Котомафия• 30 августа в 10:16
Какой хлеб полезнее – черный, белый или цельнозерновой?
1
Кнопус• 30 августа в 10:34
Ответ дляВпораюсь зі всим
На заквасці, бездріждьовий
В каком смысле? Закваска это и есть дрожжи
3
2
Кнопус• 30 августа в 10:36
Ответ дляГага Газу
Цельнозерновой. И макароны тоже такие лучше.
Макароны лучше в.с. потому что фитиновая кислота из отрубей выводит минералы.
Впораюсь зі всим• 30 августа в 10:44
Ответ дляКнопус
В каком смысле? Закваска это и есть дрожжи
Закваска для хліба – це традиційний біологічний розпушувач, який є альтернативою промисловим дріжджам, створений шляхом ферментації борошна та води.
1
КараПузовна• 30 августа в 10:49
Ответ дляВпораюсь зі всим
Закваска для хліба – це традиційний біологічний розпушувач, який є альтернативою промисловим дріжджам, створений шляхом ферментації борошна та води.
А біологічний розпушувач, це по вашому що?
3
1
А поговорить?• 30 августа в 11:06
Ответ дляВпораюсь зі всим
Закваска для хліба – це традиційний біологічний розпушувач, який є альтернативою промисловим дріжджам, створений шляхом ферментації борошна та води.
Це дріжджі, які Ви виростили самі.
3
Впораюсь зі всим• 30 августа в 11:09
Ответ дляА поговорить?
Це дріжджі, які Ви виростили самі.
Про існування промислових дріжджів вам не відомо?
А поговорить?• 30 августа в 11:09
Ответ дляВпораюсь зі всим
Про існування промислових дріжджів вам не відомо?
Відомо, є промислові, а є домашні - Ваша закваска.
1
Впораюсь зі всим• 30 августа в 11:09
Ответ дляКараПузовна
А біологічний розпушувач, це по вашому що?
А промислові дріжджі, це по вашому що?
2
Впораюсь зі всим• 30 августа в 11:10
На заквасці, без промислових дріжджів.
Щоб вже всім стало зрозуміло
Щоб вже всім стало зрозуміло
1
Советчица Года• 30 августа в 11:10
Ответ дляВпораюсь зі всим
На заквасці, бездріждьовий
Це просто модно, але закваска це ті самі дріжджі. Різниці нема
1
2
Впораюсь зі всим• 30 августа в 11:12
Ответ дляСоветчица Года
Це просто модно, але закваска це ті самі дріжджі. Різниці нема
Ви помиляєтесь, різниця є.
Впораюсь зі всим• 30 августа в 11:18
Ответ дляА поговорить?
Відомо, є промислові, а є домашні - Ваша закваска.
То до чого ви дісталися?
Для тих, хто не розуміє написала ще раз, промислові дріжджі.
Для тих, хто не розуміє написала ще раз, промислові дріжджі.
А поговорить?• 30 августа в 11:19
Ответ дляВпораюсь зі всим
То до чого ви дісталися?
Для тих, хто не розуміє написала ще раз, промислові дріжджі.
Для тих, хто не розуміє написала ще раз, промислові дріжджі.
Я розумію, що промислові, дісталася я того, що Ваша випічка теж дріжджова.
2
Впораюсь зі всим• 30 августа в 11:20
Ответ дляА поговорить?
Я розумію, що промислові, дісталася я того, що Ваша випічка теж дріжджова.
Дістаньтеся до свого чоловіка.
1
Яичница с беконом• 30 августа в 12:29
Ответ дляВпораюсь зі всим
Ви помиляєтесь, різниця є.
Різниця є у типах бродіння. Промислові дріжджі дають лише спиртове бродіння, домашня закваска дає спиртове та кисломолочне бродіння. Все.
Я технолог громадського харчування.
Я технолог громадського харчування.
Впораюсь зі всим• 30 августа в 12:53
Ответ дляЯичница с беконом
Різниця є у типах бродіння. Промислові дріжджі дають лише спиртове бродіння, домашня закваска дає спиртове та кисломолочне бродіння. Все.
Я технолог громадського харчування.
Я технолог громадського харчування.
Переваги закваски Покращена засвоюваність, зниження рівня цукру в крові після споживання, тривалий термін зберігання продукту.
Автор запитувала про користь і вам як технологу вона має бути очевидна
Автор запитувала про користь і вам як технологу вона має бути очевидна
Кнопус• 30 августа в 15:07
Ответ дляВпораюсь зі всим
Закваска для хліба – це традиційний біологічний розпушувач, який є альтернативою промисловим дріжджам, створений шляхом ферментації борошна та води.
По-вашему вода сама по себе ферментирует муку?
Кнопус• 30 августа в 15:10
Ответ дляСоветчица Года
Це просто модно, але закваска це ті самі дріжджі. Різниці нема
Разница есть. И состоит она в том что на закваске невозможно получить хлеб быстро, а значит углеводов дрожжами будет съедено больше и хлеб будет более белковый и менее углеводный
Яичница с беконом• 30 августа в 15:14
Ответ дляВпораюсь зі всим
Переваги закваски Покращена засвоюваність, зниження рівня цукру в крові після споживання, тривалий термін зберігання продукту.
Автор запитувала про користь і вам як технологу вона має бути очевидна
Автор запитувала про користь і вам як технологу вона має бути очевидна
Зниження рівня цукру в крові - це нічим не підкріплене твердження. Хліб як джерело здебільшого вуглеводів однозначно викликає підвищення рівня цукру.
Впораюсь зі всим• 30 августа в 15:17
Ответ дляЯичница с беконом
Зниження рівня цукру в крові - це нічим не підкріплене твердження. Хліб як джерело здебільшого вуглеводів однозначно викликає підвищення рівня цукру.
Їжте промислові дріжджі
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
