В мене обидві бабусі свиней годували хлібом.
Не ганьбіться так більше. Що таке звичайний буряк, як латиною?
Не ганьбіться так більше. Що таке звичайний буряк, як латиною?
автор
Весела бджілка
• 15 марта в 18:39
Ответ дляПугачиха
Бо ви так звикли. Справжній український борщ чераоний. Це я вам як кухар говорю. Він має бути бордоіим і вариться буряк в борщі не більше 2 хв. Тоді колір збервгається. А раніше буряки в борщ клали цукрові. Тому він був жовтим. Бо не було ніхєра. А тепер є будь -яка селекція. І столовий борщовий буряк вишневого колтлору. А світлмй то рюцукровий або помісь звичайного і цукрового.
Знаю я таких кухарів. Не ганьбіться. Тобто 200-500 років тому борщ був не український, а казахський, чи який. Поїдьте до Олени Щербань, вона вам розкаже, покаже який буває український борщ.
автор
Весела бджілка
• 15 марта в 18:42
Ответ дляElena-eedc
Не звиздите. Самый вкусный борщ - как в садике. В садиках он - бледно-оранжевый.
На цьому фото для мене лише один борщ, всі інші - стрьомні субстанції. Я до 18 років не бачила таких бордових борщів, в нас вони ближче до оранжевого, коралового, жовтого.
2
1
Elena-eedc• 15 марта в 18:57
Ответ дляВесела бджілка
На цьому фото для мене лише один борщ, всі інші - стрьомні субстанції. Я до 18 років не бачила таких бордових борщів, в нас вони ближче до оранжевого, коралового, жовтого.
Читаем историю и удивляемся: томаты(1780 год) и картофель (1551 год). Жизнь смешнее, чем мы думаем.. Я в юности офигела от подружкиного красного борща (она из Новой Каховки), с тех пор - этот цвет борща (как на фото) для меня стандарт. Мамин был другой - оранжевый.
автор
Весела бджілка
• 15 марта в 18:59
Ответ дляElena-eedc
Читаем историю и удивляемся: томаты(1780 год) и картофель (1551 год). Жизнь смешнее, чем мы думаем.. Я в юности офигела от подружкиного красного борща (она из Новой Каховки), с тех пор - этот цвет борща (как на фото) для меня стандарт. Мамин был другой - оранжевый.
От і в нас більш до оранжевого. А ви з якого регіону?
2
Всюди влазю• 15 марта в 19:05
Ответ дляКукарачка
Борщ?Это?
Впечатление, что это щи, а не борщ….
1
1
Elena-eedc• 15 марта в 19:05
Ответ дляВесела бджілка
От і в нас більш до оранжевого. А ви з якого регіону?
Я из Черкасс, но мама из Днепропетровской, а папа из Кировоградской - там реально оранжевые борщи. Но мне нра красный, я специально половник красного в чашку сливаю и перед выключении лью в кастрюлю - подружка из Херсона научила.
1
Всюди влазю• 15 марта в 19:08
Ответ дляВесела бджілка
Борщ століття такий в нашому регіоні, бордовий, чи сервоний яскравий ніхто б не їв, і я не можу в кафе такі їсти.
А из какого вы региона?
Всюди влазю• 15 марта в 19:11
Ответ дляВесела бджілка
Як можна ту пасту використрвувати, я якось спробувала, то котам бродячим вилила всю кастрюлю. Лише томатний сік використовую, іноді, коли немає - морожені помідори, влітку - лише свіжі помідори.
Зачем пасту томатную котам? Это же помидоры, коты не едят такое
Elena-eedc• 15 марта в 19:18
Ответ дляВсюди влазю
Зачем пасту томатную котам? Это же помидоры, коты не едят такое
Мой ест томатную пасту и лавровый лист. Задолбалась отбирать. Из приколов: перец горький в горшочках - вырастила много и раздала подругам, все коты сожрали листья.
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:39
Ответ дляВесела бджілка
Що з салом не так? Дуже смачне. Сире не їм і Вам не раджу.
А я люблю сало любое. Единственное копчёное - не очень
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:39
Ответ дляЖивчик-счастливчик
Прекрасний обід.) я більше біле люблю. Червоне мені емаль зубів фарбує
Мне тоже белое лучше. Красное вообще не могу пить. Запах и вкус не могу принять в себя)
1
Пугачиха• 15 марта в 20:45
Ответ дляВесела бджілка
Знаю я таких кухарів. Не ганьбіться. Тобто 200-500 років тому борщ був не український, а казахський, чи який. Поїдьте до Олени Щербань, вона вам розкаже, покаже який буває український борщ.
Нічого ви не знаєте. Я кухар в одному з найдорожчих столичних ресторанів. Все виготовляємо відповідно до протоколів. Якби я була поганим кухарем, то наш заклад не відвідували відомі люди)) і моя зпне буда бтакою високою.
2
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:47
Ответ дляПоумничка
Я колись готувала з такого. Смак інший. Колір борщу не може бути яскравим. Автору і її сім´ї подобається. Дівчата, які хотіли випендритись по поводу кольору страви, хазяйками себе показати, то вийшло навпаки))))
Я не хозяйка вообще. И не стесняюсь. Моя мама вкусный борщ делает , всегда она готовила. Когда я жила одна, то не готовила себе борщ. Лень было. Наверное надо попробовать, 29 лет уже. Я люблю наваристый, густой борщ и чтобы красный такой. Но дело вкуса конечно
1
Пугачиха• 15 марта в 20:48
Ответ дляВесела бджілка
Ви, якщо чули дзвін, а не знаєте де він, то мовчіть краще. Хліб теж для свиней? В мене обидві бабусі свиней годували хлібом.
Не ганьбіться так більше. Що таке звичайний буряк, як латиною?
Не ганьбіться так більше. Що таке звичайний буряк, як латиною?
Те що там написано..я вам теж напишу. Нас іння по 17 грн це сміття для свиней. Справжнє сортове насіння стільки не коштує. І в борщ додають частинку уукрового буряка для солодкості а для кольоору справжній бордовий. Якби яотаке жовте пойло поставила клієнтам ремторану нашого,то меге б вигнали б з роботи.
2
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:51
Ответ дляВесела бджілка
Як можна ту пасту використрвувати, я якось спробувала, то котам бродячим вилила всю кастрюлю. Лише томатний сік використовую, іноді, коли немає - морожені помідори, влітку - лише свіжі помідори.
Ммм да. Моя мама делает и с пастой и с соком томатным домашним. Два варианта у неё вкусные
1
Пугачиха• 15 марта в 20:51
Вчіться)) ось борщ. Чи на свинній кістці..чи на грибах з квасолею. Але колір ось такий. Ще й з часничком. А не отой жовтий суп, що ви виставили
2
2
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:52
Ответ дляВесела бджілка
Колір не = смак. А якщо він з пастою, то його їсти не можна, хімія 100%.
Сейчас все химия. Лучше не жить
Elena-eedc• 15 марта в 20:56
Ответ дляВесела бджілка
Знаю я таких кухарів. Не ганьбіться. Тобто 200-500 років тому борщ був не український, а казахський, чи який. Поїдьте до Олени Щербань, вона вам розкаже, покаже який буває український борщ.
Не пойду до Щербань, но всем рекомендую прочесть историю картофеля и свеклы
1
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:58
Ответ дляElena-eedc
Не пойду до Щербань, но всем рекомендую прочесть историю картофеля и свеклы
Буряк, а не свекла😁
1
Elena-eedc• 15 марта в 21:07
Ответ для_Злата Ibra_
Буряк, а не свекла😁
Та я уже задолбалась с книксенами. Если что, сегодня это звучит так: Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 703
1
Elena-eedc• 15 марта в 21:24
Так случилось, что работала сегодня с утра до заката, но было время посмотреть свои старые ответы-вопросы. Вы уже спите, но я насмеялась - половина забанено.Так что не реагируйте на гнусь - оно неживое. Я иду спатоньки и желаю вам всего хорошего.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу