ПАЦАНКА О• 17 апреля в 21:56
Пасочки на нічній опарі. Смачні?
Хочу спробувати новий рецепт пасочок, в яких опара робиться на ніч і в холодильнику. Але ж боюся, що не вийде. У вас є такий досвід і який результат?
1
5
Просто красавица• 17 апреля в 22:04
Захотелось танцев с бубнами, так пробуйте или кто то вашими руками будет эксперименты делать?
4
фрау Гітта• 17 апреля в 22:05
Ответ дляПідмітайло
Не хочу рисковать, меня устраивают паски на живих дрожжях.
Паски з холодною ферментацією на живих дріжджах робляться.
Просто ферментація повільніша, а тому якісніша.
Просто ферментація повільніша, а тому якісніша.
2
фрау Гітта• 17 апреля в 22:06
Ответ дляПросто красавица
Захотелось танцев с бубнами, так пробуйте или кто то вашими руками будет эксперименты делать?
Навпаки, паски холодної ферментації не потребують танців з бубнами, їх навіть обминати потрібно лише 1 раз, коли по формам розкладають.
Хлопаю ресницами• 17 апреля в 22:07
Нет не пробовала и не хочу. Я знаю свой проверенный рецепт, всегда вкусные. Я люблю тяжелые и влажные.
60 метрів сметани• 17 апреля в 22:14
Это когда замешиваешь тесто на дрожжах и ставишь в холодильник на ночь? Я так тесто пирожки делаю. За ночь хорошо поднимается тесто, вылазит из формы.
Вся в кредитах• 17 апреля в 22:18
Ответ дляХлопаю ресницами
Нет не пробовала и не хочу. Я знаю свой проверенный рецепт, всегда вкусные. Я люблю тяжелые и влажные.
поділитесь рецептом?
2
Бочка порохУ• 17 апреля в 22:26
Ответ для60 метрів сметани
Это когда замешиваешь тесто на дрожжах и ставишь в холодильник на ночь? Я так тесто пирожки делаю. За ночь хорошо поднимается тесто, вылазит из формы.
О, рецептик дадите?
60 метрів сметани• 17 апреля в 22:36
Ответ дляБочка порохУ
О, рецептик дадите?
Ищите в интернете ’молочный хлеб Хокайдо’ или как-то так.
Сапай вазони• 17 апреля в 22:39
Саме зараз печу, зранку зробила опару, десь годин 10 була в холодильнику. Тісто вийшло дуже пухке і гарно піднялось.
Результат пізніше зможу оцінити )
Результат пізніше зможу оцінити )
1
Ну шо не так?• 17 апреля в 22:48
Ой, собі записала в минулому році, більше НІКОЛИ! Пекла пару років, смачна, але то пре і витікає, то всередині не пропікається, то не піднімається. Це про царську, віденську чи нічну. Хто як називає. Хоча я вперто намагалася її пекти роками , щоб не пахати над тістом.
фрау Гітта• 17 апреля в 22:54
Ответ дляНу шо не так?
Ой, собі записала в минулому році, більше НІКОЛИ! Пекла пару років, смачна, але то пре і витікає, то всередині не пропікається, то не піднімається. Це про царську, віденську чи нічну. Хто як називає. Хоча я вперто намагалася її пекти роками , щоб не пахати над тістом.
Я печу сирну на живих дріжджах з холодною ферментацією, норм.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу