Пи Пи Пилюля• 22 июля в 22:17
Дівчата, хто пече домашній хліб?
Як ви формуєте його перед випіканням?
Які краще форми або ж зовсім без них? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, порадами й фото, якщо є
Які краще форми або ж зовсім без них? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, порадами й фото, якщо є
показать весь текст
2
2
Сарафанное радио• 23 июля в 00:09
Ответ дляПи Пи Пилюля
Дякую дуже, я теж пекла раніше на заквасці у таких же формах, потім у звʼязку з деякими обставинами і переїздом перестала її годувати, подумаю над тим, щоб знову почати
Я пекла на закваске, формировала овалом, пекла в чугунной кастрюле, типа утятница
1
Лунтик-паунтик• 23 июля в 00:33
Ответ дляСарафанное радио
Можно рецепт
Звичайне тісто на кілограм муки дві чайні ложки дріжджів, сіль, цукор все всипати в суху муку потім підливаючи гарячу воду замісити тісто , вкінці додати трохи оливкової олії. На сухій розжареній сковорідці обжарити з обох боків не накриваючи, повинно надуватись як м´яч. З такої кількості виходить 12 штук, після приготування остудити і зберігати в пакеті або можна заморозити. Діти люблять бутерброди з різними начинками робити саме з пітою.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу