из желе я• 05 июля в 11:44
Поговоримо про їжу
Ми вже давно їмо одне й те саме плюс мінус
Гарнір (2 по черзі. Ну 3), м‘ясо «по-царскі» - це яловичина у мультиварці. Ну інколи пожарю курку або свинину. Зовсім інколи - рибу хек. Просту. І салат овочевий.(дитина, мені важко виготовлювати)
Тепер дитина пішла в садок. Є час. Хочу повернутися до нормального різноманіття.
Тобто треба ідеї. Бо мізки вже не ті поки).
Поділіться що готуєте - і на «2-3» дні, і таке як на один раз, і швидкий сніданок, і заморозка може «на запас». Ви мені дуже допоможете.
Гарнір (2 по черзі. Ну 3), м‘ясо «по-царскі» - це яловичина у мультиварці. Ну інколи пожарю курку або свинину. Зовсім інколи - рибу хек. Просту. І салат овочевий.(дитина, мені важко виготовлювати)
Тепер дитина пішла в садок. Є час. Хочу повернутися до нормального різноманіття.
Тобто треба ідеї. Бо мізки вже не ті поки).
Поділіться що готуєте - і на «2-3» дні, і таке як на один раз, і швидкий сніданок, і заморозка може «на запас». Ви мені дуже допоможете.
показать весь текст
1
Губки-уточкой• 05 июля в 13:24
Ответ дляиз желе я
Як рибу запікаєте?
Іі замаринувати ж якось треба ?
Іі замаринувати ж якось треба ?
Форель - не треба маринувати. Хек - також не мариную, але, перед запікання, обсмажую (я запікаю його тушкою, а не філе).
Губки-уточкой• 05 июля в 13:25
Ответ дляиз желе я
Вот. Рис с морем
Ви морепр. купляєте «кокрейлем»?
І що далі?
Я просто наприклад якщо з креветками чи лангустінами захочу - мені ж треба сирі купити? І панципі спершу познімати?
Ви морепр. купляєте «кокрейлем»?
І що далі?
Я просто наприклад якщо з креветками чи лангустінами захочу - мені ж треба сирі купити? І панципі спершу познімати?
Купую прямо набір: коктейль і соус. Все заморожене.
Неначасі• 05 июля в 13:30
Ответ дляиз желе я
Цікаво
Но я не розумію чого він не тече там
Но я не розумію чого він не тече там
бо це сир типу бринза
автор
из желе я
• 05 июля в 14:09
Ответ дляЭта_Шикарна)
Браво! Достойный ответ наглому автору.
Удалено администрацией...
автор
из желе я
• 05 июля в 14:13
Ответ дляЭта_Шикарна)
Браво! Достойный ответ наглому автору.
Удалено администрацией...
автор
из желе я
• 05 июля в 14:14
Ответ дляГубки-уточкой
Берете лаваш (бажано або дуже свіжий, або той, в якого листи не складені навпіл), куряче філе, молоду капусту, огірки, помідори, перець, і, взагалі, ті овочі і зелень, що є і що подобається, і крем-сир (раджу білоцерківський філо з зеленню і сіллю).
Філе ріжете шматочками, як на шашлик, маринуєте (достатньо буквально години) в суміші соєвого соусу, спецій і гірчиці (загалом, маринад - також на ваш смак). Розкладаєте рівномірно в один шар шматочки курки на деко з пергаментом і запікаєте в духовці на 180 градусів 15-20 хвилин. Овочі нарізаєте тонкою соломкою. Коли філе запеклося і трохи охололо - також нарізаєте вздовж кожен кусочок слайсами. Овочі, курку і сир розділяємо на кількість листів лавашу. Беремо лаваш, по його поверхні розподіляємо частину сиру, викладаємо частину овочів і курки, загортаємо як шаурму. Потім кожен роль загортаємо в харчову плівку і, хоча б на 10 хвилин відправляємо в холодильник.
Готово. Потім роль можна гріти, запікати на грилі, або їсти холодним. Чудово як сніданок, до кави гарно смакує, і просто як перекус, замість бутербродів. Я готую, зазвичай, десяток таких. За добу родина все з´їдає.
Філе ріжете шматочками, як на шашлик, маринуєте (достатньо буквально години) в суміші соєвого соусу, спецій і гірчиці (загалом, маринад - також на ваш смак). Розкладаєте рівномірно в один шар шматочки курки на деко з пергаментом і запікаєте в духовці на 180 градусів 15-20 хвилин. Овочі нарізаєте тонкою соломкою. Коли філе запеклося і трохи охололо - також нарізаєте вздовж кожен кусочок слайсами. Овочі, курку і сир розділяємо на кількість листів лавашу. Беремо лаваш, по його поверхні розподіляємо частину сиру, викладаємо частину овочів і курки, загортаємо як шаурму. Потім кожен роль загортаємо в харчову плівку і, хоча б на 10 хвилин відправляємо в холодильник.
Готово. Потім роль можна гріти, запікати на грилі, або їсти холодним. Чудово як сніданок, до кави гарно смакує, і просто як перекус, замість бутербродів. Я готую, зазвичай, десяток таких. За добу родина все з´їдає.
Супер. Дякую!
автор
из желе я
• 05 июля в 14:15
Ответ дляГубки-уточкой
Форель - не треба маринувати. Хек - також не мариную, але, перед запікання, обсмажую (я запікаю його тушкою, а не філе).
Ну тушкою, звісно. Філе я ще не бачила нормальне в цих риб. Дякую
автор
из желе я
• 05 июля в 14:15
Ответ дляГубки-уточкой
Купую прямо набір: коктейль і соус. Все заморожене.
Так а як готуєте його? Там же різний час приготування у кожного? Чи ні?
Губки-уточкой• 05 июля в 15:08
Ответ дляиз желе я
Так а як готуєте його? Там же різний час приготування у кожного? Чи ні?
Ні. Це підготований коктейль для рису і пасти. Все чудово виходить.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу