Неместная Я• Изменено 04 июня в 08:04
Секрет смаження млинців знали?
Аби вони не приставали, колись моя мама перед кожним новим млинцем змащувала сковорідку шматочком несоленого сала( такого без м´яса, чисте сало). Запаху і смаку це не змінює, а дає лиш тоненький шар жиру, завдяки якому млинці ніколи не пристають до сковорідки
показать весь текст
2
2
2
46
81
Малая еще та• 04 июня в 08:20
Ответ дляНеместная Я
Ну звісно, що кнауф по 500 грн краще
Справа не в ціні, а в матеріалі пательні і її віці
Зрадорозганячка• 04 июня в 08:20
Ответ дляЭкспертиза
не у всіх кастрюля на голові
так. у декого просто шапочки з фольги.
Малая еще та• 04 июня в 08:22
Ответ дляНеместная Я
Усе смажу, чудово підходить
Пробачте, у мене для млинців окрема пательня і вона не та, що ’для млинців’.
Панна Кота• 04 июня в 08:23
Ответ дляDark_Yasna
Жир наносить нужно крылом гуся
виключно Мадагаскарського! І виключно під кутом 49 градусів, інакше прилипнуть. Перевірено!
1
Dark_Yasna• 04 июня в 08:24
Ответ дляПанна Кота
виключно Мадагаскарського! І виключно під кутом 49 градусів, інакше прилипнуть. Перевірено!
щось ще було у списку, але забула, може згадаєте, напішіть , будь ласка
Рогнеда Карповна• 04 июня в 08:25
Да, знаю этот рецепт. Жарила так давно.
Не дает сало никакого привкуса.
Сейчас заварные блины и в тесто раст.масло и блинная сковорода.
Не дает сало никакого привкуса.
Сейчас заварные блины и в тесто раст.масло и блинная сковорода.
2
Малая еще та• 04 июня в 08:25
Ответ дляDark_Yasna
Жир наносить нужно крылом гуся
То пиріжки яйцем таким пензликом змащували. Гаряче деко і пательню не можна, пір´я втратить фізичні властивості
2
Панна Кота• 04 июня в 08:25
Ответ дляDark_Yasna
щось ще було у списку, але забула, може згадаєте, напішіть , будь ласка
та да, там дуже місткий процес був, але головне Мадагаскарський гусак, а вони дорогі... а крила взагалі дефіцит!
Топтунша• 04 июня в 08:26
Ответ дляИНЬэтовамниЯНЬ
Да знаю основной секрет. Хорошая блинная сковорода. Как только покрытие нарушается, заменить. Не благодарите, автор.
+1 с блинными сковородками жарка блинов это совершенно другой уровень комфорта.
Я жарю одновременно на двух или трёх.
Это кайф. Получаю моральное удовольствие
Я жарю одновременно на двух или трёх.
Это кайф. Получаю моральное удовольствие
Попихтю та й годі• 04 июня в 08:26
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Не смешите!! Свч тоже шкидлива , пальмовое масло тем более ! То вообще смерть!
Кружите меня,кружите• 04 июня в 08:26
1
2
Топтунша• 04 июня в 08:27
Ответ дляНеместная Я
Надаю перевагу якісним, а не по 300 грн раз на 2-3 місяці
Ок. Такие блинные и купите. И вы увидите насколько комфортнее и приятнее будет жарка блинов.
автор
Неместная Я
• 04 июня в 08:27
Ответ дляИНЬэтовамниЯНЬ
И что, всеравно без сала никак?
Там навіть в інструкції вказано, що для смаження потрібно мастити жиром/олією. Почитайте про вуглецеву сталь і її використання в кулінарії. А також, це один з найкращих матеріалів.
Але про що це я) тут надають перевагу псевдотефалям по 500 грн
Але про що це я) тут надають перевагу псевдотефалям по 500 грн
4
3
1
Dark_Yasna• 04 июня в 08:27
Ответ дляПанна Кота
та да, там дуже місткий процес був, але головне Мадагаскарський гусак, а вони дорогі... а крила взагалі дефіцит!
прощавайте, млиньці, дуже дороге задоволення
автор
Неместная Я
• 04 июня в 08:28
Ответ дляСинди Кроуфорд
Я смажу на чугунній пательні і нічого не прилипає
На сухій? Взагалі не змащуєте?
2
Панна Кота• 04 июня в 08:28
Ответ дляDark_Yasna
прощавайте, млиньці, дуже дороге задоволення
ото ж бо. Тому тільки в ресторан по млинці
Dark_Yasna• 04 июня в 08:28
Ответ дляМалая еще та
То пиріжки яйцем таким пензликом змащували. Гаряче деко і пательню не можна, пір´я втратить фізичні властивості
жартуємо, але цікава інформація, дякую.
Ms. Откровенность• 04 июня в 08:29
Ответ дляНоу коммент
В мене і без сала не пристають
У меня тоже
1
автор
Неместная Я
• 04 июня в 08:30
Ответ дляКружите меня,кружите
В мене така на 24см, і олію в тісто обов´язково, це рецепт моєї бабусі.
Аха-ха, ось і кнауф під´їхав
2
6
автор
Неместная Я
• 04 июня в 08:32
Ответ дляМалая еще та
Пробачте, у мене для млинців окрема пательня і вона не та, що ’для млинців’.
У вас все по кошерності?
4
Малая еще та• 04 июня в 08:33
Ответ дляDark_Yasna
жартуємо, але цікава інформація, дякую.
Це не жарт.
Я таке бачила в гостях у селі.
Я таке бачила в гостях у селі.
Малая еще та• 04 июня в 08:36
Ответ дляНеместная Я
У вас все по кошерності?
До чого тут кошерність?
У мене ще й для молочної каші і молока окрема кастрюля.
І чому ви у своїй простій темі про млинці, дозволяєте собі хамити людям?
У мене ще й для молочної каші і молока окрема кастрюля.
І чому ви у своїй простій темі про млинці, дозволяєте собі хамити людям?
3
Донька подруги• 04 июня в 08:36
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Це було 20-25 років тому, зараз вже інші покриття
1
ИНЬэтовамниЯНЬ• 04 июня в 08:49
Ответ дляНеместная Я
Там навіть в інструкції вказано, що для смаження потрібно мастити жиром/олією. Почитайте про вуглецеву сталь і її використання в кулінарії. А також, це один з найкращих матеріалів.
Але про що це я) тут надають перевагу псевдотефалям по 500 грн
Але про що це я) тут надають перевагу псевдотефалям по 500 грн
Печь блины на стальной сковороде, это эпично 😁
ИНЬэтовамниЯНЬ• 04 июня в 08:51
Ответ дляНеместная Я
Аха-ха, ось і кнауф під´їхав
Ахаха, я беру в променю тефлоновые сковороды, вам же чем дороже тем лучше?
Правильно? Тефлон он и в Африке тефлон. Если не нарушено покрытие, никакой опасности не несет.
Правильно? Тефлон он и в Африке тефлон. Если не нарушено покрытие, никакой опасности не несет.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу