sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_73
Янгол в камуфляжі• 25 марта в 22:29

Як смачно зробити картоплю в фользі в мангалі

Якщо немає ні салу ні бекону
6 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_165
Будьте так ласкаві• 25 марта в 22:33
1
Я то роблю з салом, але думаю без сала теж буде не погано. Порізати кільцями картоплю не чищену, просто помиту, посолити, поперчити, часником натерти , нанизати на шампури, обмотати фольгою і пекти на мангалі поки не стане трішки мягка, так сказати до пів готовності. Розмотати фольгу і обмастити майонезом, і знову на мангал вже без фольги щоб була скоринка смажена. Я вибираю невеличку картоплю, щоб скоріше приготувалась.
heart 4
anonim_73
автор Янгол в камуфляжі • 25 марта в 22:34
2
Ответ дляБудьте так ласкаві
Я то роблю з салом, але думаю без сала теж буде не погано. Порізати кільцями картоплю не чищену, просто помиту, посолити, поперчити, часником натерти , нанизати на шампури, обмотати фольгою і пекти на мангалі поки не стане трішки мягка, так сказати до пів готовності. Розмотати фольгу і обмастити майонезом, і знову на мангал вже без фольги щоб була скоринка смажена. Я вибираю невеличку картоплю, щоб скоріше приготувалась.
Дякую. Як варіант все те саме але без шампупів зробити ❤️
anonim_33
Папина дочка• 25 марта в 22:37
3
Ответ дляЯнгол в камуфляжі
Дякую. Як варіант все те саме але без шампупів зробити ❤️
Розложіть на фользі напівготову і побризкайте маслом зверху.
heart 1
anonim_28
Я в дамках• 25 марта в 22:41
4
Я відварюю хвилин 7-10, потім перекалапецую з олією і куркумою. На решітку фольгу, на фольгу картоплю, і другим слоєм фольги прикрила.
До запеченої люблю поливку - картопляний відвар, часник, зелень і оцет.
Додам. У мене часник горить на мангалі, навіть у фользі. Тому краще його вже на готову гарячу картоплю свіжим закидать.
heart 1
anonim_8
Дуб береза• 25 марта в 22:52
5
В мангале - не знаю и не умею. В обычном костре делала много раз...
anonim_180
Клевотница• 25 марта в 22:56
6
Картоплю помити і проварити з кожурою щоб не доварена була. Потім або на решітку щоб жарити над вогнем або на шампур і у фольгу. Але перед самим кінцем фольгу знять щоб картопля припіклася. Перед подачею можна посипати приправами на ваш смак.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff