КонФФетОшка• 13 июля в 21:39
Мультипіч на два відділення питання про готовку
По інструкції гомілки 8шт 22хв 200 всередині сирі зверху гарні, перевертала один раз, чому?
Хто в такому готує що я роблю не так?
Хто в такому готує що я роблю не так?
2
3
автор
КонФФетОшка
• 13 июля в 21:41
Ответ дляПокорительная
потому что 4 максимум надо
Для великого відділу написано 8шт по 4 шт 12 гомілок це ж три заходи робити. В чому тоді прикол що вона на 6-8 людей, велика
3
Покорительная• 13 июля в 21:42
Ответ дляКонФФетОшка
Для великого відділу написано 8шт по 4 шт 12 гомілок це ж три заходи робити. В чому тоді прикол що вона на 6-8 людей, велика
ото такий прикол
автор
КонФФетОшка
• 13 июля в 21:42
Ответ дляПокорительная
ото такий прикол
Хм .. відділ на 5л на 4 гомілки
капець
капець
3
Покорительная• 13 июля в 21:43
Ответ дляКонФФетОшка
Хм .. відділ на 5л на 4 гомілки
капець
капець
пробуйте, експерементуйте, я вас вірю
щось має вийти
щось має вийти
Цветочница• 13 июля в 21:45
В моей за 22 минуты на 200 градусов штук 6 не сырые. 6,2 литра чаша, одна
Томатико• 13 июля в 22:07
Ответ дляКонФФетОшка
Для великого відділу написано 8шт по 4 шт 12 гомілок це ж три заходи робити. В чому тоді прикол що вона на 6-8 людей, велика
Я в большой отсек кладу 8 крыльев. 14 минут и все готово.
автор
КонФФетОшка
• 13 июля в 22:10
Ответ дляТоматико
Я в большой отсек кладу 8 крыльев. 14 минут и все готово.
У меня тефаль по інструкції 22хв 200 градусів сире біля кістки, треба 30хв тоді норм, і один раз перевертати.
Stepa_nida• 14 июля в 09:02
В мене є автоматична програма для гомілок - спочатку випікаються на низькій температурі, потім доводяться на високій.
Вона жодного разу ще не підвела - гомілки пропечені а скоринка просто топ.
Але по часу вона не швидка, десь від 25 до 40 хвилин залежно від кількості гомілок.
Вона жодного разу ще не підвела - гомілки пропечені а скоринка просто топ.
Але по часу вона не швидка, десь від 25 до 40 хвилин залежно від кількості гомілок.
автор
КонФФетОшка
• 14 июля в 10:56
Ответ дляStepa_nida
В мене є автоматична програма для гомілок - спочатку випікаються на низькій температурі, потім доводяться на високій.
Вона жодного разу ще не підвела - гомілки пропечені а скоринка просто топ.
Але по часу вона не швидка, десь від 25 до 40 хвилин залежно від кількості гомілок.
Вона жодного разу ще не підвела - гомілки пропечені а скоринка просто топ.
Але по часу вона не швидка, десь від 25 до 40 хвилин залежно від кількості гомілок.
От я так розумію що мені треба теж так робити як в духовці спочатку на одній температурі а потім для скоринки збільшити.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
