sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_183
Пи Пи Пилюля• 22 июля в 22:17

Дівчата, хто пече домашній хліб?

Як ви формуєте його перед випіканням?
Які краще форми або ж зовсім без них? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, порадами й фото, якщо є
показать весь текст
woman_facepalming 2 heart 2
34 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_113
Сарафанное радио• 23 июля в 00:09
31
Ответ дляПи Пи Пилюля
Дякую дуже, я теж пекла раніше на заквасці у таких же формах, потім у звʼязку з деякими обставинами і переїздом перестала її годувати, подумаю над тим, щоб знову почати
Я пекла на закваске, формировала овалом, пекла в чугунной кастрюле, типа утятница
heart 1
anonim_113
Сарафанное радио• 23 июля в 00:10
32
Ответ дляЛунтик-паунтик
Роблю тільки піту
Можно рецепт
anonim_110
Лунтик-паунтик• 23 июля в 00:33
33
Ответ дляСарафанное радио
Можно рецепт
Звичайне тісто на кілограм муки дві чайні ложки дріжджів, сіль, цукор все всипати в суху муку потім підливаючи гарячу воду замісити тісто , вкінці додати трохи оливкової олії. На сухій розжареній сковорідці обжарити з обох боків не накриваючи, повинно надуватись як м´яч. З такої кількості виходить 12 штук, після приготування остудити і зберігати в пакеті або можна заморозити. Діти люблять бутерброди з різними начинками робити саме з пітою.
heart 1
anonim_214
Невидимка• 23 июля в 06:41
34
Ніяк не формую. Просто кладу на папір в гусятницю
heart 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff