sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Соусы, специи, приправы
anonim_190
Скользкая• 02 июля в 14:44

Яке масло ви використовуєте для смаження?

Вершкове, рослинне, оливкове?
20 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_167
Чумачечая_• 02 июля в 14:44
1
подсолнечное
like 2 dislike 2
anonim_160
Небоброїдка• 02 июля в 14:45
2
все :) и оливкове и подсолнечное, и гхи, и сливочное
anonim_50
Царевна_несушка• 02 июля в 14:45
3
Рафиноване оливкове або олія авокадо.
anonim_208
побольшомусекретику• 02 июля в 14:46
4
Оливкова це не рослинна олія?
Масло вершкове, все інше олія
like 2 face_with_tears_of_joy 2
anonim_5
Рубаю олівлє• 02 июля в 14:48
5
стожар,олейна, шо там по акції в атб
like 4
anonim_176
Кудрі кручу сама• 02 июля в 14:50
6
вершкове та рафіновану оливкову
anonim_208
побольшомусекретику• 02 июля в 14:51
7
Я не смажу майже, але завжди є смалець домашній, масло Гхі, оливкова різна олія, авокадо, лляна і інші сиродавлені в салати
Соняшникову не вживаємо взагалі
Колись була жива бабуся їй купувала з оліярні. Років 15 назад
like 3
anonim_68
Вишневий цвіт• 02 июля в 14:51
8
Ответ дляпобольшомусекретику
Я не смажу майже, але завжди є смалець домашній, масло Гхі, оливкова різна олія, авокадо, лляна і інші сиродавлені в салати
Соняшникову не вживаємо взагалі
Колись була жива бабуся їй купувала з оліярні. Років 15 назад
а чому не вживаєте соняшникову?
anonim_139
Сіґеле-міґеле• 02 июля в 14:52
9
топлене вершкове
anonim_208
побольшомусекретику• 02 июля в 14:54
10
Ответ дляВишневий цвіт
а чому не вживаєте соняшникову?
Рафінована отрута, а не рафіновану ніхто в сім´ї не їсть
like 1 heart 1
anonim_193
Просто Фіфа• 02 июля в 14:55
11
топлене
anonim_208
побольшомусекретику• 02 июля в 14:56
12
За літо запасаю 10л масла Гхі, купую домашнє масло і топлю на зиму.
attached-photo
like 5
anonim_29
Ластовиння• 02 июля в 15:02
13
Смалець
anonim_96
Пукимончиг• 02 июля в 16:05
14
Раньше подсолнечное, сейчас на смалец подсела (мама делает).
Оказывается так вкуснее)
like 2
noavatar
Валькірія• 02 июля в 16:10
15
я використовую соняшникову олію. будь -якої марки, аби рафінована.
anonim_175
Не кую, не мелю• 02 июля в 16:45
16
Есть аэрофритюрницы - масло - столовая ложка...
anonim_175
Не кую, не мелю• 02 июля в 16:48
17
Ответ дляпобольшомусекретику
Я не смажу майже, але завжди є смалець домашній, масло Гхі, оливкова різна олія, авокадо, лляна і інші сиродавлені в салати
Соняшникову не вживаємо взагалі
Колись була жива бабуся їй купувала з оліярні. Років 15 назад
З такими оліями - круто живете - не кожному під силу....
anonim_208
побольшомусекретику• 02 июля в 16:51
18
Ответ дляНе кую, не мелю
З такими оліями - круто живете - не кожному під силу....
Якісні жири важливо для здорового організму. Тому вони в пріоритеті, зрештою як і інші продукти.
anonim_103
Зоряний Шлях• 03 июля в 18:15
19
Готовлю на топленом масле и говяжьем жире
anonim_15
Дюагональ• 04 июля в 05:50
20
Смалець
ГХІ, оливкове якщо щось трішки треба підсмажити

Рафіновану дезодоровану олію - ніколи, то трнасжири і отрута
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff