СкокоМнеДадите• 24 октября в 20:40
Рекомендую вкусную шоколадную пасту нутелла по домашнему.
В блендер
Вареные 3 яйца
Какао
Молочко ( или вода )
Сахарок
Орешки
Пару минут и готово !!!
Вареные 3 яйца
Какао
Молочко ( или вода )
Сахарок
Орешки
Пару минут и готово !!!
показать весь текст
3
11
4
Все до блиску• 24 октября в 20:58
Хух! Дочитала рецепт, смачно, бо автор цього рецепту один з тюлею.
1
Червона калина• 24 октября в 20:59
Вже скоро Новий рік
авторе, чекаємо на нові рецепти до святкового столу
авторе, чекаємо на нові рецепти до святкового столу
2
Трусиковед• 24 октября в 21:17
А я б спробувала... Нічого кримінального у рецепті не бачу, смак какао заб´є смак яєць. І без пальмової олії. Мабуть зберігається недовго, варто спробувати з налисниками або сирниками на сніданок. Дякую, автор
1
1
Червона калина• 24 октября в 21:46
Ответ дляА я женатая
А маночку и кабачата разве не нужно добавлять?
Кабачата вже ні, сезон скінчився. Гарбуза хіба що.
Трусиковед• 24 октября в 21:50
Ответ дляЭта_Шикарна)
Мне интересно, неужели найдутся люди, кто решится попробовать рецепт автора?
Блииин… а вдруг здесь есть те, кто совсем не разбирается в готовке(
Вот подстава(
Блииин… а вдруг здесь есть те, кто совсем не разбирается в готовке(
Вот подстава(
А що не так, можна поцікавитись? Якщо взяти сирі яйця, какао і зробити шоколадний бісквіт то мабуть то не викличе такої бурної реакції. А як варені, то вже стійка асоціація з олів´є і ковбасою... Може варто thinking out of the box?
3
1
Эта_Шикарна)• 24 октября в 21:53
Ответ дляТрусиковед
А що не так, можна поцікавитись? Якщо взяти сирі яйця, какао і зробити шоколадний бісквіт то мабуть то не викличе такої бурної реакції. А як варені, то вже стійка асоціація з олів´є і ковбасою... Може варто thinking out of the box?
А вот и первый желающий, со своим нестандартным мышлением попробовать этот рецепт)
Успехов)
Успехов)
4
Трусиковед• 24 октября в 21:58
Ответ дляЭта_Шикарна)
А вот и первый желающий, со своим нестандартным мышлением попробовать этот рецепт)
Успехов)
Успехов)
Ви не відповіли що не так... Ви експерт з куховаріння, поясніть, будь ласка, мені цікаво почути.
Эта_Шикарна)• 24 октября в 22:18
Ответ дляТрусиковед
Ви не відповіли що не так... Ви експерт з куховаріння, поясніть, будь ласка, мені цікаво почути.
Всё не так. Да, я профессиональный повар-кондитер.
Вам долго объяснять)))) Тема была для посмеяться и она мне уже не интересна.
Вам долго объяснять)))) Тема была для посмеяться и она мне уже не интересна.
Трусиковед• 24 октября в 22:20
Ответ дляЭта_Шикарна)
Всё не так. Да, я профессиональный повар-кондитер.
Вам долго объяснять)))) Тема была для посмеяться и она мне уже не интересна.
Вам долго объяснять)))) Тема была для посмеяться и она мне уже не интересна.
Злив зараховано
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу