Булькаю• 15 ноября в 23:36
Якщо зелень почала в’янути, але ще не зіпсувалась, можна її заморозити чи сенсу
вже нема?
1
Герцогиня• 15 ноября в 23:40
Можна заморозити, а прив´ялену ще краще засушити.
Поріжте мілесенько і залиште на папері, вона за день засохне. Ароматніше навіть, чим морожена)
Поріжте мілесенько і залиште на папері, вона за день засохне. Ароматніше навіть, чим морожена)
3
1
Дайте згадаю• 15 ноября в 23:49
Положить в холодную воду на часик. Потом просушить, помокнуть и можно морозить.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу