СкиниУскачи!• 22 ноября в 10:54
Плов, как готовите?
Изюм кладиете?
Отчебучкина• 22 ноября в 11:05
Под настроение делаю два вида, один с сухофруктами и из длинного риса, или другой с мясом, морковкой, чесноком лавровым листом из круглого риса
Ду да ду да ду• 22 ноября в 11:12
Изюм не кладу, добавляю барбарис, но сейчас без него. И обязательно на раскалённую сковородку масло, чеснок и приправы-кумин и перец черный( измельчённые в ступке), потом мясо
ПуГоФФка• 22 ноября в 11:14
Без родзинок. Як на мене, правильно вибрана морква дає достатньо солодкого акценту.
4
кнопкодав• 22 ноября в 11:22
В казані, на зірваку, тільки з довгозернистого рису. Рис, м´ясо і морква 1:1:1. Цибулі менше. З зірою та барбарисом, без родзинок. Додаю кмин, але то вже мої таргани, просто люблю його смак.
3
Ду да ду да ду• 22 ноября в 11:38
Ответ дляТайТаке
Кумин это тмин?
Не знаю, честно говоря. На упаковке написано кумин. Если что, в хлебе тмин не люблю. Но в плове именно перетертый даёт очень классный аромат мясу
Ду да ду да ду• 22 ноября в 11:40
Ответ дляТайТаке
Кумин это тмин?
GPT пишет, что нет, это разные специи. А вот кумин и зира-одно и то же.
ГонУрова дівка• 22 ноября в 11:58
Ответ длякнопкодав
В казані, на зірваку, тільки з довгозернистого рису. Рис, м´ясо і морква 1:1:1. Цибулі менше. З зірою та барбарисом, без родзинок. Додаю кмин, але то вже мої таргани, просто люблю його смак.
В мене рецепт як у вас, без кмину, але в мене ще й нут є в плові. Поки готується зірвак кладу в нього цілу голівку часнику
Язвочка• 22 ноября в 12:06
Ответ длякнопкодав
В казані, на зірваку, тільки з довгозернистого рису. Рис, м´ясо і морква 1:1:1. Цибулі менше. З зірою та барбарисом, без родзинок. Додаю кмин, але то вже мої таргани, просто люблю його смак.
А я дуже люблю в плові мелений коріандр, теж мої таргани. Хоча всім хто пробував подобається)
Язвочка• 22 ноября в 12:07
Ответ дляТайТаке
Кумин это тмин?
Ні, кумин це зіра. Тмин так і буде, тмин українською, тмін російською)
Язвочка• 22 ноября в 12:09
Ответ дляГонУрова дівка
В мене рецепт як у вас, без кмину, але в мене ще й нут є в плові. Поки готується зірвак кладу в нього цілу голівку часнику
Я кладу головок 7-8 і сама їх зжираю🤭. Якщо в когось є питатання, то ні, плов не пре часником від нечищених головок)
кнопкодав• 22 ноября в 12:21
Ответ дляГонУрова дівка
В мене рецепт як у вас, без кмину, але в мене ще й нут є в плові. Поки готується зірвак кладу в нього цілу голівку часнику
Так, ви праві, з цілою головкою часнику. Забула про нього написати)
А от з нутом ніколи не робила і навіть не пробувала.
А от з нутом ніколи не робила і навіть не пробувала.
Щебетуха• 22 ноября в 12:36
Ответ дляЯзвочка
Ні, кумин це зіра. Тмин так і буде, тмин українською, тмін російською)
кмин українською
1
Лепетун• 22 ноября в 22:53
Ответ дляГонУрова дівка
В мене рецепт як у вас, без кмину, але в мене ще й нут є в плові. Поки готується зірвак кладу в нього цілу голівку часнику
Може головку?)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

