sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
noavatar
Elena_Kiev_Solomenskiy• 08 апреля в 12:32

Кто вялил куриное филе дома?

Сколько может храниться готовое вяленое филе и сколько ушло веса с 1 кг сырого филе, те какой выход готового продукта?
9 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Дисней_Кребо• 08 апреля в 12:47
1
Я використовую спеції Вінницький м’ясник для філе, в’ялю десь 3-4 годин в духовці при 70 градусах.
Тиждень точно зберігається у холодильнику у харчовій плівці.
Вихід з 1 кг ніколи не рахувала.
noavatar
Romashka5577• 08 апреля в 12:49
2
Ответ дляДисней_Кребо
Я використовую спеції Вінницький м’ясник для філе, в’ялю десь 3-4 годин в духовці при 70 градусах.
Тиждень точно зберігається у холодильнику у харчовій плівці.
Вихід з 1 кг ніколи не рахувала.
Та вроде вяленное мясо- это просолить и сушить пару недель , без термообработки
like 4
noavatar
Abrado• 08 апреля в 12:52
3
Ответ дляRomashka5577
Та вроде вяленное мясо- это просолить и сушить пару недель , без термообработки
Так воно в духовці просто висушується скоріш при такій температурі, а так бовтається десь на балконі
noavatar
Romashka5577• 08 апреля в 12:53
4
Ответ дляAbrado
Так воно в духовці просто висушується скоріш при такій температурі, а так бовтається десь на балконі
Суть вяления в том, что температуры низкие, естественная сушка, никаких 70 градусов
like 3
noavatar
Дисней_Кребо• 08 апреля в 12:53
5
В мене в квартирі немає такого місця де можно зав’ялити природнім шляхом. Хіба що літом на балконі але там мошки різні. Тому сушу філе в духовці по принципу балика. Так само роблю і свинячий балик
like 2
noavatar
Bransoletka• 08 апреля в 12:57
6
Десь тиждень зберігаю , стараюся не більше. Скільки вихід не рахувала, бо готую чисто для себе і сім´ї. Сьогодні знову 2 шт філе повісила в´ялити
like 1
noavatar
Abrado• 08 апреля в 12:58
7
Ответ дляДисней_Кребо
В мене в квартирі немає такого місця де можно зав’ялити природнім шляхом. Хіба що літом на балконі але там мошки різні. Тому сушу філе в духовці по принципу балика. Так само роблю і свинячий балик
Я теж так роблю
noavatar
настявика-4343• 08 апреля в 13:07
8
только прочитала новость
Ціла родина захворіла на БОТУЛІЗМ на Дніпропетровщині
Троє дітей та батьки захворіли через сиров´ялену ковбасу домашнього приготування.
Будьте уважні з покупками, симптоми хвороби на фото👆
ㅤ
like 1 woman_facepalming 3
noavatar
peti• 01 мая в 18:32
9
Ответ дляДисней_Кребо
В мене в квартирі немає такого місця де можно зав’ялити природнім шляхом. Хіба що літом на балконі але там мошки різні. Тому сушу філе в духовці по принципу балика. Так само роблю і свинячий балик
То не літом треба в´ялити. Літом дуже бактрії розмножуюються. Оптимальна температура 8-10 градусів. Я весною і восени в´яллю.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff