из желе я• 05 июля в 11:44
Поговоримо про їжу
Ми вже давно їмо одне й те саме плюс мінус
Гарнір (2 по черзі. Ну 3), м‘ясо «по-царскі» - це яловичина у мультиварці. Ну інколи пожарю курку або свинину. Зовсім інколи - рибу хек. Просту. І салат овочевий.(дитина, мені важко виготовлювати)
Тепер дитина пішла в садок. Є час. Хочу повернутися до нормального різноманіття.
Тобто треба ідеї. Бо мізки вже не ті поки).
Поділіться що готуєте - і на «2-3» дні, і таке як на один раз, і швидкий сніданок, і заморозка може «на запас». Ви мені дуже допоможете.
Гарнір (2 по черзі. Ну 3), м‘ясо «по-царскі» - це яловичина у мультиварці. Ну інколи пожарю курку або свинину. Зовсім інколи - рибу хек. Просту. І салат овочевий.(дитина, мені важко виготовлювати)
Тепер дитина пішла в садок. Є час. Хочу повернутися до нормального різноманіття.
Тобто треба ідеї. Бо мізки вже не ті поки).
Поділіться що готуєте - і на «2-3» дні, і таке як на один раз, і швидкий сніданок, і заморозка може «на запас». Ви мені дуже допоможете.
1
Самоучка• 05 июля в 11:47
Зачем оно вам, жизнь усложнять? Да и есть ИИ скажите ему какие продукты , он вам меню на год вперед составит.
6
автор
из желе я
• 05 июля в 11:51
Ответ дляСамоучка
Зачем оно вам, жизнь усложнять? Да и есть ИИ скажите ему какие продукты , он вам меню на год вперед составит.
Це я коли до нього звернулся, тоді і скаже. Зараз тут запитую.
2
2
Мамин тріль• 05 июля в 11:52
«повернутися до різноманіття» — ви за несколько лет забыли, как выглядел ваш рацион?
2
Самоучка• 05 июля в 11:53
Ответ дляиз желе я
Це я коли до нього звернулся, тоді і скаже. Зараз тут запитую.
То есть вам так и надо писать, суп, борщ, тушеная капуста, курица в банке?))
автор
из желе я
• 05 июля в 11:54
Ответ дляМамин тріль
«повернутися до різноманіття» — ви за несколько лет забыли, как выглядел ваш рацион?
Боже. Просто ідеі
Ото у людей справ нема
Не пишіть мені аби написати. Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви. Нашо мені ця лабуда - мізки чи не мізки, пам‘ятаю чи не пам‘ятаю.
Ото у людей справ нема
Не пишіть мені аби написати. Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви. Нашо мені ця лабуда - мізки чи не мізки, пам‘ятаю чи не пам‘ятаю.
6
Эта_Шикарна)• 05 июля в 11:55
Автор, у вас мозги стали ленивыми, тренируйте их. Что мешает зайти на любой кулинарный сайт и почитать, какие есть блюда, подобрать, что вам подходит?
1
Подвійна веселка• 05 июля в 11:55
Ничего сложного я не выготавливаю, у меня все просто, плов, жаркое, котлеты, борщи, супы, пирог испечь могу. Если мне хочется чего-то необычного, я схожу в заведение и поем
автор
из желе я
• 05 июля в 11:55
Ответ дляСамоучка
То есть вам так и надо писать, суп, борщ, тушеная капуста, курица в банке?))
Та писати як хочеться, я хочу собі взяти ідей просто
Тільки не «суп» а прям такий-то суп.
Я варю зараз тільки борщі.
Тільки не «суп» а прям такий-то суп.
Я варю зараз тільки борщі.
1
автор
из желе я
• 05 июля в 11:56
Ответ дляЭта_Шикарна)
Автор, у вас мозги стали ленивыми, тренируйте их. Что мешает зайти на любой кулинарный сайт и почитать, какие есть блюда, подобрать, что вам подходит?
Знову..
автор
из желе я
• 05 июля в 11:56
Ответ дляПодвійна веселка
Ничего сложного я не выготавливаю, у меня все просто, плов, жаркое, котлеты, борщи, супы, пирог испечь могу. Если мне хочется чего-то необычного, я схожу в заведение и поем
Дякую
Подвійна веселка• 05 июля в 11:56
Ответ дляиз желе я
Та писати як хочеться, я хочу собі взяти ідей просто
Тільки не «суп» а прям такий-то суп.
Я варю зараз тільки борщі.
Тільки не «суп» а прям такий-то суп.
Я варю зараз тільки борщі.
Я из фрикаделек готовлю, гороховый, а ещё молдавскую заму, загуглите
Плацинды еще загуглите
Плацинды еще загуглите
автор
из желе я
• 05 июля в 11:57
Ответ дляПодвійна веселка
Я из фрикаделек готовлю, гороховый, а ещё молдавскую заму, загуглите
Плацинды еще загуглите
Плацинды еще загуглите
Дякую
А на сніданок перед роботою що
А на сніданок перед роботою що
Губки-уточкой• 05 июля в 11:58
Автор, питання ну дууууже широке. Вам зараз накидають страв (причому, без рецептів - тільки назви, бо всі манали розписувати ще всі свої рецепти одразу, без запиту), ви їх прочитаєте і, можливо, скористаєтеся парочкою, а більшу частину - просто забудете.
Тому дам пораду про те, як досягти різноманіття: під настрій опановуєте одну нову страву. Зайшло - ставите на поток. Не зайшло - виключаєте. Потім ще одну... І так, поки досягнете бажаного результату.
Знайти рецепт однієї нової страви на тижні - доволі легко.
Тому дам пораду про те, як досягти різноманіття: під настрій опановуєте одну нову страву. Зайшло - ставите на поток. Не зайшло - виключаєте. Потім ще одну... І так, поки досягнете бажаного результату.
Знайти рецепт однієї нової страви на тижні - доволі легко.
3
Подвійна веселка• 05 июля в 11:58
Ответ дляиз желе я
Дякую
А на сніданок перед роботою що
А на сніданок перед роботою що
Творог с тунцом в лаваше, бутерброды какие-то
Сіточка• 05 июля в 12:01
Ответ дляиз желе я
Боже. Просто ідеі
Ото у людей справ нема
Не пишіть мені аби написати. Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви. Нашо мені ця лабуда - мізки чи не мізки, пам‘ятаю чи не пам‘ятаю.
Ото у людей справ нема
Не пишіть мені аби написати. Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви. Нашо мені ця лабуда - мізки чи не мізки, пам‘ятаю чи не пам‘ятаю.
Мда, вы за это время ещё и одичали и забыли, как общаться с людьми 🤦♀️
3
Губки-уточкой• 05 июля в 12:10
Ответ дляиз желе я
Та писати як хочеться, я хочу собі взяти ідей просто
Тільки не «суп» а прям такий-то суп.
Я варю зараз тільки борщі.
Тільки не «суп» а прям такий-то суп.
Я варю зараз тільки борщі.
Ну ОК. Що я готую.
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
МадамОхмури• 05 июля в 12:27
Автор, коли у мене закінчуються ідеї, переглядаю склад ресторанних страв і адаптую під свій смак і можливості. А якщо з простого, то червоний борщ, зелений борщ, свекольник, бульон з вермішеллю, рисовий суп на курячому бульйоні, картопля молода з зеленню, камбала запечена, биточки, гомілки тушковані в овочах з соусами соєвим і мірін, з імбірем, тефтелі, голубці, фарширований перець, тушковане м´ясо, рагу з кабачків або гарбуза, ікра з кабачків або гарбуза, грибний жюльєн, яйця фаршировані смаженими шампіньонами, салати олів´є, оселедець під шубою, тунець з овочами, із свіжих овочів з зеленню, запіканка, шарлотка, бісквіт, сирники, вареники, пельмені... Не знаю, що ще додати з простого і смачного.
Барвіночка• 05 июля в 12:48
Ответ дляиз желе я
Боже. Просто ідеі
Ото у людей справ нема
Не пишіть мені аби написати. Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви. Нашо мені ця лабуда - мізки чи не мізки, пам‘ятаю чи не пам‘ятаю.
Ото у людей справ нема
Не пишіть мені аби написати. Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви. Нашо мені ця лабуда - мізки чи не мізки, пам‘ятаю чи не пам‘ятаю.
блюда
вас забанили в гугле?
вас забанили в гугле?
автор
из желе я
• 05 июля в 13:01
Ответ дляНеначасі
влітку мангал - моє все... готую і гриби,і овочі, і сир, і мясо....
Ну я у кв живу
Но є гриль і апрогриль
А що значить готуєте сир
Но є гриль і апрогриль
А що значить готуєте сир
автор
из желе я
• 05 июля в 13:03
Ответ дляГубки-уточкой
Ну ОК. Що я готую.
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
Як роли з куркою робити
Неначасі• 05 июля в 13:03
Ответ дляиз желе я
Ну я у кв живу
Но є гриль і апрогриль
А що значить готуєте сир
Но є гриль і апрогриль
А що значить готуєте сир
рецептів багато...але результат один смачно ...
автор
из желе я
• 05 июля в 13:04
Ответ дляГубки-уточкой
Ну ОК. Що я готую.
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
Як рибу запікаєте?
Іі замаринувати ж якось треба ?
Іі замаринувати ж якось треба ?
автор
из желе я
• 05 июля в 13:05
Ответ дляГубки-уточкой
Ну ОК. Що я готую.
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
Супи.
Борщ, курячий з локшиною, гороховий з копченими реберцями, солянка, розсольник, брокколі-чеддер, мексиканський, холодник.
Основні страви.
Карбонара, лазанья болоньєзе, лазанья з сиром і шпинатом, буженіна, запечена курка, печеня, стейк, філе лосося на грилі, запечена форель, хек з овочами і сиром, відбивні курячі і яловичі, роли з куркою, курячий рулет, рис з морепродуктами, курячі стегна під сиром, котлети, голубці, пательня по-баварські.
Гарнір.
Пюре, смажена картопля, картопля по-селянськи, гречка з овочами, баклажани з сиром, соте, тушкована капуста.
Салати.
Свіжий з овочів, закарпатський, олів´є з язиком, Цезар, з кус-кусу і овочів, крабовий.
Це те, що згадала. Планую ще спробувати приготувати: фунчозу з яловичиною, запеканку з курячої печінки і овочеву ікру ’Одеська’ (ну так страва в рецепті називається).
Вот. Рис с морем
Ви морепр. купляєте «кокрейлем»?
І що далі?
Я просто наприклад якщо з креветками чи лангустінами захочу - мені ж треба сирі купити? І панципі спершу познімати?
Ви морепр. купляєте «кокрейлем»?
І що далі?
Я просто наприклад якщо з креветками чи лангустінами захочу - мені ж треба сирі купити? І панципі спершу познімати?
автор
из желе я
• 05 июля в 13:08
Ответ дляБарвіночка
блюда
вас забанили в гугле?
вас забанили в гугле?
Мартнована цибуля і млинці з буряка я не їм
1
автор
из желе я
• 05 июля в 13:09
Ответ дляНеначасі
рецептів багато...але результат один смачно ...
Цікаво
Но я не розумію чого він не тече там
Но я не розумію чого він не тече там
Барвіночка• 05 июля в 13:11
Ответ дляиз желе я
Мартнована цибуля і млинці з буряка я не їм
а какая разница, что вы едите? вам же нужны НАШИ рецепты
’ Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви.’
’ Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви.’
2
Эта_Шикарна)• 05 июля в 13:20
Ответ дляБарвіночка
а какая разница, что вы едите? вам же нужны НАШИ рецепты
’ Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви.’
’ Давайте кожне слово зараз розбирати почнемо! Запит: страви.’
Браво! Достойный ответ наглому автору.
2
Губки-уточкой• 05 июля в 13:23
Ответ дляиз желе я
Як роли з куркою робити
Берете лаваш (бажано або дуже свіжий, або той, в якого листи не складені навпіл), куряче філе, молоду капусту, огірки, помідори, перець, і, взагалі, ті овочі і зелень, що є і що подобається, і крем-сир (раджу білоцерківський філо з зеленню і сіллю).
Філе ріжете шматочками, як на шашлик, маринуєте (достатньо буквально години) в суміші соєвого соусу, спецій і гірчиці (загалом, маринад - також на ваш смак). Розкладаєте рівномірно в один шар шматочки курки на деко з пергаментом і запікаєте в духовці на 180 градусів 15-20 хвилин. Овочі нарізаєте тонкою соломкою. Коли філе запеклося і трохи охололо - також нарізаєте вздовж кожен кусочок слайсами. Овочі, курку і сир розділяємо на кількість листів лавашу. Беремо лаваш, по його поверхні розподіляємо частину сиру, викладаємо частину овочів і курки, загортаємо як шаурму. Потім кожен роль загортаємо в харчову плівку і, хоча б на 10 хвилин відправляємо в холодильник.
Готово. Потім роль можна гріти, запікати на грилі, або їсти холодним. Чудово як сніданок, до кави гарно смакує, і просто як перекус, замість бутербродів. Я готую, зазвичай, десяток таких. За добу родина все з´їдає.
Філе ріжете шматочками, як на шашлик, маринуєте (достатньо буквально години) в суміші соєвого соусу, спецій і гірчиці (загалом, маринад - також на ваш смак). Розкладаєте рівномірно в один шар шматочки курки на деко з пергаментом і запікаєте в духовці на 180 градусів 15-20 хвилин. Овочі нарізаєте тонкою соломкою. Коли філе запеклося і трохи охололо - також нарізаєте вздовж кожен кусочок слайсами. Овочі, курку і сир розділяємо на кількість листів лавашу. Беремо лаваш, по його поверхні розподіляємо частину сиру, викладаємо частину овочів і курки, загортаємо як шаурму. Потім кожен роль загортаємо в харчову плівку і, хоча б на 10 хвилин відправляємо в холодильник.
Готово. Потім роль можна гріти, запікати на грилі, або їсти холодним. Чудово як сніданок, до кави гарно смакує, і просто як перекус, замість бутербродів. Я готую, зазвичай, десяток таких. За добу родина все з´їдає.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу