Кишмишная Мая• 12 ноября в 19:43
Хто знає що таке желеутворювач (пектин)?
Із чого він складається чи як його роблять???
4
3
Бутерброд и я• 12 ноября в 19:45
Ответ дляКалинові вуста
ну хоть погуглите немного
А из чего делают Гугл?)))
автор
Кишмишная Мая
• 12 ноября в 19:46
Ответ дляtessik
Вас забанив гугл?
З яблук та цитрусових зазвичай. Є ще пектин NP
З яблук та цитрусових зазвичай. Є ще пектин NP
Можна лице попроще. Я не кулінар. Це роблять із желе? Чи як його роблять??
11
1
Кубик Рубика• 12 ноября в 19:47
Из зверушек. Такие пектиновые звери на яблоки и апельсины похожие))
4
2
Кубик Рубика• 12 ноября в 19:48
Ответ дляБутерброд и я
А из чего делают Гугл?)))
Из 0 и 1 только что сначала 0 или единица это вопрос
Как мерить то))
Как мерить то))
3
Сегодня не целуюсь• 12 ноября в 19:49
Ответ дляКишмишная Мая
Можна лице попроще. Я не кулінар. Це роблять із желе? Чи як його роблять??
Біологію прогулювали?
1
Кубик Рубика• 12 ноября в 19:49
Ответ дляФорточка
Жесть
Кстати, жесть она разная есть... Кровельная и т.д. ))))
5
автор
Кишмишная Мая
• 12 ноября в 19:49
Ответ дляКубик Рубика
Из зверушек. Такие пектиновые звери на яблоки и апельсины похожие))
Із сперми молодих ягнят)))
Сорока-ворона• 12 ноября в 19:50
Ответ дляКишмишная Мая
Можна лице попроще. Я не кулінар. Це роблять із желе? Чи як його роблять??
Пектин це речовина, що міститься в шкірках яблук, та цитрусових. Тобто, не лише в них, але промислово виробляють саме з них. Це гелеутворювач. Починає працювати при певних умовах, відсоток цукру, кислотність. Не желатин.
1
автор
Кишмишная Мая
• 12 ноября в 19:50
Ответ дляСорока-ворона
Пектин це речовина, що міститься в шкірках яблук, та цитрусових. Тобто, не лише в них, але промислово виробляють саме з них. Це гелеутворювач. Починає працювати при певних умовах, відсоток цукру, кислотність. Не желатин.
Це сильно калорійне??? Від нього може бути діабет?
5
Сорока-ворона• 12 ноября в 19:51
Ответ дляКишмишная Мая
Це сильно калорійне??? Від нього може бути діабет?
Ні. Навпаки, він дуже корисний для організму. Погугліть користь пектину.
Сорока-ворона• 12 ноября в 19:52
Ответ дляКишмишная Мая
Це сильно калорійне??? Від нього може бути діабет?
От кажуть, треба їсти яблука зі шкіркою. А чому? А тому що там пектин. Він виводить токсини і ще багото чого робить корисного
Тантрический кекс• 12 ноября в 19:52
Ответ дляКишмишная Мая
Можна лице попроще. Я не кулінар. Це роблять із желе? Чи як його роблять??
Пектин це речовина в яблуках, гарбузі і т.д. Він виробляється під час термічної обробки, наприклад при запіканні.
Продається окремо.
Продається окремо.
Коханозадовільна• 12 ноября в 19:53
Ответ дляКишмишная Мая
Можна лице попроще. Я не кулінар. Це роблять із желе? Чи як його роблять??
До чого тут кулінарія? Треба було в школі біологію вчити.
Якщо на пальцях, то яблука та цитрусові розчиняють у кислотах, потім фільтрують, випарють , сушать та отримують пектин.
Його дають у рідину, щоб отримати желе, в на навпаки
Якщо на пальцях, то яблука та цитрусові розчиняють у кислотах, потім фільтрують, випарють , сушать та отримують пектин.
Його дають у рідину, щоб отримати желе, в на навпаки
1
Сорока-ворона• 12 ноября в 20:05
Ответ дляТантрический кекс
Пектин це речовина в яблуках, гарбузі і т.д. Він виробляється під час термічної обробки, наприклад при запіканні.
Продається окремо.
Продається окремо.
Ні, він не виробляється під час термообробки, він або присутній, або ні.
автор
Кишмишная Мая
• 12 ноября в 20:05
Ответ дляЖивунаБагамах
це корисне, варто і окремо споживати.
А я думала вже викинути варення.
3
Сорока-ворона• 12 ноября в 20:07
Ответ дляКишмишная Мая
А я думала вже викинути варення.
варення викинути хіба що з-за дофуліона цукру)
ЖивунаБагамах• 12 ноября в 20:08
Ответ дляКишмишная Мая
А я думала вже викинути варення.
я його купувала раніше і додавала в йогурти))
автор
Кишмишная Мая
• 12 ноября в 20:10
Ответ дляКоханозадовільна
До чого тут кулінарія? Треба було в школі біологію вчити.
Якщо на пальцях, то яблука та цитрусові розчиняють у кислотах, потім фільтрують, випарють , сушать та отримують пектин.
Його дають у рідину, щоб отримати желе, в на навпаки
Якщо на пальцях, то яблука та цитрусові розчиняють у кислотах, потім фільтрують, випарють , сушать та отримують пектин.
Його дають у рідину, щоб отримати желе, в на навпаки
Та яка школа. У селі три хати, 2 паркани, я там тільки числилась 🤦
автор
Кишмишная Мая
• 12 ноября в 20:09
Ответ дляСорока-ворона
варення викинути хіба що з-за дофуліона цукру)
Що таке дофуліон?
Сорока-ворона• 12 ноября в 20:20
Ответ дляКишмишная Мая
Що таке дофуліон?
Хм, це.. як би правильно перевести... )) Дкже багато цукру, от від нього і буває діабет
1
Плету интриги• 12 ноября в 22:34
Ответ дляКишмишная Мая
Із сперми молодих ягнят)))
Що це за школа у вас була?
1
Тантрический кекс• 13 ноября в 08:15
Ответ дляСорока-ворона
Ні, він не виробляється під час термообробки, він або присутній, або ні.
В кулінарії щоб пектин проявив свої властивості, ті ж яблука потрібно термічно обробити - зварити, спекти. Інакше зв´язуючи властивість не проявиться. Я це мала на увазі.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу