Ласковая_львица• 28 мая в 09:13
Вы заметили какой дорогой относительно остального стала еда?
Раньше поесть купить было не дорого, а одеться- затратно.
Сейчас наоборот - футболки в синсее по 180 грн, шорты 260. На 1000 на лето одеться можно.
В то же время еды купить на 1000 - смотреть не на что.
Почему так произошло?
Ведь развитие промышленности удешевляет производство не только пром группы товаров, но и продуктов питания
Сейчас наоборот - футболки в синсее по 180 грн, шорты 260. На 1000 на лето одеться можно.
В то же время еды купить на 1000 - смотреть не на что.
Почему так произошло?
Ведь развитие промышленности удешевляет производство не только пром группы товаров, но и продуктов питания
показать весь текст
37
1
110
12
6
1
Фоточки нема• 28 мая в 20:41
Ответ дляЯ Вас не боюся
Часто читаю про ’заправити оливковим’. Навіщо? Ну добре у греків більш нічного немає, у нас же вибір величезний, навіщо ви в салати лиєте цю гидоту? На оливковому виправдано смажити, це так, один з найкращих варіантів, власне майже безальтернативний, але сире... Бррр... Ще й з такою гордістю, наче це прямо щось дуже класне.
Згодна з Вами. Мені салати з соняшниковою смаженою, ароматною - найсмачніші. Мені тато періодично купує і передає.
1
2
Дідова баба• 28 мая в 20:43
Ответ дляЯ Вас не боюся
Часто читаю про ’заправити оливковим’. Навіщо? Ну добре у греків більш нічного немає, у нас же вибір величезний, навіщо ви в салати лиєте цю гидоту? На оливковому виправдано смажити, це так, один з найкращих варіантів, власне майже безальтернативний, але сире... Бррр... Ще й з такою гордістю, наче це прямо щось дуже класне.
А чому гидоту? Вам оливкове не смакує? І смажити ж треба на рафінованому, а не екстра виржн.
3
Дідова баба• 28 мая в 20:44
Ответ дляПульт от линолеума
С обрезок получается куча вкусных блюд
С каких именно обрезок и по какой они цене?
Дідова баба• 28 мая в 20:48
Ответ дляЯсноВидящая
Так мінімалка - це, суто, аби з голоду не вмерти. Середня: 21 473 грн.
Бюджет продуктів на 2-3 дні на 1000 грн я накидала (подивіться десь там, після мого повідомлення, яке ви процитували).
І це на родину. Тобто, логічно, що мінімалку і, навіть, середню зп, в родині мають заробляти обоє дорослих.
А ’цирк на дроті’, це якщо один в родині працює на мінімалку, а інший: ’не для роботи мене мама, ягідку, ростила’ чи обурюватися, що на тисячу майже ніяких продуктів не куплено, тоді як в чеку кіло полуниці несезонної.
Бюджет продуктів на 2-3 дні на 1000 грн я накидала (подивіться десь там, після мого повідомлення, яке ви процитували).
І це на родину. Тобто, логічно, що мінімалку і, навіть, середню зп, в родині мають заробляти обоє дорослих.
А ’цирк на дроті’, це якщо один в родині працює на мінімалку, а інший: ’не для роботи мене мама, ягідку, ростила’ чи обурюватися, що на тисячу майже ніяких продуктів не куплено, тоді як в чеку кіло полуниці несезонної.
В кого та середня, у всіх кого знаю, менша, взяли одного чиновника чи депутата з зарплатнею 200 тисяч і 20 людей з зарплатнею 10 тисяч, от і вийде середня.
1
Вся в кредитах• 28 мая в 20:53
Ответ дляВсе будет, но потом
Обрізки- це шматки мяса.
Чи сала.
Негарне.
Неправильної форми. Як то слово підібрати?
Нема естетичного вигляду.якось так
Чи сала.
Негарне.
Неправильної форми. Як то слово підібрати?
Нема естетичного вигляду.якось так
Це ви вигадали про ці обрізки,а є ще всякі залишки на кістках,шиї і тд
2
Дідова баба• 28 мая в 20:53
Ответ дляЯсноВидящая
М´ясо таке називається ’для гуляшу’. Там купа жил і хрящу.
З такого виходять шикарні бульйони чи соуси. А після соусу, м´ясо можна розібрати і зробити фарш. З тим фаршем можна зробити: вареники, пиріжки, млинці з начинкою чи картопляники.
З такого виходять шикарні бульйони чи соуси. А після соусу, м´ясо можна розібрати і зробити фарш. З тим фаршем можна зробити: вареники, пиріжки, млинці з начинкою чи картопляники.
М´ясо на гуляш коштує майже стільки ж, скільки й м´якоть, грн на 20 менше.М´якоть 200, а гуляш 180. Багато не наекономиш.
1
1
Все будет, но потом• 28 мая в 20:55
Ответ дляВся в кредитах
Це ви вигадали про ці обрізки,а є ще всякі залишки на кістках,шиї і тд
Але ж то мясо.
Не кістки.
В котлети, борщ, суп, голубці- супер
Не кістки.
В котлети, борщ, суп, голубці- супер
1
Фоточки нема• 28 мая в 20:57
Ответ дляДідова баба
А чому гидоту? Вам оливкове не смакує? І смажити ж треба на рафінованому, а не екстра виржн.
Рафіноване не можна ніяке вживати.
1
3
2
Дідова баба• 28 мая в 21:00
Ответ дляФоточки нема
Рафіноване не можна ніяке вживати.
А на нерафінованому неможна смажити.
Плекаю думи• 28 мая в 21:03
Ответ дляЯ Вас не боюся
Ви знаєте, обираючи між яником і сучасним варіантом (ніколи не думала що таке напишу) але краще вже Яник
також ніколи б не подумав... тоді хоч простим хоч якось жилося..
2
1
Свекруховна• 28 мая в 21:05
Ответ дляЯсноВидящая
М´ясо таке називається ’для гуляшу’. Там купа жил і хрящу.
З такого виходять шикарні бульйони чи соуси. А після соусу, м´ясо можна розібрати і зробити фарш. З тим фаршем можна зробити: вареники, пиріжки, млинці з начинкою чи картопляники.
З такого виходять шикарні бульйони чи соуси. А після соусу, м´ясо можна розібрати і зробити фарш. З тим фаршем можна зробити: вареники, пиріжки, млинці з начинкою чи картопляники.
Не завжди. Я таке м´ясо говядину купляла на ярмарку, на 1 кг було 3 шматки.
Фоточки нема• 28 мая в 21:10
Ответ дляДідова баба
А на нерафінованому неможна смажити.
На оливковій можна, дивіться температуру горіння. Але я люблю смажити на кокосовій, маслі гхі, на смальці, дещо на оливковій.
2
Все будет, но потом• 28 мая в 21:10
Я щекупую кишки, кров.
То копійки.
І сама готую кровянку.
Я її просто обожнюю
То копійки.
І сама готую кровянку.
Я її просто обожнюю
1
3
Свекруховна• 28 мая в 21:14
Ответ дляЛасковая_львица
Ну не знаю... у меня так в городе)
Я як в передмісті Києва жила теж спочатку так було. А потім понаєхалі, всі поля позастроювали висотками і відкриваєш ворота, а в тебе затор під забором стоїть. Дитину в школу пішки вести 15 хв, а машиною 40
в нас ще й озеро через дорогу було, в вихідні треш творився. А в селі тиша і краса
в нас ще й озеро через дорогу було, в вихідні треш творився. А в селі тиша і краса
3
Свекруховна• 28 мая в 21:18
Ответ дляВсе будет, но потом
Я щекупую кишки, кров.
То копійки.
І сама готую кровянку.
Я її просто обожнюю
То копійки.
І сама готую кровянку.
Я її просто обожнюю
Я готувала ліверну, також смачно і не дорого
3
ЯсноВидящая• 28 мая в 21:18
Ответ дляДідова баба
В кого та середня, у всіх кого знаю, менша, взяли одного чиновника чи депутата з зарплатнею 200 тисяч і 20 людей з зарплатнею 10 тисяч, от і вийде середня.
Я знаю багато людей, в кого, навіть, вище середньої. Мій заступник - майже вдвічі більша за середню. Фахівці в моєму відділі - майже 30 тис.
Так, більша частина співробітників мешкає в Києві. Але, по перше, в Києві і витрати більші, а, по друге, в мене всі працюють дистанційно. Тобто, фахівці є і з інших міст.
Я до того, що не варто судити по своєму оточенні. Багато в кого зарплати середні чи вище середніх.
Ну і, знов таки: двоє працюють за 10 тис - це 20 тис на родину. В будь-якому випадку, коштів має вистачити не тільки на 5 днів годувати родину.
І ще от що цікаво... Років 7-8 тому, я читала теми, де порадниці писали, що за десятку в місяць працювати - ганебно. Пам´ятаю бо я тоді, як раз, трохи більше десятки тієї отримувала. Я, дійсно, не встигаю за реальністю форуму )))
Так, більша частина співробітників мешкає в Києві. Але, по перше, в Києві і витрати більші, а, по друге, в мене всі працюють дистанційно. Тобто, фахівці є і з інших міст.
Я до того, що не варто судити по своєму оточенні. Багато в кого зарплати середні чи вище середніх.
Ну і, знов таки: двоє працюють за 10 тис - це 20 тис на родину. В будь-якому випадку, коштів має вистачити не тільки на 5 днів годувати родину.
І ще от що цікаво... Років 7-8 тому, я читала теми, де порадниці писали, що за десятку в місяць працювати - ганебно. Пам´ятаю бо я тоді, як раз, трохи більше десятки тієї отримувала. Я, дійсно, не встигаю за реальністю форуму )))
2
Все будет, но потом• 28 мая в 21:18
Ответ дляСвекруховна
Я готувала ліверну, також смачно і не дорого
От і я про те.
Теж ліверку обожнюю
Теж ліверку обожнюю
Фоточки нема• 28 мая в 21:23
Ответ дляСвекруховна
Я як в передмісті Києва жила теж спочатку так було. А потім понаєхалі, всі поля позастроювали висотками і відкриваєш ворота, а в тебе затор під забором стоїть. Дитину в школу пішки вести 15 хв, а машиною 40
в нас ще й озеро через дорогу було, в вихідні треш творився. А в селі тиша і краса
в нас ще й озеро через дорогу було, в вихідні треш творився. А в селі тиша і краса
Крюківщина?
Фоточки нема• 28 мая в 21:35
Ответ дляСвекруховна
СБ
Там взагалі жах, а Гатне як спаскудили ((((, людям у двори зі своїх поверхів дивляться, а вулички такі, що дві автівки не роз´їдуться.
Принцепесочка• 28 мая в 21:47
Ответ дляКапитошечка
Только в нашей стране клубника в сезон - это для богатых. И другие летние фрукты типа абрикосов, черешни, вишни. Чтобы как раньше есть сколько захочется.
Тогда уж лучше было при Советском Союзе или при Януковиче. За что боролись в итоге, не ясно.
Чтобы ограничиваться во всем. Это помимо войны.
Тогда уж лучше было при Советском Союзе или при Януковиче. За что боролись в итоге, не ясно.
Чтобы ограничиваться во всем. Это помимо войны.
Ще НЕ сезон а перша ягода для нашої країни. Клґожен рік одне і те саме порівнюють Іспанію і Україну, в Іспанії інша кліматична зона
1
3
Принцепесочка• 28 мая в 21:50
Ответ дляФоточки нема
Чим далі, тим краще зараз.
Ага, лиш до ворожих сусідів менше ніж 50 км ... А так мене все влаштовувало би
1
Я Вас не боюся• 28 мая в 21:52
Ответ дляДідова баба
А чому гидоту? Вам оливкове не смакує? І смажити ж треба на рафінованому, а не екстра виржн.
Ну смак у нього специфічний дуже, є справді значно кращі варіанти для заправки салатів. Не зійшовся світ клином на соняшниковій та оливковій оліях. А основна цінність оливкової олії якраз дуже висока ’канцерогенна’ температура, якої впринципі складно досягнути на побутовій сковорідці. Масових аналогів їй в цьому плані дійсно немає. А вся інша цінність досить умовна, так як абсолютній більшості людей вона не смакує, бо смакувати там нічому. До неї треба ще купу приправ, щоб щось путнє вийшло з тієї заправки.
1
Я Вас не боюся• 28 мая в 22:04
Ответ дляПульт от линолеума
У нас одни из лучших в мире черноземов.Мы не в Африке на песках и не на Лдьинах.У нас прекрасный климат.Родит все.Земли валом.
Добрива завозні, податки ненормальні, про вартість електрики/дизелю нагадувати (і ні, підприємства давно платять не по 2,64) і т.д. Земля пів біди, само не родить, і з лану до столу довга дорога. Це так, що перше згадалось. Земля у них... В тайзі теж земля, її скрізь повно тієї землі.
Бесбардак• 28 мая в 22:22
Ответ дляДідова баба
А чому гидоту? Вам оливкове не смакує? І смажити ж треба на рафінованому, а не екстра виржн.
Вона ж без смаку
1
Фоточки нема• 28 мая в 22:35
Ответ дляПринцепесочка
Ага, лиш до ворожих сусідів менше ніж 50 км ... А так мене все влаштовувало би
Ну і від сусідів чим далі треба теж ((((
Вся в кредитах• 28 мая в 22:55
Ответ дляВсе будет, но потом
Але ж то мясо.
Не кістки.
В котлети, борщ, суп, голубці- супер
Не кістки.
В котлети, борщ, суп, голубці- супер
Хто не може купити звичайне мясо,то так,супер)
1
Закусенец• 29 мая в 12:45
Ответ дляВсюди влазю
На що я маю право фукати, ніяким чином вас не обходить.
та на здоровье. просто есть адекватное а есть не адекватное. вот у вас из второго что-то.
Всюди влазю• 29 мая в 12:46
Ответ дляЗакусенец
та на здоровье. просто есть адекватное а есть не адекватное. вот у вас из второго что-то.
Як і в вас
1
Закусенец• 29 мая в 12:48
Ответ дляВсюди влазю
Як і в вас
абсолютно нет.у меня хватает ума не указывать что людям есть и во что одеваться. особенно, если у них нет на это средств и они сводят концы с концами. а вот у вас с восприятием проблемки.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу