Бешене сарі• 10 октября в 17:49
Посоветуйте вкусный "мраморный" сыр
Мне он весь какой-то не такой, какой не возьму. Будто стал менее нежным и более кислым.
Кто тоже любит, какой обычно берете?
Кто тоже любит, какой обычно берете?
Треба читати склад,щоб хоч трохи розуміти який буде смак. Повинно бути тільки цільне молоко,закваска (мезофільна/мезофільно-термофільна,аннато(барвник) фермент і сіль. ВСЕ. Якщо пишуть що молоко нормалізоване,або збиране,або додано обезжирене молоко,сухе молоко ,то смак буде набагато гірший.
Після того як почала варити сама сири,то мені магазинні напівтверді сири всі майже однакові,сухі,крихкі,кислі і резинові. Нажаль, виробники не витримують сроків визрівання сирів ,,додають всяку хрінь,щоб здешевити виготовлення от і смак псується
Після того як почала варити сама сири,то мені магазинні напівтверді сири всі майже однакові,сухі,крихкі,кислі і резинові. Нажаль, виробники не витримують сроків визрівання сирів ,,додають всяку хрінь,щоб здешевити виготовлення от і смак псується
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу