Пожарник• 14 июня в 18:41
Как готовить эти китайские грибы?
тянитолкайка• 14 июня в 18:46
Це сушені древесні гриби муер.
Замочіть, потім готуйте.
Вони нейтральні, і набирають смак продуктів, з якими їх готують.
Тож можна їх з овочами якимись, з м´ясом і спеціями потушкувати чи посмажити.
З рисом або чимось іншим без яскравого смаку готувати не варто, бо буде прісне і ніяке.
Замочіть, потім готуйте.
Вони нейтральні, і набирають смак продуктів, з якими їх готують.
Тож можна їх з овочами якимись, з м´ясом і спеціями потушкувати чи посмажити.
З рисом або чимось іншим без яскравого смаку готувати не варто, бо буде прісне і ніяке.
всемВсёИмного• 14 июня в 18:53
Я заправляю відварені чи замочені окропом сіллю, цукром, часником, перцем, оцтом ( щось подібне, як корейську моркву) . Нам так смакує
автор
Пожарник
• 14 июня в 19:03
Ответ длятянитолкайка
Це сушені древесні гриби муер.
Замочіть, потім готуйте.
Вони нейтральні, і набирають смак продуктів, з якими їх готують.
Тож можна їх з овочами якимись, з м´ясом і спеціями потушкувати чи посмажити.
З рисом або чимось іншим без яскравого смаку готувати не варто, бо буде прісне і ніяке.
Замочіть, потім готуйте.
Вони нейтральні, і набирають смак продуктів, з якими їх готують.
Тож можна їх з овочами якимись, з м´ясом і спеціями потушкувати чи посмажити.
З рисом або чимось іншим без яскравого смаку готувати не варто, бо буде прісне і ніяке.
Вот я их замучила как написали на упаковке на 10 мин а они какие то твердые все ровно?
автор
Пожарник
• 14 июня в 19:03
Ответ длявсемВсёИмного
Я заправляю відварені чи замочені окропом сіллю, цукром, часником, перцем, оцтом ( щось подібне, як корейську моркву) . Нам так смакує
Они после замачиыание тоже твёрдые?
всемВсёИмного• 14 июня в 19:09
Ответ дляПожарник
Они после замачиыание тоже твёрдые?
Так, їх можна з хрящами порівняти . Не мʼякі, це точно
автор
Пожарник
• 14 июня в 19:09
Ответ длявсемВсёИмного
Так, їх можна з хрящами порівняти . Не мʼякі, це точно
А я варить их поставила
всемВсёИмного• 14 июня в 19:21
Ответ дляПожарник
😂🤣иду достану
Заправляйте за смаком ( можна просто часник і соєвий соус, цукор, червоний перець, трохи оцту) і до завтра у холодильнику настоїться
автор
Пожарник
• 14 июня в 21:00
Ответ длявсемВсёИмного
Заправляйте за смаком ( можна просто часник і соєвий соус, цукор, червоний перець, трохи оцту) і до завтра у холодильнику настоїться
Уже все сделала стоит ждёт утро
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу