Щас ухожу• 24 марта в 13:48
Що вважаєте базою здорового ставлення до їжі?
Які корисні звички у харчуванні?
2
Личко Невеличке• 24 марта в 13:51
Відсутність перекусів, харчова пауза не менше 16 годин, достатня кількість білку і корисного жиру, мінімум вуглеводів, не забувати пити воду.
4
2
Гравітація• 24 марта в 13:53
Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти.
Навчитися відрізняти голод від апетиту.
Чим більше оброблена їжа, тим менше її має бути в раціоні.
Навчитися відрізняти голод від апетиту.
Чим більше оброблена їжа, тим менше її має бути в раціоні.
2
бЭйбА• 24 марта в 13:57
Їсти, коли хочеться, а не коли «треба», пити чисту воду, хоча б раз на день зʼїдати миску салату з овочів, не жерти безконтрольно харчове сміття.
Крошечка-хаврошечка• 24 марта в 13:57
Ответ дляГравітація
Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти.
Навчитися відрізняти голод від апетиту.
Чим більше оброблена їжа, тим менше її має бути в раціоні.
Навчитися відрізняти голод від апетиту.
Чим більше оброблена їжа, тим менше її має бути в раціоні.
,
Крошечка-хаврошечка• 24 марта в 14:00
Ответ дляГравітація
Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти.
Навчитися відрізняти голод від апетиту.
Чим більше оброблена їжа, тим менше її має бути в раціоні.
Навчитися відрізняти голод від апетиту.
Чим більше оброблена їжа, тим менше її має бути в раціоні.
Як це працює. Кашу, до прикладу треба довго варити? М´ясо. А що ви їсте?
Гравітація• 24 марта в 14:02
Ответ дляКрошечка-хаврошечка
,
Каша не швидкого приготування. Звичайна крупа. М´ясо варене або тушене. Овочі сирі або тушені. Тобто те, що можна їсти сирим - їсти сирим, що не можна - варити або запікати. Максимально проста обробка.
Сильно оброблена їжа - тістечка, кондитерські вироби, ковбаси, сосиски, фастфуд, пиріжки, зрази, складні майонезі салати тощо.
Це все теж присутнє в моєму раціоні, але відсотків 10 від основного і то не кожен день.
Сильно оброблена їжа - тістечка, кондитерські вироби, ковбаси, сосиски, фастфуд, пиріжки, зрази, складні майонезі салати тощо.
Це все теж присутнє в моєму раціоні, але відсотків 10 від основного і то не кожен день.
Телефон Рубика• 24 марта в 14:02
Ответ дляЛичко Невеличке
Відсутність перекусів, харчова пауза не менше 16 годин, достатня кількість білку і корисного жиру, мінімум вуглеводів, не забувати пити воду.
З такою харчовою паузою можна і копитця відкинути
1
Пиши-пропало• 24 марта в 14:03
жодних суворих заборон. адекватна кількість. різноманітність. плюс добра поінформованість, що робиться з організмом і чим його підтримувати. не голодувати, але й не жерти все, що бачать очі. особисто я їм тричі на день і стараюся в проміжках не жувати нічого, але знаю, що багатьом підходить інший режим харчування. також в останній час привчаю себе не поспішати і в буквальному сенсі усвідомлювати, що саме я зараз їм, чи мені смачно, чи наїлася я вже:-)
1
Гравітація• 24 марта в 14:04
Ответ дляТелефон Рубика
З такою харчовою паузою можна і копитця відкинути
Вам так здається.
Апофиозная• 24 марта в 14:09
Їсти що подобається на смак, а не те що начебто треба і модно і тп. Їсти коли насправді відчуваєш голод. Без перекусів. Не картати себе за те що з´їли щось ’не те’. Психологічно відноситься простіше. Дієти потрібні дійсно хворим
Гравітація• 24 марта в 14:10
Ответ дляКрошечка-хаврошечка
Як це працює. Кашу, до прикладу треба довго варити? М´ясо. А що ви їсте?
Ще наведу приклад. Шматок вареного м´яса і картопля в мундирі. Чудова корисна їжа з мінімальною обробкою.
Беремо ті ж самі продукти. Перекручуємо м´ясо, смажимо цибулю, додаємо. Розминаємо картоплю, додаємо яйце, борошно, шо там ще. Ліпимо зрази і смажимо це все на олії.
А навіщо?🤷
Беремо ті ж самі продукти. Перекручуємо м´ясо, смажимо цибулю, додаємо. Розминаємо картоплю, додаємо яйце, борошно, шо там ще. Ліпимо зрази і смажимо це все на олії.
А навіщо?🤷
2
Апофиозная• 24 марта в 14:12
Ответ дляЛичко Невеличке
Відсутність перекусів, харчова пауза не менше 16 годин, достатня кількість білку і корисного жиру, мінімум вуглеводів, не забувати пити воду.
Я з голоду помру за 16 годин. Їм кожні 4-5годин. Три рази на день
1
Личко Невеличке• 24 марта в 14:29
Ответ дляТелефон Рубика
З такою харчовою паузою можна і копитця відкинути
Це тільки здається так)
На ділі переноситься легко.
На ділі переноситься легко.
Телефон Рубика• 24 марта в 14:40
Ответ дляГравітація
Вам так здається.
Не здається. Своїми голодовками в юності я заробила собі гепатоз печінки
Дай подивлюся• 24 марта в 14:52
Ответ дляТелефон Рубика
Не здається. Своїми голодовками в юності я заробила собі гепатоз печінки
Думаю, ваш гепатоз виник не через те, що ви якийсь час не їли, а через те, що саме ви їли взагалі.
Така розкіш, як триразове термічно оброблене харчування доступне людству не так вже і давно. Люди, як і тварини, прекрасно пристосовані до тривалих перерв в їжі. Організм здатен накопичувати енергетичні резерви і потім використовувати їх деякий час для підтримки життєдіяльності.
Така розкіш, як триразове термічно оброблене харчування доступне людству не так вже і давно. Люди, як і тварини, прекрасно пристосовані до тривалих перерв в їжі. Організм здатен накопичувати енергетичні резерви і потім використовувати їх деякий час для підтримки життєдіяльності.
Телефон Рубика• 24 марта в 22:51
Ответ дляДай подивлюся
Думаю, ваш гепатоз виник не через те, що ви якийсь час не їли, а через те, що саме ви їли взагалі.
Така розкіш, як триразове термічно оброблене харчування доступне людству не так вже і давно. Люди, як і тварини, прекрасно пристосовані до тривалих перерв в їжі. Організм здатен накопичувати енергетичні резерви і потім використовувати їх деякий час для підтримки життєдіяльності.
Така розкіш, як триразове термічно оброблене харчування доступне людству не так вже і давно. Люди, як і тварини, прекрасно пристосовані до тривалих перерв в їжі. Організм здатен накопичувати енергетичні резерви і потім використовувати їх деякий час для підтримки життєдіяльності.
Погано думаєте. Я жила в інтернаті і їла те, що мені готували в їдальні. На смаколики і фастфуд грошей у мене не було.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
