Янгол в камуфляжі• 25 марта в 22:29
Як смачно зробити картоплю в фользі в мангалі
Якщо немає ні салу ні бекону
Будьте так ласкаві• 25 марта в 22:33
Я то роблю з салом, але думаю без сала теж буде не погано. Порізати кільцями картоплю не чищену, просто помиту, посолити, поперчити, часником натерти , нанизати на шампури, обмотати фольгою і пекти на мангалі поки не стане трішки мягка, так сказати до пів готовності. Розмотати фольгу і обмастити майонезом, і знову на мангал вже без фольги щоб була скоринка смажена. Я вибираю невеличку картоплю, щоб скоріше приготувалась.
4
автор
Янгол в камуфляжі
• 25 марта в 22:34
Ответ дляБудьте так ласкаві
Я то роблю з салом, але думаю без сала теж буде не погано. Порізати кільцями картоплю не чищену, просто помиту, посолити, поперчити, часником натерти , нанизати на шампури, обмотати фольгою і пекти на мангалі поки не стане трішки мягка, так сказати до пів готовності. Розмотати фольгу і обмастити майонезом, і знову на мангал вже без фольги щоб була скоринка смажена. Я вибираю невеличку картоплю, щоб скоріше приготувалась.
Дякую. Як варіант все те саме але без шампупів зробити ❤️
Папина дочка• 25 марта в 22:37
Ответ дляЯнгол в камуфляжі
Дякую. Як варіант все те саме але без шампупів зробити ❤️
Розложіть на фользі напівготову і побризкайте маслом зверху.
1
Я в дамках• 25 марта в 22:41
Я відварюю хвилин 7-10, потім перекалапецую з олією і куркумою. На решітку фольгу, на фольгу картоплю, і другим слоєм фольги прикрила.
До запеченої люблю поливку - картопляний відвар, часник, зелень і оцет.
Додам. У мене часник горить на мангалі, навіть у фользі. Тому краще його вже на готову гарячу картоплю свіжим закидать.
До запеченої люблю поливку - картопляний відвар, часник, зелень і оцет.
Додам. У мене часник горить на мангалі, навіть у фользі. Тому краще його вже на готову гарячу картоплю свіжим закидать.
1
Клевотница• 25 марта в 22:56
Картоплю помити і проварити з кожурою щоб не доварена була. Потім або на решітку щоб жарити над вогнем або на шампур і у фольгу. Але перед самим кінцем фольгу знять щоб картопля припіклася. Перед подачею можна посипати приправами на ваш смак.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу