Бойова• 06 сентября в 01:08
Навіщо запікати перець перед тим, як тушкувати?
Ніколи таке не готувала, хочу спробувати. Але не розумію, чому його потрібно запікати...
Рецепт нижче (скрін).
Рецепт нижче (скрін).
2
Счастье_же_вот_оно• 06 сентября в 01:37
Это у кого-то много времени) с тем же успехом можно перец потушить на сковородке и не за чем его потом остужать и снова резать
1
3
1
автор
Бойова
• 06 сентября в 02:31
Ответ дляСчастье_же_вот_оно
Это у кого-то много времени) с тем же успехом можно перец потушить на сковородке и не за чем его потом остужать и снова резать
Теж так вважаю. Але я не видатний кухар))
автор
Бойова
• 06 сентября в 02:35
Ответ дляТоска в носках
Бо у них буде інший смак, ніж у просто тушкованих.
Якщо перець потім все одно тушкується, то різниця буде не дуже помітна. Але дослухаюсь і зроблю в трьох варіантах (один смажений), щоб порівняти смаки. Дякую!
1
Сладкий лимончик• 06 сентября в 08:19
Такое незатейливое блюдо, а займет кучу времени, я таких тупых манипуляций избегаю, мне время есть чем занять
1
1
автор
Бойова
• 06 сентября в 22:10
Ответ дляСладкий лимончик
Такое незатейливое блюдо, а займет кучу времени, я таких тупых манипуляций избегаю, мне время есть чем занять
Теж не маю натхнення робити зайву роботу)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу