жінка незаміжня• 25 марта в 22:53
Черемша- дебют
В первый раз в жизни купила толстенький пучек черемши.
Как вы его используете? В салат? Варить?
Как вы его используете? В салат? Варить?
автор
жінка незаміжня
• 25 марта в 22:56
Ответ дляЛасую колобками
Я ніколи її не бачила в житті.
Это- как уменьшенные листья ландыша
автор
жінка незаміжня
• 25 марта в 22:56
Ответ дляИнфотуфелька
Я просто їм, з сіллю
Как зеленый лук? Вмокнули в соль и откусили?
2
ПробілНеПрацює• 25 марта в 22:56
Я салат роблю. + Варені яйця, можна огірок добавити, зелену цибулю.
10
Борисфенка• 25 марта в 22:57
Три варених яйця і пучок черемши дрібно нарізати, додати трошки майонезу. Ідеальний салат.
6
Инфотуфелька• 25 марта в 22:57
Ответ дляжінка незаміжня
Как зеленый лук? Вмокнули в соль и откусили?
Вірно), от сьогодні з пловом так їла
Ви можете салат з яйцем зробити
Ви можете салат з яйцем зробити
1
Борисфенка• 25 марта в 22:57
Ответ дляПробілНеПрацює
Я салат роблю. + Варені яйця, можна огірок добавити, зелену цибулю.
Точно, і свіжий огірочок там дуже в тему, якщо є.
2
Блакитне небо• 25 марта в 22:59
Салат с яйцо и и сметаной,но много не ешьте за раз,а то плохо будет.
2
ПробілНеПрацює• 25 марта в 22:59
Треба купувати молоду черемшу, щоб листя було мінімум відкрите.
1
автор
жінка незаміжня
• 25 марта в 23:00
Девы, благодарю! Я так же не знала, что с рукколой делать 20 лет назад.
Век живи- век учись)
Век живи- век учись)
3
1
ЧуПа ЧупС ВсЕгДа ПрАв• 25 марта в 23:00
Вона на цибулю схожа? Бо я цибулю їсти не можу. Їм зараз ті мікси салатні
Завжди недо...• 25 марта в 23:01
Ответ дляЧуПа ЧупС ВсЕгДа ПрАв
Вона на цибулю схожа? Бо я цибулю їсти не можу. Їм зараз ті мікси салатні
Схожа на часник
ПробілНеПрацює• 25 марта в 23:07
Ответ дляЧуПа ЧупС ВсЕгДа ПрАв
Вона на цибулю схожа? Бо я цибулю їсти не можу. Їм зараз ті мікси салатні
Вона важча, часниковий смак, тому треба розбавляти чимось.
автор
жінка незаміжня
• 25 марта в 23:15
Ответ дляя Кукарача
У нас леверда же. Почему черемша? Кацапское название.
Я- не филолог) Намагаюсь спілкуватись украінською) Але, в мене косорило виходіть,,, як є вже
2
Наизнанку• 25 марта в 23:22
Я весь березень щороку практично щодня на обід їм салат - 3 яйця, пучок черемші, огіррк, сіль, перець, сметана.
годовасик• 25 марта в 23:32
Ответ дляжінка незаміжня
Я- не филолог) Намагаюсь спілкуватись украінською) Але, в мене косорило виходіть,,, як є вже
Не партесь) в нас в селі теж черемша, на ринку всюди черемша… я філолог якщо шо))) діалекти можуть бути дуже різні.
3
ЧуПа ЧупС ВсЕгДа ПрАв• 25 марта в 23:36
Ответ дляПробілНеПрацює
Вона важча, часниковий смак, тому треба розбавляти чимось.
Дякую. Значить не моє. Я і часник зараз не їм, жкт
1
Чумацький Шлях• 26 марта в 12:55
Ответ дляя Кукарача
У нас леверда же. Почему черемша? Кацапское название.
А чому леверда? Вперше щойно почула таке слово. Зайшла в Гугл, то пише, що леверда- це може бути народна назва.
Завжди черемша була черемшою🤷
Завжди черемша була черемшою🤷
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу