Пригощаю кашею• 30 сентября в 09:48
Чому домашня курка вариться довше, ніж магазинна?
1
2
Молчунья• 30 сентября в 09:54
насправді м’якість м’яса залежить від стану м’язів.
курка бройлерна магазинна - сидить в клітці 40-50 діб. м’язова тканина за цей час майже не рухаться і тому м’яка і швидко готується.
Навіть домашні бройлер і той трохи довше готується і жорсткіший, бо часто у приміщенні тримають і вони переміщаються.
а домашня курка - до моменту забою від 5 місяців проходить і кожен день вони бігають чимало - звідси м’язи тверді і довший час приготування.
курка бройлерна магазинна - сидить в клітці 40-50 діб. м’язова тканина за цей час майже не рухаться і тому м’яка і швидко готується.
Навіть домашні бройлер і той трохи довше готується і жорсткіший, бо часто у приміщенні тримають і вони переміщаються.
а домашня курка - до моменту забою від 5 місяців проходить і кожен день вони бігають чимало - звідси м’язи тверді і довший час приготування.
9
Радуга-дуга• 30 сентября в 09:55
Магазинна це не курка, це суміш гормонів, антибіотиків і рідини якою її накачали
2
6
Радуга-дуга• 30 сентября в 10:12
Ответ дляS.s.s.
Ага, краще зʼїсти курку, яка мишей їсть , зато домашня ( доречі, теж на гормонах і антибіотиках).
Домашня на зерні і кукурудзі. А миші, це органіка. Найкращий корм для котів, саме миші
3
1
КрестьянинДиор• 30 сентября в 10:14
Магазинная курица один сплошной гормон , у них даже запах другой понюхайте вонючую рябу и домашнюю
Молчунья• 30 сентября в 10:25
Ответ дляS.s.s.
Ага, краще зʼїсти курку, яка мишей їсть , зато домашня ( доречі, теж на гормонах і антибіотиках).
В свекрухи років 15 тому були бройлери. Вони вільно ходили по всьому подвір’ю, то бачила як жабу цілою глотали. Не бачу в цьому нічого поганого. То органіка і поживні речовини. Так само їдять кури і хробаків і жуків.
1
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу