Вже трохи похолодало.Хочу зробити квашені помідори. Зазвичай,роблю так - на 3л банку 2ст л солі, іноді цукор. Декілька днів постояли, засипала сухою гірчицею, винесла в холодне місце.. Але, це як лотерея, іноді починає гнити, якійсь слиз утворюється. Причитала, що все заспають у банку та відносять одразу в холодне місце. В мене це лоджія
Як правильно зробити аби не псувалися?
Як правильно зробити аби не псувалися?
Lor111etta• 12 сентября в 21:25
Автор,не пораджу.
Теж не вмію.
Нема погреба,перекидають,стають капшуками
Теж не вмію.
Нема погреба,перекидають,стають капшуками
ВалюШок-d20a• 12 сентября в 21:25
Ви не правильно робите.Спочатку в трилітрову банку закладуєте зонти укропу часник листявишні смородини,потім напаковуєте під горло помідорками тугенькими І заливаєте розсолом сира вода на літр дві столові ложни солі,скільни в трилітровку влізе ,зазвичай півтора літри.Кваситься десь більне тижня,потім знімаю пробу з верєніх помідорчиків
1
ВалюШок-d20a• 12 сентября в 21:30
А в рецепті автора все не так,не витримані пропорції солі і САХАР в квашені помідори
.Спробуйте традицію
.Спробуйте традицію
1
Щороку роблю багато квашених помідорів, ще жодного разу не було невдачі, роблю в 3л банках. Може, ви сіль берете не ту?? Потрібен процес бродіння, а ви пишете за гниття і слиз - значить, у вас інші процеси. Скоріше за все, сіль не та (може, йодована чи з антизлежувальними домішками) - через це бродіння не відбувається і воно загниває. Роками роблю:
Зонти
Хрін корінь і листя
Листя вишні
Листя смородини
Часник
Перець чорний горошком і духмяний
Лавровий
Гострий перець
Базилік
Гірчиця в зернах
Вкладаю помідори, прямо на них засипаю 2 ст л солі, 1 ст л цукру і заливаю водою холодною зі скважини. Накриваю капроновою кришкою і ставлю у кухні. Через тиждень десь зношу у підвал. Але погреба в мене нема, стоять у підвалі, там взимку 14 градусів. І їмо їх до наступних помідорів. Обожнюю
Зонти
Хрін корінь і листя
Листя вишні
Листя смородини
Часник
Перець чорний горошком і духмяний
Лавровий
Гострий перець
Базилік
Гірчиця в зернах
Вкладаю помідори, прямо на них засипаю 2 ст л солі, 1 ст л цукру і заливаю водою холодною зі скважини. Накриваю капроновою кришкою і ставлю у кухні. Через тиждень десь зношу у підвал. Але погреба в мене нема, стоять у підвалі, там взимку 14 градусів. І їмо їх до наступних помідорів. Обожнюю
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу