Жерица ночи• 22 июля в 16:14
Знову шось готувати на вечерю, все обридло, ну от шо
показать весь текст
3
Редиска Я• 22 июля в 17:10
Самий ’ледачій’ гарнір: кус-кус з овочами. Овочі свіжі, кус-кус - лише запарити.
Заправка: оливкова олія, лимонний сік, гірчиця, трохи часнику і соєвий соус.
Основною стравою можна підмаринувати стегна і запекти їх. А якщо не просто запікти, а ще і на кожне стегно перед запікання покласти кружечок томати і зробити ’шапочку’ з тертого сиру... То ніхто не скаже, що на приготування вечері пішло менше години, з яких половину часу - час на запікання.
Заправка: оливкова олія, лимонний сік, гірчиця, трохи часнику і соєвий соус.
Основною стравою можна підмаринувати стегна і запекти їх. А якщо не просто запікти, а ще і на кожне стегно перед запікання покласти кружечок томати і зробити ’шапочку’ з тертого сиру... То ніхто не скаже, що на приготування вечері пішло менше години, з яких половину часу - час на запікання.
2
Все і одразу• 22 июля в 17:41
Салат приготуйте..
Помідори, перець болгарський, авлкадо якщо є, замаринуйте цибулю марс( цукор і оцет), додайте оливки, сир кисломолочний чи фету, часник натріть, запоравте пахучою олією та лимоном/лаймом і їжте з пітою чи свіжим багетом.
Помідори, перець болгарський, авлкадо якщо є, замаринуйте цибулю марс( цукор і оцет), додайте оливки, сир кисломолочний чи фету, часник натріть, запоравте пахучою олією та лимоном/лаймом і їжте з пітою чи свіжим багетом.
1
Дюйм оф о4ка• 22 июля в 18:07
Ответ дляВсе і одразу
Салат приготуйте..
Помідори, перець болгарський, авлкадо якщо є, замаринуйте цибулю марс( цукор і оцет), додайте оливки, сир кисломолочний чи фету, часник натріть, запоравте пахучою олією та лимоном/лаймом і їжте з пітою чи свіжим багетом.
Помідори, перець болгарський, авлкадо якщо є, замаринуйте цибулю марс( цукор і оцет), додайте оливки, сир кисломолочний чи фету, часник натріть, запоравте пахучою олією та лимоном/лаймом і їжте з пітою чи свіжим багетом.
В атб брала ліванський хліб, до вашого салату пасуватиме ідеально
Все і одразу• 22 июля в 18:24
Ответ дляДюйм оф о4ка
В атб брала ліванський хліб, до вашого салату пасуватиме ідеально
Дякую! Спробую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу