sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_23
Неместная Я• Изменено 04 июня в 08:04

Секрет смаження млинців знали?

Аби вони не приставали, колись моя мама перед кожним новим млинцем змащувала сковорідку шматочком несоленого сала( такого без м´яса, чисте сало). Запаху і смаку це не змінює, а дає лиш тоненький шар жиру, завдяки якому млинці ніколи не пристають до сковорідки
показать весь текст
heart 2 face_with_tears_of_joy 2 face_vomiting 2 like 46 woman_facepalming 81
163 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_86
Малая еще та• 04 июня в 08:20
61
Ответ дляНеместная Я
Ну звісно, що кнауф по 500 грн краще
Справа не в ціні, а в матеріалі пательні і її віці
anonim_143
Зрадорозганячка• 04 июня в 08:20
62
Ответ дляЭкспертиза
не у всіх кастрюля на голові
так. у декого просто шапочки з фольги.
anonim_218
Панна Кота• 04 июня в 08:21
63
ну ви і душна, автор
woman_facepalming 4 face_with_tears_of_joy 2 heart 1
anonim_86
Малая еще та• 04 июня в 08:22
64
Ответ дляНеместная Я
Усе смажу, чудово підходить
Пробачте, у мене для млинців окрема пательня і вона не та, що ’для млинців’.
noavatar
Dark_Yasna• 04 июня в 08:22
65
Жир наносить нужно крылом гуся
face_with_tears_of_joy 1 like 2
anonim_218
Панна Кота• 04 июня в 08:23
66
Ответ дляDark_Yasna
Жир наносить нужно крылом гуся
виключно Мадагаскарського! І виключно під кутом 49 градусів, інакше прилипнуть. Перевірено!
face_with_tears_of_joy 1
noavatar
Dark_Yasna• 04 июня в 08:24
67
Ответ дляПанна Кота
виключно Мадагаскарського! І виключно під кутом 49 градусів, інакше прилипнуть. Перевірено!
щось ще було у списку, але забула, може згадаєте, напішіть , будь ласка
anonim_5
Рогнеда Карповна• 04 июня в 08:25
68
Да, знаю этот рецепт. Жарила так давно.
Не дает сало никакого привкуса.
Сейчас заварные блины и в тесто раст.масло и блинная сковорода.
like 2
anonim_86
Малая еще та• 04 июня в 08:25
69
Ответ дляDark_Yasna
Жир наносить нужно крылом гуся
То пиріжки яйцем таким пензликом змащували. Гаряче деко і пательню не можна, пір´я втратить фізичні властивості
heart 2
anonim_218
Панна Кота• 04 июня в 08:25
70
Ответ дляDark_Yasna
щось ще було у списку, але забула, може згадаєте, напішіть , будь ласка
та да, там дуже місткий процес був, але головне Мадагаскарський гусак, а вони дорогі... а крила взагалі дефіцит!
anonim_121
Топтунша• 04 июня в 08:26
71
Ответ дляИНЬэтовамниЯНЬ
Да знаю основной секрет. Хорошая блинная сковорода. Как только покрытие нарушается, заменить. Не благодарите, автор.
+1 с блинными сковородками жарка блинов это совершенно другой уровень комфорта.
Я жарю одновременно на двух или трёх.
Это кайф. Получаю моральное удовольствие
anonim_91
Попихтю та й годі• 04 июня в 08:26
72
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Не смешите!! Свч тоже шкидлива , пальмовое масло тем более ! То вообще смерть!
anonim_22
Кружите меня,кружите• 04 июня в 08:26
73
В мене така на 24см, і олію в тісто обов´язково, це рецепт моєї бабусі.
attached-photo
face_with_tears_of_joy 1 like 2
anonim_121
Топтунша• 04 июня в 08:27
74
Ответ дляНеместная Я
Надаю перевагу якісним, а не по 300 грн раз на 2-3 місяці
Ок. Такие блинные и купите. И вы увидите насколько комфортнее и приятнее будет жарка блинов.
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:27
75
Ответ дляИНЬэтовамниЯНЬ
И что, всеравно без сала никак?
Там навіть в інструкції вказано, що для смаження потрібно мастити жиром/олією. Почитайте про вуглецеву сталь і її використання в кулінарії. А також, це один з найкращих матеріалів.
Але про що це я) тут надають перевагу псевдотефалям по 500 грн
woman_facepalming 4 like 3 face_with_tears_of_joy 1
noavatar
Dark_Yasna• 04 июня в 08:27
76
Ответ дляПанна Кота
та да, там дуже місткий процес був, але головне Мадагаскарський гусак, а вони дорогі... а крила взагалі дефіцит!
прощавайте, млиньці, дуже дороге задоволення
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:28
77
Ответ дляСинди Кроуфорд
Я смажу на чугунній пательні і нічого не прилипає
На сухій? Взагалі не змащуєте?
woman_facepalming 2
anonim_218
Панна Кота• 04 июня в 08:28
78
Ответ дляDark_Yasna
прощавайте, млиньці, дуже дороге задоволення
ото ж бо. Тому тільки в ресторан по млинці
noavatar
Dark_Yasna• 04 июня в 08:28
79
Ответ дляМалая еще та
То пиріжки яйцем таким пензликом змащували. Гаряче деко і пательню не можна, пір´я втратить фізичні властивості
жартуємо, але цікава інформація, дякую.
anonim_32
Ms. Откровенность• 04 июня в 08:29
80
Ответ дляНоу коммент
В мене і без сала не пристають
У меня тоже
like 1
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:30
81
Ответ дляКружите меня,кружите
В мене така на 24см, і олію в тісто обов´язково, це рецепт моєї бабусі.
Аха-ха, ось і кнауф під´їхав
like 2 woman_facepalming 6
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:32
82
Ответ дляМалая еще та
Пробачте, у мене для млинців окрема пательня і вона не та, що ’для млинців’.
У вас все по кошерності?
woman_facepalming 4
anonim_86
Малая еще та• 04 июня в 08:33
83
Ответ дляDark_Yasna
жартуємо, але цікава інформація, дякую.
Це не жарт.
Я таке бачила в гостях у селі.
anonim_49
100pudov• 04 июня в 08:34
84
У меня так бабушка делала ,когда на чугуне жарила
noavatar
tamila363• 04 июня в 08:35
85
Меня мама учила так. Отрезать кружок картофеля или яблока и макнуть его в пиалу с маслом и пройтись этим кружком по сковородке. Делать так после каждого блина.
woman_facepalming 1
anonim_86
Малая еще та• 04 июня в 08:36
86
Ответ дляНеместная Я
У вас все по кошерності?
До чого тут кошерність?
У мене ще й для молочної каші і молока окрема кастрюля.

І чому ви у своїй простій темі про млинці, дозволяєте собі хамити людям?
like 3
anonim_105
Донька подруги• 04 июня в 08:36
87
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Це було 20-25 років тому, зараз вже інші покриття
like 1
noavatar
Like-995b• 04 июня в 08:39
88
Бабушка также делала
anonim_110
ИНЬэтовамниЯНЬ• 04 июня в 08:49
89
Ответ дляНеместная Я
Там навіть в інструкції вказано, що для смаження потрібно мастити жиром/олією. Почитайте про вуглецеву сталь і її використання в кулінарії. А також, це один з найкращих матеріалів.
Але про що це я) тут надають перевагу псевдотефалям по 500 грн
Печь блины на стальной сковороде, это эпично 😁
anonim_110
ИНЬэтовамниЯНЬ• 04 июня в 08:51
90
Ответ дляНеместная Я
Аха-ха, ось і кнауф під´їхав
Ахаха, я беру в променю тефлоновые сковороды, вам же чем дороже тем лучше?
Правильно? Тефлон он и в Африке тефлон. Если не нарушено покрытие, никакой опасности не несет.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff