sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_179
Скажений гудзик• 17 декабря в 18:26

О такі ось пироги

Напекла пирогів з маком і горіхами. Мали би бути на Різдво, але мабуть прийдеться робити знову
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
heart 59 fire 11 like 5 woman_facepalming 2
78 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_66
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:29
61
Ответ дляБайрактара
Хоть ктото понимает, что это рулеты, а не пироги
Я теж здивувалася, але подумала, що то може у місцевості автора так прийнято називати. У нас - завиванець, а пироги кажуть на вареники
woman_facepalming 2 like 1
anonim_66
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:29
62
Ответ дляСпайдерВумен
Посаг не цікавить. Цікавлять пироги.
Халявщик
face_with_tears_of_joy 2
anonim_66
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:30
63
Ответ дляЛЮБА
Главное что бы много и вкусно )))если мне кто то приготовит , готова называть как скажет , тот кто готовил )))
+10000
anonim_66
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:31
64
Ответ дляА Я Самая Самая
Моя казала ’завиванець’), теж Рівненська обл
І у нас завиванець, Коломийщина. Ще кажуть на маковий маківник
anonim_179
автор Скажений гудзик • 17 декабря в 19:32
65
Ответ дляЗамурмишка
А как вы делаете маковую начинку?
Купую мак вже протертий,додаючи цукор, шкірка лимона, трошки лимоного соку, ванілін, Ізюм, кипячене гаряче молоко і потім додаю дві-три ложки перетертого печива
like 2 woman_facepalming 1
anonim_188
СпайдерВумен• 17 декабря в 19:34
66
Ответ дляСКИБИДЫШь
Халявщик
Попрошу. ХалявщиЦЯ

Тож подружній борг мені можна віддавати пирогами.
face_with_tears_of_joy 2
anonim_95
И.О. человека• 17 декабря в 19:36
67
Мама і бабуся такі пекли. Штрудель. Ох і багато маку було. Смакота..
like 1
anonim_173
неДоЖиру• 17 декабря в 19:58
68
О боже какая красота, много мака, мало теста. Посижу пооблизываюсь
anonim_6
Зоряний Шлях• 17 декабря в 20:02
69
Ответ дляСкажений гудзик
Тісто 600гр муки,180тги масла, 60 гр жиру, трошки солі, 50 гр цукрової пудри перетерти додати два жовтки. В 200 мл холодного молока розвести 15 гр дріжджів, додати до тіста. Вивісити. Розділити на 4 частини і в холодильник на 2 години
А що за жир ви використовуєте?
чим можна замінити
anonim_179
автор Скажений гудзик • 17 декабря в 20:10
70
Ответ дляЗоряний Шлях
А що за жир ви використовуєте?
чим можна замінити
Звичайний смалець
anonim_178
Злюсь до кипіння• 17 декабря в 20:41
71
Авторе, дякую! Дуже апетитно і професійно. Можна трішки ще про технологію. Після холодильника тісто відразу розкачувати? Чи дати зігрітися? Готові скручені заготовки де розсилаються? В кімнаті чи в холодильнику? І скільки?
Буду дуже вдячна за відповідь.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_179
автор Скажений гудзик • 17 декабря в 20:44
72
Ответ дляЗлюсь до кипіння
Авторе, дякую! Дуже апетитно і професійно. Можна трішки ще про технологію. Після холодильника тісто відразу розкачувати? Чи дати зігрітися? Готові скручені заготовки де розсилаються? В кімнаті чи в холодильнику? І скільки?
Буду дуже вдячна за відповідь.
Розкачувати. Сформувати, змастити жовтком і можна в холодильник. Я ставлю на балконі. Десь на 1,5 год. Потім знову змастити жовтком і знову на холод. Потім білком і почекати півгодини.
Духовку розігріти. Я дерев´яною шпажкою роблю проколи і випікаю
woman_facepalming 1 heart 1
anonim_170
Лепетун• 17 декабря в 20:52
73
Автор,молодець!
Я вже напекла штоленів на Різдво! Ще хочу пряники медово-шоколадні спекти...чекаю вихідного дня і щоб графік відключень нрмальний був.
anonim_94
Замурмишка• 17 декабря в 21:24
74
Ответ дляСкажений гудзик
Купую мак вже протертий,додаючи цукор, шкірка лимона, трошки лимоного соку, ванілін, Ізюм, кипячене гаряче молоко і потім додаю дві-три ложки перетертого печива
Дякую!
anonim_96
Ні за холодну воду• 17 декабря в 21:25
75
Ответ дляКукарикуууууу
Конечно, понимаем)
И в предыдущей теме поправляли автора, но она все равно пишет пироги)
Може то місцеве.
Знаю, що в деяких регіонах вареники називають пирогами
heart 1
anonim_180
Кукарикуууууу• 17 декабря в 21:26
76
Ответ дляНі за холодну воду
Може то місцеве.
Знаю, що в деяких регіонах вареники називають пирогами
Та может)
noavatar
ЛЮБА• 17 декабря в 22:05
77
Ответ дляФуліганка
Это ваша выпечка или картинка с интернета?
Моя выпечка
heart 1
noavatar
ЛЮБА• 17 декабря в 22:09
78
Ответ дляЗамурмишка
Как вы делаете маковую начинку?
Заливаю мак водой и даю закипеть , вода выкипает ( я немного наливаю ) , затем добавляю немного молока и сахара и перетераю погружным блендером , в измельчителе грецкий орех измельчаю , добавляю к перетертому маку и еще раз прохожу блендером . Можно добавить изюм или курагу замоченную .пропорции не знаю делаю на глаз , должна быть похожа на замазку , сахар , орехи по вкусу
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff