Ласковая_львица• 28 мая в 09:13
Вы заметили какой дорогой относительно остального стала еда?
Раньше поесть купить было не дорого, а одеться- затратно.
Сейчас наоборот - футболки в синсее по 180 грн, шорты 260. На 1000 на лето одеться можно.
В то же время еды купить на 1000 - смотреть не на что.
Почему так произошло?
Ведь развитие промышленности удешевляет производство не только пром группы товаров, но и продуктов питания
Сейчас наоборот - футболки в синсее по 180 грн, шорты 260. На 1000 на лето одеться можно.
В то же время еды купить на 1000 - смотреть не на что.
Почему так произошло?
Ведь развитие промышленности удешевляет производство не только пром группы товаров, но и продуктов питания
показать весь текст
37
1
110
12
6
1
Все будет, но потом• 28 мая в 19:13
Ответ дляЯсноВидящая
М´ясо таке називається ’для гуляшу’. Там купа жил і хрящу.
З такого виходять шикарні бульйони чи соуси. А після соусу, м´ясо можна розібрати і зробити фарш. З тим фаршем можна зробити: вареники, пиріжки, млинці з начинкою чи картопляники.
З такого виходять шикарні бульйони чи соуси. А після соусу, м´ясо можна розібрати і зробити фарш. З тим фаршем можна зробити: вареники, пиріжки, млинці з начинкою чи картопляники.
На ринку- то обрізки. Я багато років замовляють в одніє і тіє ж людини.
Не бачу смислу переплачувати.
Гарне мясо
Не бачу смислу переплачувати.
Гарне мясо
1
Принцепесочка• 28 мая в 19:15
Ответ дляЯсноВидящая
Цікаво. Просто виключили інгредієнт чи чимось замінили?
Я намагалася замінити коренем селери, але родина не зацінила )))
Я намагалася замінити коренем селери, але родина не зацінила )))
Корінь селери мені не смачний в перших стравах.
ЯсноВидящая• 28 мая в 19:18
Ответ дляВсе будет, но потом
На ринку- то обрізки. Я багато років замовляють в одніє і тіє ж людини.
Не бачу смислу переплачувати.
Гарне мясо
Не бачу смислу переплачувати.
Гарне мясо
Ну, як не назви, суть - не змінна. І, так, якщо гарно ’вписується’ в меню родини, то чудово.
Скажімо так: стейк не зробиш з такого м´яса, але багато чого - прекрасно буде смакувати.
Скажімо так: стейк не зробиш з такого м´яса, але багато чого - прекрасно буде смакувати.
1
Все будет, но потом• 28 мая в 19:20
Ответ дляРаз одела не бу
Я много лет варю супы без картошки
Так.
То правильно.
Ніби.
А смисл?
Корінь селери , морква, буряк.
В готову вигляді то вуглеводні бомба.
Похлєще картоплі
То правильно.
Ніби.
А смисл?
Корінь селери , морква, буряк.
В готову вигляді то вуглеводні бомба.
Похлєще картоплі
Раз одела не бу• 28 мая в 19:22
Ответ дляВсе будет, но потом
Кус кус додайте.
Мнямка
Мнямка
Можно и овёс, да, но я сокращаю углеводы. Ещё варю такой же суп, но с гречкой: мясо, гречка, томат, зелень, сметана. Конечно, для тех, кто варит только канонические борщи, мои рецепты не подойдут. Но я и не претендую.
Неначасі• 28 мая в 19:22
Ответ дляФоточки нема
Буваю. В нас у сусідьому селі секонд, там два відділи - на вагу, не знаю, навіть, яка ціна, люкс - на кожну річ фіксована ціна, є дні, що знижка ще на неї 20-30%. Сукні по 200-350 грн з етикеиками, якісні бренди, є дорогі бренди, футболки - 100-150, блузи, рубашки - 150-250, брюки -200-400 і т.п. Це ціни без знижок. Взуття хороше - дорого - від 1 тис і до 3 тис, це нове (не ношене). І я буваю не в день завозу (субота), а серед тижня - вівторок/ середа. Хто по суботах ходить, то льон, шовк, дорогі бренди вихопити може.
Дитяче майже завжди, коли буваю, лише на малюсіків до року лишається.
Дитяче майже завжди, коли буваю, лише на малюсіків до року лишається.
Я в селі ні разу не була
Раз одела не бу• 28 мая в 19:23
Ответ дляВсе будет, но потом
Хм.
А ми ще готуємо таке.
Квашенамкапуста готуємо в воді до готовності.
Горох- до готовності.
Картопля до готовності.
І то все змішуватися гарячим з маслом..
В Польщі на Вігілію вперше попробувала
А ми ще готуємо таке.
Квашенамкапуста готуємо в воді до готовності.
Горох- до готовності.
Картопля до готовності.
І то все змішуватися гарячим з маслом..
В Польщі на Вігілію вперше попробувала
Я гороховый и чечевичный люблю, но не могу есть, увы
Все будет, но потом• 28 мая в 19:24
Ответ дляРаз одела не бу
Можно и овёс, да, но я сокращаю углеводы. Ещё варю такой же суп, но с гречкой: мясо, гречка, томат, зелень, сметана. Конечно, для тех, кто варит только канонические борщи, мои рецепты не подойдут. Но я и не претендую.
А картоплі чому не додайте?
Менше калорій і вуглеводів, ніж в крупах
Менше калорій і вуглеводів, ніж в крупах
Раз одела не бу• 28 мая в 19:24
Ответ дляВсе будет, но потом
Так.
То правильно.
Ніби.
А смисл?
Корінь селери , морква, буряк.
В готову вигляді то вуглеводні бомба.
Похлєще картоплі
То правильно.
Ніби.
А смисл?
Корінь селери , морква, буряк.
В готову вигляді то вуглеводні бомба.
Похлєще картоплі
Так я и не кладу то, что растёт под землёй
Все будет, но потом• 28 мая в 19:24
Ответ дляРаз одела не бу
Так я и не кладу то, что растёт под землёй
Редиски теж не їсте?
Вона під землею
Вона під землею
Раз одела не бу• 28 мая в 19:25
Ответ дляВсе будет, но потом
А картоплі чому не додайте?
Менше калорій і вуглеводів, ніж в крупах
Менше калорій і вуглеводів, ніж в крупах
В крупы+ картофель= больше углеводов
Раз одела не бу• 28 мая в 19:25
Ответ дляВсе будет, но потом
Редиски теж не їсте?
Вона під землею
Вона під землею
Не ем, не нравится отрыжка потом весь день
Все будет, но потом• 28 мая в 19:26
Ответ дляРаз одела не бу
Не ем, не нравится отрыжка потом весь день
І кольрабі теж не можна. І ананас
Раз одела не бу• 28 мая в 19:26
Ответ дляВсе будет, но потом
Редиски теж не їсте?
Вона під землею
Вона під землею
Но вы так не переживайте, это недавно у меня, разнесло в начале войны, худею))))
Раз одела не бу• 28 мая в 19:27
Ответ дляВсе будет, но потом
І кольрабі теж не можна. І ананас
Не проблема
Все будет, но потом• 28 мая в 19:27
Ответ дляРаз одела не бу
Но вы так не переживайте, это недавно у меня, разнесло в начале войны, худею))))
Аня Крикун?
Худнете за її системою?
Худнете за її системою?
1
Все будет, но потом• 28 мая в 19:28
Ответ дляРаз одела не бу
Но вы так не переживайте, это недавно у меня, разнесло в начале войны, худею))))
Мене теж рознесло.
Пішла до Арчі.
До Ані.
Задовбалася трати гроші.
І схудла на тому, що люблю
І пивко було теж. Але тссс
Пішла до Арчі.
До Ані.
Задовбалася трати гроші.
І схудла на тому, що люблю
І пивко було теж. Але тссс
1
Свекруховна• 28 мая в 19:29
Ответ дляЯсноВидящая
Цікаво. Просто виключили інгредієнт чи чимось замінили?
Я намагалася замінити коренем селери, але родина не зацінила )))
Я намагалася замінити коренем селери, але родина не зацінила )))
Мені тут радили топінамбур, але я ще не пробувала. Ну і бататом можна, але треба шукати не солодкі сорти
2
Фоточки нема• 28 мая в 19:29
Ответ дляНеначасі
Я в селі ні разу не була
Живу в селі - дуже круто.
1
Раз одела не бу• 28 мая в 19:29
Ответ дляВсе будет, но потом
Аня Крикун?
Худнете за її системою?
Худнете за її системою?
Нет, кето+ интервальное голодание. Время от времени. Но супы ж я не только себе верю, семью все равно надо кормить
Фоточки нема• 28 мая в 19:30
Ответ дляВсе будет, но потом
І кольрабі теж не можна. І ананас
Кольрабі не під землею.
Все будет, но потом• 28 мая в 19:31
Ответ дляРаз одела не бу
Нет, кето+ интервальное голодание. Время от времени. Но супы ж я не только себе верю, семью все равно надо кормить
Інтервальне-фігня.
Кето- не ліжка.
То образ життя.
Бо навіть від шматка хліба чи фруктів буде розносити.
Проходила.
Знаю.
Мені до душі карнівор
Кето- не ліжка.
То образ життя.
Бо навіть від шматка хліба чи фруктів буде розносити.
Проходила.
Знаю.
Мені до душі карнівор
Все будет, но потом• 28 мая в 19:32
Ответ дляФоточки нема
Кольрабі не під землею.
А де?
Як і редиска
Як і редиска
Все будет, но потом• 28 мая в 19:35
Ответ дляФоточки нема
Ні
Може і так.
Напів.
Як і столовий буряк.
Кольрабі вирощуючи.
Знаю
Хвостик в землі
Напів.
Як і столовий буряк.
Кольрабі вирощуючи.
Знаю
Хвостик в землі
Все будет, но потом• 28 мая в 19:37
Ответ дляСвекруховна
Мені тут радили топінамбур, але я ще не пробувала. Ну і бататом можна, але треба шукати не солодкі сорти
Топінанбуо- гидота .
Лише добра весною в сирому вигляді.
У мене росте топінанбур з фіолетовою кожурою.
Набагато смачніший,ніж з жовтою.
Але я картоплю не проміняю ні на що
Лише добра весною в сирому вигляді.
У мене росте топінанбур з фіолетовою кожурою.
Набагато смачніший,ніж з жовтою.
Але я картоплю не проміняю ні на що
Раз одела не бу• 28 мая в 19:38
Ответ дляФоточки нема
Кольрабі не під землею.
И ананас. Но зачем спорить
Раз одела не бу• 28 мая в 19:39
Ответ дляВсе будет, но потом
Інтервальне-фігня.
Кето- не ліжка.
То образ життя.
Бо навіть від шматка хліба чи фруктів буде розносити.
Проходила.
Знаю.
Мені до душі карнівор
Кето- не ліжка.
То образ життя.
Бо навіть від шматка хліба чи фруктів буде розносити.
Проходила.
Знаю.
Мені до душі карнівор
Нет, я не тигр. А интервальное голодание - это автофагия, хорошая штука!
Все будет, но потом• 28 мая в 19:40
Ответ дляРаз одела не бу
И ананас. Но зачем спорить
Та ок.
Я товстію від капусти.
Але зудну від картоплі.
Де логіка?
Я товстію від капусти.
Але зудну від картоплі.
Де логіка?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу