sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
noavatar
Надежда-8877• 12 сентября в 20:36

квашені помідори

Вже трохи похолодало.Хочу зробити квашені помідори. Зазвичай,роблю так - на 3л банку 2ст л солі, іноді цукор. Декілька днів постояли, засипала сухою гірчицею, винесла в холодне місце.. Але, це як лотерея, іноді починає гнити, якійсь слиз утворюється. Причитала, що все заспають у банку та відносять одразу в холодне місце. В мене це лоджія
Як правильно зробити аби не псувалися?
9 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
ElizAb• 12 сентября в 20:40
1
Фу
dislike 3
noavatar
_Helenn_• 12 сентября в 21:19
2
У мене погреб. Заквашую и одразу заношу в погреб.
noavatar
Lor111etta• 12 сентября в 21:25
3
Автор,не пораджу.
Теж не вмію.
Нема погреба,перекидають,стають капшуками
noavatar
ВалюШок-d20a• 12 сентября в 21:25
4
Ви не правильно робите.Спочатку в трилітрову банку закладуєте зонти укропу часник листявишні смородини,потім напаковуєте під горло помідорками тугенькими І заливаєте розсолом сира вода на літр дві столові ложни солі,скільни в трилітровку влізе ,зазвичай півтора літри.Кваситься десь більне тижня,потім знімаю пробу з верєніх помідорчиків
like 1
noavatar
tereska• 12 сентября в 21:26
5
В мене не вийшли з гірчицею, така хєрня, а рецепт нахвалений був. Робіть без гірчиці, рецептів повно.
Послухаю, може дадуть перевірений роками.
noavatar
ВалюШок-d20a• 12 сентября в 21:30
6
А в рецепті автора все не так,не витримані пропорції солі і САХАР в квашені помідори .Спробуйте традицію
dislike 1
noavatar
Jul-sun• 12 сентября в 21:44
7
На литр води по ст.л. цукру, солі і сухой гірчиці
noavatar
Thatsme• 12 сентября в 22:36
8
Щороку роблю багато квашених помідорів, ще жодного разу не було невдачі, роблю в 3л банках. Може, ви сіль берете не ту?? Потрібен процес бродіння, а ви пишете за гниття і слиз - значить, у вас інші процеси. Скоріше за все, сіль не та (може, йодована чи з антизлежувальними домішками) - через це бродіння не відбувається і воно загниває. Роками роблю:
Зонти
Хрін корінь і листя
Листя вишні
Листя смородини
Часник
Перець чорний горошком і духмяний
Лавровий
Гострий перець
Базилік
Гірчиця в зернах
Вкладаю помідори, прямо на них засипаю 2 ст л солі, 1 ст л цукру і заливаю водою холодною зі скважини. Накриваю капроновою кришкою і ставлю у кухні. Через тиждень десь зношу у підвал. Але погреба в мене нема, стоять у підвалі, там взимку 14 градусів. І їмо їх до наступних помідорів. Обожнюю
like 1
noavatar
lammama• 13 сентября в 18:59
9
Автор,додати у банку 3 таблетки аспіріну.Я так завжди роблю.
like 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff