КротоТо• 19 марта в 20:33
Кто любит делать домашний майонез
Вас не беспокоит то, что используются сырые яйца?
буреЛОМКА• 19 марта в 20:36
Якщо я п´ю яйце з магазину, то чого воно мене має хвилювати в майонезі?


Алина-1240• 19 марта в 20:37
Ну оботрите яйцо спиртовой салфеткой,перед тем как разбить.они в аптеке большие есть

автор
КротоТо
• 19 марта в 20:39
Ответ дляФруктЕщеТот
Та не виходить він у мене щось. Якась жижа
Я ще не робила, збираюся, читаю рецепти.
Мабуть, потрібно більше якихось компонентів, щоб було густіше?
Мабуть, потрібно більше якихось компонентів, щоб було густіше?

автор
КротоТо
• 19 марта в 20:40
Ответ дляАлина-1240
Ну оботрите яйцо спиртовой салфеткой,перед тем как разбить.они в аптеке большие есть
Я всегда мою яйца перед приготовлением - будь то жарка или использование в тесте.
ГЛЮкоза• 19 марта в 20:40
Ответ дляТеща дочки
Его можно делать и из варёных
Из варёных не вкусно. Слишком выраженный вкус яиц получается.

Алина-1240• 19 марта в 20:40
Ответ дляКротоТо
Я всегда мою яйца перед приготовлением - будь то жарка или использование в тесте.
Ну то сальмонел в выделениях основное скопление и гомнишке.в яйце почти нет

буреЛОМКА• 19 марта в 20:40
Ответ дляФруктЕщеТот
Та не виходить він у мене щось. Якась жижа
Спочатку збиваєте яйце, сіль, цукор, оцет(яблучний) чи лимонний сік,як масса змінить колір вливаєте тоненькою цівкою олію, поки доллєте олію, майонез готовий


буреЛОМКА• 19 марта в 20:42
Ответ дляКротоТо
Я ще не робила, збираюся, читаю рецепти.
Мабуть, потрібно більше якихось компонентів, щоб було густіше?
Мабуть, потрібно більше якихось компонентів, щоб було густіше?
Якщо з 1 яйцем на 200мл.олії то густіше, якщо 2 яйця на 200мл олії то рідший. Ще додають молоко щоб розбавити консистенцію , але я так не робила
Всюди влазю• 19 марта в 20:45
Ответ дляГЛЮкоза
Дайте рецепт
РЕЦЕПТ:
• Молоко - 150 мл
• Масло растительное - 300 мл
• Лимонный сок - 3 ст.л. (или любой 6% уксус 2 ст.л.)
• Соль - 1/2 ч.л.
• Сахар - 1 ч.л.
• Горчица - 1 ч.л.

Пишу вірші, дорого• 19 марта в 20:57
Ответ дляЯ таке знаю
Делайте на перепелиных

А що вони на деревах вирстають???

ФруктЕщеТот• 19 марта в 20:57
Ответ длябуреЛОМКА
Спочатку збиваєте яйце, сіль, цукор, оцет(яблучний) чи лимонний сік,як масса змінить колір вливаєте тоненькою цівкою олію, поки доллєте олію, майонез готовий
Дякую

Пишу вірші, дорого• 19 марта в 20:58
Ответ дляЯ таке знаю

А по суті?
Що сальмонела перепелиних не чіпляється!?
Що сальмонела перепелиних не чіпляється!?


Я таке знаю• 19 марта в 21:00
Ответ дляПишу вірші, дорого
А по суті?
Що сальмонела перепелиних не чіпляється!?
Що сальмонела перепелиних не чіпляється!?

Перепелиные яйца не передают сальмонеллез/ Гугл в помощь.

Пишу вірші, дорого• 19 марта в 21:02
Ответ дляЯ таке знаю
Перепелиные яйца не передают сальмонеллез/ Гугл в помощь.
Так сальмонела то какашки + тріщина в скарлупі
Перепілки що некакають?
І що значить ваше непередають???
Перепілки що некакають?
І що значить ваше непередають???


Я погнала• 19 марта в 21:07
Ответ дляПишу вірші, дорого
Так сальмонела то какашки + тріщина в скарлупі
Перепілки що некакають?
І що значить ваше непередають???
Перепілки що некакають?
І що значить ваше непередають???

Температура тела перепела выше, чем курицы, поэтому в перепелиных яйцах сальмонеллез выявляется редко, т. к. бактерии-возбудителю сложно размножаться при температуре более 40°C. Кроме этого, скорлупа яиц перепелов обладает меньшими порами, чем куриных.

Пишу вірші, дорого• 19 марта в 21:12
Ответ дляЯ погнала
Температура тела перепела выше, чем курицы, поэтому в перепелиных яйцах сальмонеллез выявляется редко, т. к. бактерии-возбудителю сложно размножаться при температуре более 40°C. Кроме этого, скорлупа яиц перепелов обладает меньшими порами, чем куриных.
Ооооооооооо РІДШЕ, а не немає!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В дитинстві в селі тих сирих яєць з цукром стільки було випито.....і нікому нічого і яйця ніхто немив
То сальмонелла і так статистично дуууууже рідко буває навіть в курячих
Тут більше питання до збарігання і транспортування....щоб якась зараза там завелася
В дитинстві в селі тих сирих яєць з цукром стільки було випито.....і нікому нічого і яйця ніхто немив
То сальмонелла і так статистично дуууууже рідко буває навіть в курячих
Тут більше питання до збарігання і транспортування....щоб якась зараза там завелася

Радостина• 19 марта в 21:23
Ответ дляКротоТо
Я ще не робила, збираюся, читаю рецепти.
Мабуть, потрібно більше якихось компонентів, щоб було густіше?
Мабуть, потрібно більше якихось компонентів, щоб було густіше?
Чим більше олії, тим густіше. Я додаю все, що потрібно по рецепту, одразу. Олію тільки можу не всю одразу, а частинами, я її ’на око’ ллю, регулюю густину.
Головне, в самому початку ніжкою блендера накрити яйце, почати збивати, не піднімаючи, щоб утворився згусток, це недовго, секунди. А вже потім можна рухати вгору-вниз, щоб всі компоненти вмішати.
Головне, в самому початку ніжкою блендера накрити яйце, почати збивати, не піднімаючи, щоб утворився згусток, це недовго, секунди. А вже потім можна рухати вгору-вниз, щоб всі компоненти вмішати.

автор
КротоТо
• 19 марта в 21:28
Ответ дляНамакушка
Ні, я акуратна. Яйце миється, шкарлупу в майонез не кидаю.
Я не про це. А про сире яйце. Усвідомлення, що це сира субстанція не дуже приємне.

автор
КротоТо
• 19 марта в 21:29
Ответ дляРадостина
Чим більше олії, тим густіше. Я додаю все, що потрібно по рецепту, одразу. Олію тільки можу не всю одразу, а частинами, я її ’на око’ ллю, регулюю густину.
Головне, в самому початку ніжкою блендера накрити яйце, почати збивати, не піднімаючи, щоб утворився згусток, це недовго, секунди. А вже потім можна рухати вгору-вниз, щоб всі компоненти вмішати.
Головне, в самому початку ніжкою блендера накрити яйце, почати збивати, не піднімаючи, щоб утворився згусток, це недовго, секунди. А вже потім можна рухати вгору-вниз, щоб всі компоненти вмішати.
дякую

Намакушка• 19 марта в 21:35
Ответ дляКротоТо
Я не про це. А про сире яйце. Усвідомлення, що це сира субстанція не дуже приємне.
Звичка до гоголь-моголь з дитинства не залишає місця сумнівам.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу