Стріляний птах• 04 июня в 09:55
Гриль Tefal OPTIGRILL ELITE XL GC760D30
Добрий день.
Задоволені покупкою? Можливо маєте іншу модель від Tefal
Цікавить чи нормально жир стікає, не розбризкується по кухні?)))
Задоволені покупкою? Можливо маєте іншу модель від Tefal
Цікавить чи нормально жир стікає, не розбризкується по кухні?)))
Кривая спроса• 04 июня в 09:58
У меня Tefal Elite
Да, довольна.
Как жир может разбрызгиваеться если он две плоскости имеет? Жир стекает в поддон просто.
Да, довольна.
Как жир может разбрызгиваеться если он две плоскости имеет? Жир стекает в поддон просто.
маска Ілона• 04 июня в 10:07
Автор, беріть і не думайте. У мене правда меншого розміру, але я дуже ним задоволена
Єдиний мінус, це запах від грилю на кухні, у мене зараз він на терасі стоїть, то взагалі красота
Єдиний мінус, це запах від грилю на кухні, у мене зараз він на терасі стоїть, то взагалі красота
2
автор
Стріляний птах
• 04 июня в 10:14
Ответ дляКривая спроса
У меня Tefal Elite
Да, довольна.
Как жир может разбрызгиваеться если он две плоскости имеет? Жир стекает в поддон просто.
Да, довольна.
Как жир может разбрызгиваеться если он две плоскости имеет? Жир стекает в поддон просто.
Дякую.
автор
Стріляний птах
• 04 июня в 10:15
Ответ длямаска Ілона
Автор, беріть і не думайте. У мене правда меншого розміру, але я дуже ним задоволена
Єдиний мінус, це запах від грилю на кухні, у мене зараз він на терасі стоїть, то взагалі красота
Єдиний мінус, це запах від грилю на кухні, у мене зараз він на терасі стоїть, то взагалі красота
Дуже дякую, планую брати)
Женщинас• 04 июня в 10:16
У меня 716 модель .
Абсолютно довольна, это идеальная техника, не слышала никогда ни одного негативного отзыва.
Обычно использую пергамент, остаётся только протереть после использования. Жир стекает в маленький поддон .
Уже больше 5 лет и актуален, остальная техника - мультиварка, аэрогриль, йогуртница и т.д. давно пялятся стоят. Этот гриль остаётся актуальным.
Абсолютно довольна, это идеальная техника, не слышала никогда ни одного негативного отзыва.
Обычно использую пергамент, остаётся только протереть после использования. Жир стекает в маленький поддон .
Уже больше 5 лет и актуален, остальная техника - мультиварка, аэрогриль, йогуртница и т.д. давно пялятся стоят. Этот гриль остаётся актуальным.
Кручу хвости• 04 июня в 10:18
У меня ХЛ, но не элит, уже много лет. Довольна, жир стекает в поддон. Ничего не брызгает, там же верхняя пластина прижимает нижнюю
Швабристка• 04 июня в 10:21
Ответ дляЖенщинас
У меня 716 модель .
Абсолютно довольна, это идеальная техника, не слышала никогда ни одного негативного отзыва.
Обычно использую пергамент, остаётся только протереть после использования. Жир стекает в маленький поддон .
Уже больше 5 лет и актуален, остальная техника - мультиварка, аэрогриль, йогуртница и т.д. давно пялятся стоят. Этот гриль остаётся актуальным.
Абсолютно довольна, это идеальная техника, не слышала никогда ни одного негативного отзыва.
Обычно использую пергамент, остаётся только протереть после использования. Жир стекает в маленький поддон .
Уже больше 5 лет и актуален, остальная техника - мультиварка, аэрогриль, йогуртница и т.д. давно пялятся стоят. Этот гриль остаётся актуальным.
Не первый раз слышу про пергамент.
Это не вредно ? Пергамент максимум рассчитан до 220 градусов и то не весь. Есть и ниже до 180.
Он же силиколизированный, не боитесь, что вся химия останется в еде ?
Это не вредно ? Пергамент максимум рассчитан до 220 градусов и то не весь. Есть и ниже до 180.
Он же силиколизированный, не боитесь, что вся химия останется в еде ?
Братья Капли• 04 июня в 10:26
Ответ дляШвабристка
Не первый раз слышу про пергамент.
Это не вредно ? Пергамент максимум рассчитан до 220 градусов и то не весь. Есть и ниже до 180.
Он же силиколизированный, не боитесь, что вся химия останется в еде ?
Это не вредно ? Пергамент максимум рассчитан до 220 градусов и то не весь. Есть и ниже до 180.
Он же силиколизированный, не боитесь, что вся химия останется в еде ?
Жити взагалі вредно
Natal_ka91• 04 июня в 10:28
У мене з простіших моделей ще, бо брала доволі давно. Все ок, вечеря за 20 хв)) Єдине, запах диму може бути по всій квартирі, якщо багато м´яса готуєте, тому якщо є тераса чи на вулиці готуєте - тоді взагалі ідеально
автор
Стріляний птах
• 04 июня в 10:30
Ответ дляЖенщинас
У меня 716 модель .
Абсолютно довольна, это идеальная техника, не слышала никогда ни одного негативного отзыва.
Обычно использую пергамент, остаётся только протереть после использования. Жир стекает в маленький поддон .
Уже больше 5 лет и актуален, остальная техника - мультиварка, аэрогриль, йогуртница и т.д. давно пялятся стоят. Этот гриль остаётся актуальным.
Абсолютно довольна, это идеальная техника, не слышала никогда ни одного негативного отзыва.
Обычно использую пергамент, остаётся только протереть после использования. Жир стекает в маленький поддон .
Уже больше 5 лет и актуален, остальная техника - мультиварка, аэрогриль, йогуртница и т.д. давно пялятся стоят. Этот гриль остаётся актуальным.
Дякую за відгук.
Женщинас• 04 июня в 10:43
Ответ дляШвабристка
Не первый раз слышу про пергамент.
Это не вредно ? Пергамент максимум рассчитан до 220 градусов и то не весь. Есть и ниже до 180.
Он же силиколизированный, не боитесь, что вся химия останется в еде ?
Это не вредно ? Пергамент максимум рассчитан до 220 градусов и то не весь. Есть и ниже до 180.
Он же силиколизированный, не боитесь, что вся химия останется в еде ?
Средняя температура приготовления мяса на гриле около 200 градусов, рыбы около 180 градусов.
Зачастую я готовлю птицу и рыбу
Использую обычный пергамент, коричневый, не отбеленный .
Зачастую я готовлю птицу и рыбу
Использую обычный пергамент, коричневый, не отбеленный .
Олександра-Ольга• 04 июня в 11:39
У мене такий гриль. Я дуже його хотіла, для м´яса та овочів. Чоловік подарував і суцільне розчарування.
Навіть під витяжкою буде сморід на всю хату. Основна, левова частка бризок жиру, маринаду стікає в піддон. Але, пластини ж прилягають одна до одної нещільно, між ними шар продукту, тому і бризкає перед і ззаду, не заливає, але все рівно прийдеться протерти.
Користувалася силіконизованим антипригарним покриттям, але і десь капнути також може, і потім його треба згрібати і викидати. Пластини можна в посудомийку, але не треба, бо почорніє тильна сторона (покриття є тільки на лицьовій).
Тобто, замість насолодитися гарячою стравою, будете провітрювати, викидати пергамент і мити пластини, щоб не смерділо. А за цей час остине їжа. Гімно, а не гаджет.
Сама їжа (стейки м’ясо, риба, овочі) смачна.
У мене є заміський будинок (дача), то я вивезла його туди, на повітрі не смердить, можна розложити на 2 сторони і смажити на обох. Так вийшла з положення, щоб не займав місце і не на смітник.
Навіть під витяжкою буде сморід на всю хату. Основна, левова частка бризок жиру, маринаду стікає в піддон. Але, пластини ж прилягають одна до одної нещільно, між ними шар продукту, тому і бризкає перед і ззаду, не заливає, але все рівно прийдеться протерти.
Користувалася силіконизованим антипригарним покриттям, але і десь капнути також може, і потім його треба згрібати і викидати. Пластини можна в посудомийку, але не треба, бо почорніє тильна сторона (покриття є тільки на лицьовій).
Тобто, замість насолодитися гарячою стравою, будете провітрювати, викидати пергамент і мити пластини, щоб не смерділо. А за цей час остине їжа. Гімно, а не гаджет.
Сама їжа (стейки м’ясо, риба, овочі) смачна.
У мене є заміський будинок (дача), то я вивезла його туди, на повітрі не смердить, можна розложити на 2 сторони і смажити на обох. Так вийшла з положення, щоб не займав місце і не на смітник.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу