Сколько может храниться готовое вяленое филе и сколько ушло веса с 1 кг сырого филе, те какой выход готового продукта?
Дисней_Кребо• 08 апреля в 12:47
Я використовую спеції Вінницький м’ясник для філе, в’ялю десь 3-4 годин в духовці при 70 градусах.
Тиждень точно зберігається у холодильнику у харчовій плівці.
Вихід з 1 кг ніколи не рахувала.
Тиждень точно зберігається у холодильнику у харчовій плівці.
Вихід з 1 кг ніколи не рахувала.
Romashka5577• 08 апреля в 12:49
Ответ дляДисней_Кребо
Я використовую спеції Вінницький м’ясник для філе, в’ялю десь 3-4 годин в духовці при 70 градусах.
Тиждень точно зберігається у холодильнику у харчовій плівці.
Вихід з 1 кг ніколи не рахувала.
Тиждень точно зберігається у холодильнику у харчовій плівці.
Вихід з 1 кг ніколи не рахувала.
Та вроде вяленное мясо- это просолить и сушить пару недель , без термообработки
4
Romashka5577• 08 апреля в 12:53
Ответ дляAbrado
Так воно в духовці просто висушується скоріш при такій температурі, а так бовтається десь на балконі
Суть вяления в том, что температуры низкие, естественная сушка, никаких 70 градусов
3
Дисней_Кребо• 08 апреля в 12:53
В мене в квартирі немає такого місця де можно зав’ялити природнім шляхом. Хіба що літом на балконі але там мошки різні. Тому сушу філе в духовці по принципу балика. Так само роблю і свинячий балик
2
Bransoletka• 08 апреля в 12:57
Десь тиждень зберігаю , стараюся не більше. Скільки вихід не рахувала, бо готую чисто для себе і сім´ї. Сьогодні знову 2 шт філе повісила в´ялити
1
настявика-4343• 08 апреля в 13:07
только прочитала новость
Ціла родина захворіла на БОТУЛІЗМ на Дніпропетровщині
Троє дітей та батьки захворіли через сиров´ялену ковбасу домашнього приготування.
Будьте уважні з покупками, симптоми хвороби на фото👆
ㅤ
Ціла родина захворіла на БОТУЛІЗМ на Дніпропетровщині
Троє дітей та батьки захворіли через сиров´ялену ковбасу домашнього приготування.
Будьте уважні з покупками, симптоми хвороби на фото👆
ㅤ
1
3
Ответ дляДисней_Кребо
В мене в квартирі немає такого місця де можно зав’ялити природнім шляхом. Хіба що літом на балконі але там мошки різні. Тому сушу філе в духовці по принципу балика. Так само роблю і свинячий балик
То не літом треба в´ялити. Літом дуже бактрії розмножуюються. Оптимальна температура 8-10 градусів. Я весною і восени в´яллю.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу