Сонячний день• 26 марта в 19:48
Кто живет в Италии, расскажите чем они питаются?
В будние дни? про пиццу и пасту мы все знаем, а что вообще у них там на завтраки обеды и ужины?
Ну или кто был там долгое время и окунулся в итальянский быт так сказать, расскажите интересно очень
Ну или кто был там долгое время и окунулся в итальянский быт так сказать, расскажите интересно очень
показать весь текст
1
Доктор Хаос• 27 марта в 00:11
Ответ дляБлондинка в Законе
ну коли я готую якусь пасту, то десь на людину виходить близько 80-100 гр в сухому вигляді, наїдаємось, більше нічого не хочеться, не уявляю як можна ще щось їсти. Стандартна норма пасти для людини 80-100 грн, мені важко уявити розмір тарілки на 200 гр.
Стандартна порція пасти - 60 гр, усі дієтологи Італії рекомендують щодня вживати не більше цієї ваги, щоб була користь. Ця вага прописана в усіх італійських дієтах, якою більшість і дотримується. Навіщо на людину готувати 80-100 гр, аби набити шлунок?
Блондинка в Законе• 27 марта в 01:39
Ответ дляДоктор Хаос
Стандартна порція пасти - 60 гр, усі дієтологи Італії рекомендують щодня вживати не більше цієї ваги, щоб була користь. Ця вага прописана в усіх італійських дієтах, якою більшість і дотримується. Навіщо на людину готувати 80-100 гр, аби набити шлунок?
Ви не досить добре проінформовані, стандартна порція це якраз 80-100 гр, от якщо людина дотримується дієти! для похудання то норма 60-80 гр. Але якщо немає проблем з зайвою вагою і немає необхідності дотримуватись дієти то золотий стандарт якраз 80-100 гр.
І до речі, ми в нашій сім´ї готуємо пасту раз на тиждень і якби я приготувала своїм рідним півпорції то вони б мене з´їли) бо мою пасту обожнюють, я справді готую дуже смачно) паста в сім´ї то свято))
І до речі, ми в нашій сім´ї готуємо пасту раз на тиждень і якби я приготувала своїм рідним півпорції то вони б мене з´їли) бо мою пасту обожнюють, я справді готую дуже смачно) паста в сім´ї то свято))
Маруська Му• 27 марта в 03:13
Ответ дляНе за Будка
Снідають кавою та чимось солодким. Бріош ( круасан) чи печиво.
Капучіно після 12 дня не п´ють.
Супів мало. І правда, їдять море пасти на обід. Піццу частіше подають на вечерю. Не в туристичних місцям і немає можливості поїсти піццу на обід. Не печуть,бо спека і не прийнято їсти піццу вдень.
Із цікаво їла тут оленя та коня з полентою. Ну таке((
Більшість італійських родин дома не готує. Наші сусіди через день ходять вечеряти в ресторан. Інші сусіди - щодня)
Випити люблять. Всі бари ввечері забиті. П´ють просеко, шпріц та їдять трамедзіні - бутріки з м´якого хліба, чіпси та горішки. Ось і повечеряли. Взагалі їдять мало і, правда, перед сном.
А п´ють майже щодня. В суботу об 11 ранку всі вже с просеко. Відпочивають на сонці
Капучіно після 12 дня не п´ють.
Супів мало. І правда, їдять море пасти на обід. Піццу частіше подають на вечерю. Не в туристичних місцям і немає можливості поїсти піццу на обід. Не печуть,бо спека і не прийнято їсти піццу вдень.
Із цікаво їла тут оленя та коня з полентою. Ну таке((
Більшість італійських родин дома не готує. Наші сусіди через день ходять вечеряти в ресторан. Інші сусіди - щодня)
Випити люблять. Всі бари ввечері забиті. П´ють просеко, шпріц та їдять трамедзіні - бутріки з м´якого хліба, чіпси та горішки. Ось і повечеряли. Взагалі їдять мало і, правда, перед сном.
А п´ють майже щодня. В суботу об 11 ранку всі вже с просеко. Відпочивають на сонці
Хочу в Италию. Прям чую моё))
2
Советчица Года• 27 марта в 09:13
Ответ дляСhanelKa
Як такого сніданку не має, кава, батончики, тости і нутелла
Обід - карбонара, різотто, телятина з прошутто.
Вечеря часто не вдома, вечеря пізня, після 8-9 вечора
Піца, особуко, десерти, джелато
Супів нема, крім мінестроне
Жила три роки ( періодично )
На обід і вечерю пʼють вино і колу ( кожен день )
Обід - карбонара, різотто, телятина з прошутто.
Вечеря часто не вдома, вечеря пізня, після 8-9 вечора
Піца, особуко, десерти, джелато
Супів нема, крім мінестроне
Жила три роки ( періодично )
На обід і вечерю пʼють вино і колу ( кожен день )
Яка міцність вина? Воно прямо п´янке?
Советчица Года• 27 марта в 09:16
Ответ дляІстеріомама
Риби свіжої багато, хто може собі дозволити
Дорога?
Блондинка в Законе• 27 марта в 09:23
Ответ дляСоветчица Года
Дорога?
Дорога, залежить від типу, але приблизно лосось 29 євро/кг, ората 23 євро/кг, морський окунь 32 євро/кг, на свіжі морепродукти не памʼятаю, бо майже кожної суботи на базарі купую щойно приготовані у фрітюрі морепродукти і рибку, ціна 30 євро/кг.
Советчица Года• 27 марта в 09:29
Ответ дляБлондинка в Законе
Дорога, залежить від типу, але приблизно лосось 29 євро/кг, ората 23 євро/кг, морський окунь 32 євро/кг, на свіжі морепродукти не памʼятаю, бо майже кожної суботи на базарі купую щойно приготовані у фрітюрі морепродукти і рибку, ціна 30 євро/кг.
Ого!
В гривні це дуже дорого.
В гривні це дуже дорого.
Блондинка в Законе• 27 марта в 09:53
Ответ дляСоветчица Года
Ого!
В гривні це дуже дорого.
В гривні це дуже дорого.
Так, на жаль.. була б дешевше, кожного б дня їла рибку 🥰
Доктор Хаос• 27 марта в 11:16
Ответ дляБлондинка в Законе
Ви не досить добре проінформовані, стандартна порція це якраз 80-100 гр, от якщо людина дотримується дієти! для похудання то норма 60-80 гр. Але якщо немає проблем з зайвою вагою і немає необхідності дотримуватись дієти то золотий стандарт якраз 80-100 гр.
І до речі, ми в нашій сім´ї готуємо пасту раз на тиждень і якби я приготувала своїм рідним півпорції то вони б мене з´їли) бо мою пасту обожнюють, я справді готую дуже смачно) паста в сім´ї то свято))
І до речі, ми в нашій сім´ї готуємо пасту раз на тиждень і якби я приготувала своїм рідним півпорції то вони б мене з´їли) бо мою пасту обожнюють, я справді готую дуже смачно) паста в сім´ї то свято))
Що значить я погано проінформована скільки їдять пасти при повноцінному обіді, якщо проживаю постійно в цій країні.
Ось Вам про стандарт, про що вище я писала
Porzioni standard
Nel caso della pasta secca, se viene consumata come piatto unico, si consiglia una porzione di circa 100 grammi a persona, mentre se sono previste più portate, si può ridurre a 60/70 grammi.
Тобто, якщо обід складається з декількох страв, то порція пасти має бути 60-70 гр. Для чого її їсти більше, якщо це не єдине блюдо на обід? В моїй сімʼї одну пасту ніхто не їсть, обовʼязково на обід готується друга страва.
Риба та морепродукти абсолютно доступні по ціні в моєму регіоні, навіть близько не має таких цін, як у Вашому дописі. Я з Неаполю, тут риба та морепродукти дуже доступні.
Навіть у Carrefour ціна нижча, який рахується один з найдорожчих супермаркетів
Італія дуже різна, як і ціни на продукти харчування по регіонам.
Ось Вам про стандарт, про що вище я писала
Porzioni standard
Nel caso della pasta secca, se viene consumata come piatto unico, si consiglia una porzione di circa 100 grammi a persona, mentre se sono previste più portate, si può ridurre a 60/70 grammi.
Тобто, якщо обід складається з декількох страв, то порція пасти має бути 60-70 гр. Для чого її їсти більше, якщо це не єдине блюдо на обід? В моїй сімʼї одну пасту ніхто не їсть, обовʼязково на обід готується друга страва.
Риба та морепродукти абсолютно доступні по ціні в моєму регіоні, навіть близько не має таких цін, як у Вашому дописі. Я з Неаполю, тут риба та морепродукти дуже доступні.
Навіть у Carrefour ціна нижча, який рахується один з найдорожчих супермаркетів
Італія дуже різна, як і ціни на продукти харчування по регіонам.
Блондинка в Законе• 27 марта в 11:55
Ответ дляДоктор Хаос
Що значить я погано проінформована скільки їдять пасти при повноцінному обіді, якщо проживаю постійно в цій країні.
Ось Вам про стандарт, про що вище я писала
Porzioni standard
Nel caso della pasta secca, se viene consumata come piatto unico, si consiglia una porzione di circa 100 grammi a persona, mentre se sono previste più portate, si può ridurre a 60/70 grammi.
Тобто, якщо обід складається з декількох страв, то порція пасти має бути 60-70 гр. Для чого її їсти більше, якщо це не єдине блюдо на обід? В моїй сімʼї одну пасту ніхто не їсть, обовʼязково на обід готується друга страва.
Риба та морепродукти абсолютно доступні по ціні в моєму регіоні, навіть близько не має таких цін, як у Вашому дописі. Я з Неаполю, тут риба та морепродукти дуже доступні.
Навіть у Carrefour ціна нижча, який рахується один з найдорожчих супермаркетів
Італія дуже різна, як і ціни на продукти харчування по регіонам.
Ось Вам про стандарт, про що вище я писала
Porzioni standard
Nel caso della pasta secca, se viene consumata come piatto unico, si consiglia una porzione di circa 100 grammi a persona, mentre se sono previste più portate, si può ridurre a 60/70 grammi.
Тобто, якщо обід складається з декількох страв, то порція пасти має бути 60-70 гр. Для чого її їсти більше, якщо це не єдине блюдо на обід? В моїй сімʼї одну пасту ніхто не їсть, обовʼязково на обід готується друга страва.
Риба та морепродукти абсолютно доступні по ціні в моєму регіоні, навіть близько не має таких цін, як у Вашому дописі. Я з Неаполю, тут риба та морепродукти дуже доступні.
Навіть у Carrefour ціна нижча, який рахується один з найдорожчих супермаркетів
Італія дуже різна, як і ціни на продукти харчування по регіонам.
Так, на півдні риба дешевше звичайно, я на півночі у нас такі ціни.
А щодо кількох страв на обід то це не до нас, ми не їмо багато, щось одне, piatto unico, не від бідності як ви написали) а просто не хочеться, слідкуємо за здоровʼям і вагою, рахуємо калорії.
А щодо кількох страв на обід то це не до нас, ми не їмо багато, щось одне, piatto unico, не від бідності як ви написали) а просто не хочеться, слідкуємо за здоровʼям і вагою, рахуємо калорії.
Доктор Хаос• 27 марта в 12:53
Ответ дляБлондинка в Законе
Так, на півдні риба дешевше звичайно, я на півночі у нас такі ціни.
А щодо кількох страв на обід то це не до нас, ми не їмо багато, щось одне, piatto unico, не від бідності як ви написали) а просто не хочеться, слідкуємо за здоровʼям і вагою, рахуємо калорії.
А щодо кількох страв на обід то це не до нас, ми не їмо багато, щось одне, piatto unico, не від бідності як ви написали) а просто не хочеться, слідкуємо за здоровʼям і вагою, рахуємо калорії.
Я зрозуміла, що ви на Півночі Італії по цінам.
Ви писали, що їсте пасту раз на тиждень на відміну від італійців, які її споживають щодня як першу справу. І біднота саме їсть тільки пасту величезними порціями + багато хліба до соусу, а мʼясо та рибу тільки по святам бачать. Зараз навіть зелень та овочі для них дорого, тому паста і є їх основне блюдо щоденного харчування в бідноти.
Ви писали, що їсте пасту раз на тиждень на відміну від італійців, які її споживають щодня як першу справу. І біднота саме їсть тільки пасту величезними порціями + багато хліба до соусу, а мʼясо та рибу тільки по святам бачать. Зараз навіть зелень та овочі для них дорого, тому паста і є їх основне блюдо щоденного харчування в бідноти.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу