sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Путешествия, Туризм - Парад впечатлений
anonim_27
Сонячний день• 26 марта в 19:48

Кто живет в Италии, расскажите чем они питаются?

В будние дни? про пиццу и пасту мы все знаем, а что вообще у них там на завтраки обеды и ужины?

Ну или кто был там долгое время и окунулся в итальянский быт так сказать, расскажите интересно очень
показать весь текст
woman_facepalming 1
71 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_31
Доктор Хаос• 26 марта в 20:54
31
Ответ дляНе за Будка
У кожного своє враження від країни. Я бачу таке щодня. Ви бачите щось своє. Бріош у нас в регіоні називають саме круасани.
В якому регіоні круасани називають бріошем? Це абсолютно різні випічки і за своїм складом і за формою.
like 1
anonim_102
Не за Будка• 26 марта в 20:54
32
Ответ дляУкраїнська зірочка
Итальянцы. Стейки гриль телятина, свинина, говядина. Картошка пюре, картошка фри, картошка в духовке. Шпинат сырой в салате, шпинат отварной, артишоки в духовке, артишоки консервированные, салат+тунец+морковь+помидор, моцарелла с прибором, пепероната (типа икры баклажанной но крупной нарезки), баклажаны фри в панировке, паста с рагу, паста с грибами, паста того+зелёных горошек, паста с песто, паста соус томатный, паста радикье+сальсичья. Суп овощной, минестроне, бульон куриный с мелкой лапшой, овощи консервированные (огурцы, помидоры сушеные, оливки, кабачки), кабачки жаренные фри, кабачки тушёные, котлеты, куриное филе в панировке, кролик в духовке, оленина в духовке, дикие кабаны и лани, зайцы дикие в духовке, отбивная миланезе (сыр, прошуто, свинина), курица в духовке, петух кастрированный в духовке, хлеб на любой вкус и цвет, полента, взбитое яйцо без молока жареное, фасоль тушёная, салат фасоль вареная с луком, рыба всех видов кроме селёдки, бакала из сушёной рыбы, пицца на любой вкус и цвет, панценноти, трамезини, панино на любой вкус, брускеты, моцарелла фри в панировке, оливки фри в панировке, ньоки, сыры, колбаса и т.д.
Є оселедець в Лідлі та Емісфері навіть. Їдять його італійці, але він або солений дуже або оцету багато, якщо у склі купувати
anonim_112
Українська зірочка• 26 марта в 20:54
33
Ответ дляДоктор Хаос
В якому регіоні круасани називають бріошем? Це абсолютно різні випічки і за своїм складом і за формою.
Венето
anonim_112
Українська зірочка• 26 марта в 20:55
34
Ответ дляНе за Будка
Є оселедець в Лідлі та Емісфері навіть. Їдять його італійці, але він або солений дуже або оцету багато, якщо у склі купувати
Ну массово итальянцы селёдку не едят.
anonim_102
Не за Будка• 26 марта в 20:56
35
Ответ дляДоктор Хаос
В якому регіоні круасани називають бріошем? Це абсолютно різні випічки і за своїм складом і за формою.
Писала вже вгорі. В Венето
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 20:58
36
а взагалі по темі, то залежить від регіону й людей, хто як звик. Зазвичай вранці кава з молоком (капучіно) або чай з печивом (сухарі) або якоюсь випічкою (корнето, бріош). Часто другий сніданок: кава, може бути якийсь тост, бутерброд. Обід: різні види пасти, ризото, полента, салат, овочі гріль, рибних та м’ясних рецептів купа, всіх не перерахуєш, взагалі дуже популярні й купа рецептів різних видів зелені, супи рідко і то в основному на вечерю. До речі, сир не їдять на початку прийому їжі або протягом обіду, сиром закінчують обід, фрукти. На вечерю мало їдять, щось легке типу мінестріни (бульйон з пастиною), піца, сири, бутерброди, тости, чай, молоко з печивом.
Загалом італійська кухня набагато багатша ніж банальна піца й паста, мені тільки торти італійські не подобаються, досі не знайшла улюбленого.
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 21:00
37
Ответ дляУкраїнська зірочка
Итальянцы. Стейки гриль телятина, свинина, говядина. Картошка пюре, картошка фри, картошка в духовке. Шпинат сырой в салате, шпинат отварной, артишоки в духовке, артишоки консервированные, салат+тунец+морковь+помидор, моцарелла с прибором, пепероната (типа икры баклажанной но крупной нарезки), баклажаны фри в панировке, паста с рагу, паста с грибами, паста того+зелёных горошек, паста с песто, паста соус томатный, паста радикье+сальсичья. Суп овощной, минестроне, бульон куриный с мелкой лапшой, овощи консервированные (огурцы, помидоры сушеные, оливки, кабачки), кабачки жаренные фри, кабачки тушёные, котлеты, куриное филе в панировке, кролик в духовке, оленина в духовке, дикие кабаны и лани, зайцы дикие в духовке, отбивная миланезе (сыр, прошуто, свинина), курица в духовке, петух кастрированный в духовке, хлеб на любой вкус и цвет, полента, взбитое яйцо без молока жареное, фасоль тушёная, салат фасоль вареная с луком, рыба всех видов кроме селёдки, бакала из сушёной рыбы, пицца на любой вкус и цвет, панценноти, трамезини, панино на любой вкус, брускеты, моцарелла фри в панировке, оливки фри в панировке, ньоки, сыры, колбаса и т.д.
все вірно, тільки пепероната це не баклажани (їх там не має бути) пепероната це перці тушковані в томатному соусі
like 1
anonim_112
Українська зірочка• 26 марта в 21:01
38
Ответ дляБлондинка в Законе
все вірно, тільки пепероната це не баклажани (їх там не має бути) пепероната це перці тушковані в томатному соусі
У нас делают перец всех цветов, баклажаны, помидоры, лук. Это как в Эмилии Романьи карбонара не то, что в других регионах))) Официант нас предупредил перед заказом, что бы не удивлялись)))
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 21:06
39
Ответ дляУкраїнська зірочка
Ну массово итальянцы селёдку не едят.
масово не їдять, це вірно, італійський жахливий, занадто багато оцету й солі, а от можу порадити в Ікеа дуже смачні оселедці в баночках.
anonim_31
Доктор Хаос• 26 марта в 21:06
40
Ответ дляУкраїнська зірочка
Венето
А, Венето, тоді зрозуміло. Все в пику французам, перекрутити назву їх випічки, після звільнення регіону від французької окупації та входження до складу Італійської Республіки.
Була багато разів в Венето і завжди замовляла в кавʼярнях саме корнетто - вони його саме мені і приносили, не плутаючи з бріошем. Я цей бріош терпіти не можу. Тобто перекручуючи назву випічки - це в них якась місцева фішка в пику французам.
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 21:08
41
Ответ дляУкраїнська зірочка
У нас делают перец всех цветов, баклажаны, помидоры, лук. Это как в Эмилии Романьи карбонара не то, что в других регионах))) Официант нас предупредил перед заказом, что бы не удивлялись)))
передивилась купу різних рецептів пеперонати, ніде немає баклажанів. То ви перепутали з капонатою, там справді є баклажани, перець, помідори й цибуля.
anonim_31
Доктор Хаос• 26 марта в 21:14
42
Ответ дляУкраїнська зірочка
Ну массово итальянцы селёдку не едят.
Да они, вообще ее не едят, даже попробовать откажутся, так как не воспринимают этот вид рыбы.
А, вообще, тут правильно отметили некоторые, что итальянская кухня очень разнообразная и рецептурно богатая, в каждом регионе есть свои фирменные блюда, которые в других регионах как аутентичные никогда не попробуешь - только интерпретации.
anonim_95
Наивная Хо• 26 марта в 21:15
43
Ответ дляПампушечка
а расскажите чем в основном украинцы питаются?
ну там борщ, сало, галушки то понятно
а что вообще едят?
У нас еда очень разнообразная. У итальянцев в основном макароны с макаронами изо дня в день и рис для разнообразия. Пришлось пожить с ними месяц так я на всю жизнь наелась этих макарон.
woman_facepalming 3
anonim_137
Пампушечка• 26 марта в 21:17
44
Ответ дляНаивная Хо
У нас еда очень разнообразная. У итальянцев в основном макароны с макаронами изо дня в день и рис для разнообразия. Пришлось пожить с ними месяц так я на всю жизнь наелась этих макарон.
значит у нас семья итальянцев
паста это святое
а вот картошка по большим праздникам, и та у мамы
anonim_12
Цікавий писочок• 26 марта в 21:18
45
Ответ дляСhanelKa
Як такого сніданку не має, кава, батончики, тости і нутелла
Обід - карбонара, різотто, телятина з прошутто.
Вечеря часто не вдома, вечеря пізня, після 8-9 вечора
Піца, особуко, десерти, джелато
Супів нема, крім мінестроне
Жила три роки ( періодично )
На обід і вечерю пʼють вино і колу ( кожен день )
О, я сьогодні на обід була італійкою))
У мене була паста карбонара
anonim_95
Наивная Хо• 26 марта в 21:19
46
Ответ дляПампушечка
значит у нас семья итальянцев
паста это святое
а вот картошка по большим праздникам, и та у мамы
Зато понравилось что особо не надо заморачиваться что на гарнир готовить либо макароны либо рис)
anonim_137
Пампушечка• 26 марта в 21:20
47
Ответ дляНаивная Хо
Зато понравилось что особо не надо заморачиваться что на гарнир готовить либо макароны либо рис)
многие в мире не заморачиваются
и наверное правильно делают
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 21:24
48
Ответ дляНаивная Хо
Зато понравилось что особо не надо заморачиваться что на гарнир готовить либо макароны либо рис)
це моя свекруха така, жили 3 місяці у свекрів, то вона перед обідом кожного разу питала, що будете їсти паста чи рис)))) я взвила через два тижні, собі й чоловіку готувала окремо. То від ліні така звичка, швидко й дешево.
anonim_95
Наивная Хо• 26 марта в 21:31
49
Ответ дляБлондинка в Законе
це моя свекруха така, жили 3 місяці у свекрів, то вона перед обідом кожного разу питала, що будете їсти паста чи рис)))) я взвила через два тижні, собі й чоловіку готувала окремо. То від ліні така звичка, швидко й дешево.
Я також готувала окремо бо діти вже не могли дивитися на це щоденно, але племінниця від народження живе в Італії тому сприймає це нормально. А взагалі продукти в Італії ну дуже смачні. Для мене це топ країна зі смачною їжею.
like 3
anonim_70
Напланетянка• 26 марта в 21:44
50
Ответ дляДоктор Хаос
В якому регіоні круасани називають бріошем? Це абсолютно різні випічки і за своїм складом і за формою.
в Мілані
anonim_31
Доктор Хаос• 26 марта в 21:46
51
Ответ дляНаивная Хо
У нас еда очень разнообразная. У итальянцев в основном макароны с макаронами изо дня в день и рис для разнообразия. Пришлось пожить с ними месяц так я на всю жизнь наелась этих макарон.
Просто в Италии паста считается первым блюдом, как у нас суп. Туда же и ризотто. На второе у них мясные или рыбные блюда + салат. Не говоря уже, после приема основных горячих блюд, подается сыр и салями, орехи и фрукты/ сладости ( сладости обязательны как десерт как правило подаются в воскресные семейные обеды) А лишь одну пасту, если не беднота или жлобы для гостей, никто не ест в обед.
anonim_31
Доктор Хаос• 26 марта в 21:50
52
Ответ дляНапланетянка
в Мілані
В міланезів та сама ментальна травма, як і у венетів, після французької окупації. Тому і перекрутили назви випічки в пику французам. Вони дуже не люблять французів, як загалом і всі італійці.
anonim_63
Я не Тролль• 26 марта в 22:14
53
Ответ дляУкраїнська зірочка
Итальянцы. Стейки гриль телятина, свинина, говядина. Картошка пюре, картошка фри, картошка в духовке. Шпинат сырой в салате, шпинат отварной, артишоки в духовке, артишоки консервированные, салат+тунец+морковь+помидор, моцарелла с прибором, пепероната (типа икры баклажанной но крупной нарезки), баклажаны фри в панировке, паста с рагу, паста с грибами, паста того+зелёных горошек, паста с песто, паста соус томатный, паста радикье+сальсичья. Суп овощной, минестроне, бульон куриный с мелкой лапшой, овощи консервированные (огурцы, помидоры сушеные, оливки, кабачки), кабачки жаренные фри, кабачки тушёные, котлеты, куриное филе в панировке, кролик в духовке, оленина в духовке, дикие кабаны и лани, зайцы дикие в духовке, отбивная миланезе (сыр, прошуто, свинина), курица в духовке, петух кастрированный в духовке, хлеб на любой вкус и цвет, полента, взбитое яйцо без молока жареное, фасоль тушёная, салат фасоль вареная с луком, рыба всех видов кроме селёдки, бакала из сушёной рыбы, пицца на любой вкус и цвет, панценноти, трамезини, панино на любой вкус, брускеты, моцарелла фри в панировке, оливки фри в панировке, ньоки, сыры, колбаса и т.д.
Интересно. Крупы они совсем не едят получается…
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 22:24
54
Ответ дляЯ не Тролль
Интересно. Крупы они совсем не едят получается…
їдять, тільки так багато як в Україні, часто крупи в салатах.
anonim_41
Додаю напруги• 26 марта в 22:27
55
Ответ дляЯ не Тролль
Интересно. Крупы они совсем не едят получается…
Рис - это крупа. Если что
anonim_63
Я не Тролль• 26 марта в 22:30
56
Ответ дляДодаю напруги
Рис - это крупа. Если что
3 раза прочитала, не могу рис найти 😂
А так, я в курсе, что рис - это крупа
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 22:32
57
Ответ дляДоктор Хаос
Просто в Италии паста считается первым блюдом, как у нас суп. Туда же и ризотто. На второе у них мясные или рыбные блюда + салат. Не говоря уже, после приема основных горячих блюд, подается сыр и салями, орехи и фрукты/ сладости ( сладости обязательны как десерт как правило подаются в воскресные семейные обеды) А лишь одну пасту, если не беднота или жлобы для гостей, никто не ест в обед.
ну ви сказали біднота) не всі ж їдять обіди з двох-трьох подач блюд кожного дня, якби я так їла, то вже під центнер вже важила б. В основному італійці не мають зайвої ваги саме тому що їдять щось одне: або перше або друге, це тільки для гостей готують перше-друге-солодке.
anonim_41
Додаю напруги• 26 марта в 22:38
58
Ответ дляЯ не Тролль
3 раза прочитала, не могу рис найти 😂
А так, я в курсе, что рис - это крупа
Готовят они рис и часто
anonim_31
Доктор Хаос• 26 марта в 22:44
59
Ответ дляБлондинка в Законе
ну ви сказали біднота) не всі ж їдять обіди з двох-трьох подач блюд кожного дня, якби я так їла, то вже під центнер вже важила б. В основному італійці не мають зайвої ваги саме тому що їдять щось одне: або перше або друге, це тільки для гостей готують перше-друге-солодке.
Від чого Ви центнер будете важити, від порції пасти 50-60 гр? Звісно, як налупцюватися порцією 150-200 гр пасти + півбуханки хліба зʼїсти, вимакуючи соус, то вже ніяке друге не влізе. Біднота як раз так і харчується: порція 150 гр. пасти з купою соуса, який вони додають, махаючи в нього хліб.
Я давно живу в Італії і добре знайома з їх культурою харчування. Італійці дуже вибагливі і слідкують за своїм харчуванням, щоб воно було збалансоване.
like 1
anonim_17
Блондинка в Законе• 26 марта в 23:09
60
Ответ дляДоктор Хаос
Від чого Ви центнер будете важити, від порції пасти 50-60 гр? Звісно, як налупцюватися порцією 150-200 гр пасти + півбуханки хліба зʼїсти, вимакуючи соус, то вже ніяке друге не влізе. Біднота як раз так і харчується: порція 150 гр. пасти з купою соуса, який вони додають, махаючи в нього хліб.
Я давно живу в Італії і добре знайома з їх культурою харчування. Італійці дуже вибагливі і слідкують за своїм харчуванням, щоб воно було збалансоване.
ну коли я готую якусь пасту, то десь на людину виходить близько 80-100 гр в сухому вигляді, наїдаємось, більше нічого не хочеться, не уявляю як можна ще щось їсти. Стандартна норма пасти для людини 80-100 грн, мені важко уявити розмір тарілки на 200 гр.
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff