sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_117
Весела бджілка• 15 марта в 15:16

Що у Вас на обід?

У нас ось так і борщ без м´яса.
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
like 5 dislike 1 woman_facepalming 21 fire 12
202 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 18:21
151
Ответ дляПугачиха
Столовий буряк червоний. А цей - кормовий. Для свиней. Таким буряком жовтим і полосатим моя баба на Вінничині все життя свиней годувала. А полосатий це звичайний буряк з цукровим- селекція. Він солодкий. І свині його доьре їдять))))
Не їжте. ’Забарвлення коренеплоду столового буряка буває різним зовні - жовтуватим, рожевим, фіолетовим. М´якуш білий з рожевими кільцями, жовтий, червоний. Коренеплоди різних сортів відрізняються також і на смак та щільністю м´якуша.’
heart 2
anonim_151
Пугачиха• 15 марта в 18:22
152
Ответ дляВесела бджілка
Ще біліший, томатів не було, морква біла була. В нас в родині ніхто бордовий-червонй з червоною картоплею не їсть, як аномалія якась.
Бо ви так звикли. Справжній український борщ чераоний. Це я вам як кухар говорю. Він має бути бордоіим і вариться буряк в борщі не більше 2 хв. Тоді колір збервгається. А раніше буряки в борщ клали цукрові. Тому він був жовтим. Бо не було ніхєра. А тепер є будь -яка селекція. І столовий борщовий буряк вишневого колтлору. А світлмй то рюцукровий або помісь звичайного і цукрового.
woman_facepalming 2 like 1
noavatar
Мerida• 15 марта в 18:23
153
Ответ дляПесиКот
Я сейчас слюной подавлюсяяяя
Вот лежу и думаю о жаренной рыбе,карпа и сегодня конечно уже не куплю,но нужно пойти шось в местном магазине нарыть
Я уже третий подход делаю. На пару лет вперёд наедаюсь
Больше дома я жарить нн буду
like 1
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 18:27
154
Ответ дляВесела бджілка
Ще біліший, томатів не було, морква біла була. В нас в родині ніхто бордовий-червонй з червоною картоплею не їсть, як аномалія якась.
У меня папа из семьи староверов - там реально всё было белое (не у кого спросить, но по рассказам помню).
like 1
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 18:30
155
Хтоб мог подумать. Всего лишь тарелочка с салом.... У мня есть на столе, если что.
heart 1
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 18:34
156
Ответ дляПугачиха
Бо ви так звикли. Справжній український борщ чераоний. Це я вам як кухар говорю. Він має бути бордоіим і вариться буряк в борщі не більше 2 хв. Тоді колір збервгається. А раніше буряки в борщ клали цукрові. Тому він був жовтим. Бо не було ніхєра. А тепер є будь -яка селекція. І столовий борщовий буряк вишневого колтлору. А світлмй то рюцукровий або помісь звичайного і цукрового.
Не звиздите. Самый вкусный борщ - как в садике. В садиках он - бледно-оранжевый.
anonim_117
автор Весела бджілка • 15 марта в 18:36
157
Ответ дляПугачиха
Столовий буряк червоний. А цей - кормовий. Для свиней. Таким буряком жовтим і полосатим моя баба на Вінничині все життя свиней годувала. А полосатий це звичайний буряк з цукровим- селекція. Він солодкий. І свині його доьре їдять))))
Ви, якщо чули дзвін, а не знаєте де він, то мовчіть краще. Хліб теж для свиней? В мене обидві бабусі свиней годували хлібом.
Не ганьбіться так більше. Що таке звичайний буряк, як латиною?
attached-photo
attached-photo
anonim_117
автор Весела бджілка • 15 марта в 18:39
158
Ответ дляПугачиха
Бо ви так звикли. Справжній український борщ чераоний. Це я вам як кухар говорю. Він має бути бордоіим і вариться буряк в борщі не більше 2 хв. Тоді колір збервгається. А раніше буряки в борщ клали цукрові. Тому він був жовтим. Бо не було ніхєра. А тепер є будь -яка селекція. І столовий борщовий буряк вишневого колтлору. А світлмй то рюцукровий або помісь звичайного і цукрового.
Знаю я таких кухарів. Не ганьбіться. Тобто 200-500 років тому борщ був не український, а казахський, чи який. Поїдьте до Олени Щербань, вона вам розкаже, покаже який буває український борщ.
anonim_117
автор Весела бджілка • 15 марта в 18:42
159
Ответ дляElena-eedc
Не звиздите. Самый вкусный борщ - как в садике. В садиках он - бледно-оранжевый.
На цьому фото для мене лише один борщ, всі інші - стрьомні субстанції. Я до 18 років не бачила таких бордових борщів, в нас вони ближче до оранжевого, коралового, жовтого.
attached-photo
like 2 woman_facepalming 1
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 18:57
160
Ответ дляВесела бджілка
На цьому фото для мене лише один борщ, всі інші - стрьомні субстанції. Я до 18 років не бачила таких бордових борщів, в нас вони ближче до оранжевого, коралового, жовтого.
Читаем историю и удивляемся: томаты(1780 год) и картофель (1551 год). Жизнь смешнее, чем мы думаем.. Я в юности офигела от подружкиного красного борща (она из Новой Каховки), с тех пор - этот цвет борща (как на фото) для меня стандарт. Мамин был другой - оранжевый.
anonim_117
автор Весела бджілка • 15 марта в 18:59
161
Ответ дляElena-eedc
Читаем историю и удивляемся: томаты(1780 год) и картофель (1551 год). Жизнь смешнее, чем мы думаем.. Я в юности офигела от подружкиного красного борща (она из Новой Каховки), с тех пор - этот цвет борща (как на фото) для меня стандарт. Мамин был другой - оранжевый.
От і в нас більш до оранжевого. А ви з якого регіону?
like 2
anonim_213
Всюди влазю• 15 марта в 19:05
162
Ответ дляКукарачка
Борщ?Это?
Впечатление, что это щи, а не борщ….
woman_facepalming 1 like 1
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 19:05
163
Ответ дляВесела бджілка
От і в нас більш до оранжевого. А ви з якого регіону?
Я из Черкасс, но мама из Днепропетровской, а папа из Кировоградской - там реально оранжевые борщи. Но мне нра красный, я специально половник красного в чашку сливаю и перед выключении лью в кастрюлю - подружка из Херсона научила.
heart 1
anonim_213
Всюди влазю• 15 марта в 19:08
164
Ответ дляВесела бджілка
Борщ століття такий в нашому регіоні, бордовий, чи сервоний яскравий ніхто б не їв, і я не можу в кафе такі їсти.
А из какого вы региона?
anonim_213
Всюди влазю• 15 марта в 19:11
165
Ответ дляВесела бджілка
Як можна ту пасту використрвувати, я якось спробувала, то котам бродячим вилила всю кастрюлю. Лише томатний сік використовую, іноді, коли немає - морожені помідори, влітку - лише свіжі помідори.
Зачем пасту томатную котам? Это же помидоры, коты не едят такое
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 19:18
166
Ответ дляВсюди влазю
Зачем пасту томатную котам? Это же помидоры, коты не едят такое
Мой ест томатную пасту и лавровый лист. Задолбалась отбирать. Из приколов: перец горький в горшочках - вырастила много и раздала подругам, все коты сожрали листья.
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:35
167
Ответ дляЦібаФу
А где 150 г к сальцу?
Может автор не пьёт )
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:39
168
Ответ дляВесела бджілка
Що з салом не так? Дуже смачне. Сире не їм і Вам не раджу.
А я люблю сало любое. Единственное копчёное - не очень
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:39
169
Ответ дляЖивчик-счастливчик
Прекрасний обід.) я більше біле люблю. Червоне мені емаль зубів фарбує
Мне тоже белое лучше. Красное вообще не могу пить. Запах и вкус не могу принять в себя)
like 1
anonim_151
Пугачиха• 15 марта в 20:45
170
Ответ дляВесела бджілка
Знаю я таких кухарів. Не ганьбіться. Тобто 200-500 років тому борщ був не український, а казахський, чи який. Поїдьте до Олени Щербань, вона вам розкаже, покаже який буває український борщ.
Нічого ви не знаєте. Я кухар в одному з найдорожчих столичних ресторанів. Все виготовляємо відповідно до протоколів. Якби я була поганим кухарем, то наш заклад не відвідували відомі люди)) і моя зпне буда бтакою високою.
face_with_tears_of_joy 2
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:47
171
Ответ дляПоумничка
Я колись готувала з такого. Смак інший. Колір борщу не може бути яскравим. Автору і її сім´ї подобається. Дівчата, які хотіли випендритись по поводу кольору страви, хазяйками себе показати, то вийшло навпаки))))
Я не хозяйка вообще. И не стесняюсь. Моя мама вкусный борщ делает , всегда она готовила. Когда я жила одна, то не готовила себе борщ. Лень было. Наверное надо попробовать, 29 лет уже. Я люблю наваристый, густой борщ и чтобы красный такой. Но дело вкуса конечно
heart 1
anonim_151
Пугачиха• 15 марта в 20:48
172
Ответ дляВесела бджілка
Ви, якщо чули дзвін, а не знаєте де він, то мовчіть краще. Хліб теж для свиней? В мене обидві бабусі свиней годували хлібом.
Не ганьбіться так більше. Що таке звичайний буряк, як латиною?
Те що там написано..я вам теж напишу. Нас іння по 17 грн це сміття для свиней. Справжнє сортове насіння стільки не коштує. І в борщ додають частинку уукрового буряка для солодкості а для кольоору справжній бордовий. Якби яотаке жовте пойло поставила клієнтам ремторану нашого,то меге б вигнали б з роботи.
woman_facepalming 2
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:49
173
Ответ дляТайТаке
Вот тоже с мороженной
Класс
heart 1
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:51
174
Ответ дляВесела бджілка
Як можна ту пасту використрвувати, я якось спробувала, то котам бродячим вилила всю кастрюлю. Лише томатний сік використовую, іноді, коли немає - морожені помідори, влітку - лише свіжі помідори.
Ммм да. Моя мама делает и с пастой и с соком томатным домашним. Два варианта у неё вкусные
like 1
anonim_151
Пугачиха• 15 марта в 20:51
175
Вчіться)) ось борщ. Чи на свинній кістці..чи на грибах з квасолею. Але колір ось такий. Ще й з часничком. А не отой жовтий суп, що ви виставили
attached-photo
like 2 woman_facepalming 2
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:52
176
Ответ дляВесела бджілка
Колір не = смак. А якщо він з пастою, то його їсти не можна, хімія 100%.
Сейчас все химия. Лучше не жить
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 20:56
177
Ответ дляВесела бджілка
Знаю я таких кухарів. Не ганьбіться. Тобто 200-500 років тому борщ був не український, а казахський, чи який. Поїдьте до Олени Щербань, вона вам розкаже, покаже який буває український борщ.
Не пойду до Щербань, но всем рекомендую прочесть историю картофеля и свеклы
heart 1
noavatar
_Злата Ibra_• 15 марта в 20:58
178
Ответ дляElena-eedc
Не пойду до Щербань, но всем рекомендую прочесть историю картофеля и свеклы
Буряк, а не свекла😁
like 1
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 21:07
179
Ответ для_Злата Ibra_
Буряк, а не свекла😁
Та я уже задолбалась с книксенами. Если что, сегодня это звучит так: Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 703
heart 1
noavatar
Elena-eedc• 15 марта в 21:24
180
Так случилось, что работала сегодня с утра до заката, но было время посмотреть свои старые ответы-вопросы. Вы уже спите, но я насмеялась - половина забанено.Так что не реагируйте на гнусь - оно неживое. Я иду спатоньки и желаю вам всего хорошего.
heart 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff