Скажений гудзик• 17 декабря в 18:26
О такі ось пироги
Напекла пирогів з маком і горіхами. Мали би бути на Різдво, але мабуть прийдеться робити знову
показать весь текст
59
11
5
2
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:29
Ответ дляБайрактара
Хоть ктото понимает, что это рулеты, а не пироги
Я теж здивувалася, але подумала, що то може у місцевості автора так прийнято називати. У нас - завиванець, а пироги кажуть на вареники
2
1
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:29
Ответ дляСпайдерВумен
Посаг не цікавить. Цікавлять пироги.
Халявщик
2
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:30
Ответ дляЛЮБА
Главное что бы много и вкусно )))если мне кто то приготовит , готова называть как скажет , тот кто готовил )))
+10000
СКИБИДЫШь• 17 декабря в 19:31
Ответ дляА Я Самая Самая
Моя казала ’завиванець’), теж Рівненська обл
І у нас завиванець, Коломийщина. Ще кажуть на маковий маківник
автор
Скажений гудзик
• 17 декабря в 19:32
Ответ дляЗамурмишка
А как вы делаете маковую начинку?
Купую мак вже протертий,додаючи цукор, шкірка лимона, трошки лимоного соку, ванілін, Ізюм, кипячене гаряче молоко і потім додаю дві-три ложки перетертого печива
2
1
СпайдерВумен• 17 декабря в 19:34
Ответ дляСКИБИДЫШь
Халявщик
Попрошу. ХалявщиЦЯ
Тож подружній борг мені можна віддавати пирогами.
Тож подружній борг мені можна віддавати пирогами.
2
И.О. человека• 17 декабря в 19:36
Мама і бабуся такі пекли. Штрудель. Ох і багато маку було. Смакота..
1
Зоряний Шлях• 17 декабря в 20:02
Ответ дляСкажений гудзик
Тісто 600гр муки,180тги масла, 60 гр жиру, трошки солі, 50 гр цукрової пудри перетерти додати два жовтки. В 200 мл холодного молока розвести 15 гр дріжджів, додати до тіста. Вивісити. Розділити на 4 частини і в холодильник на 2 години
А що за жир ви використовуєте?
чим можна замінити
чим можна замінити
автор
Скажений гудзик
• 17 декабря в 20:10
Ответ дляЗоряний Шлях
А що за жир ви використовуєте?
чим можна замінити
чим можна замінити
Звичайний смалець
Злюсь до кипіння• 17 декабря в 20:41
Авторе, дякую! Дуже апетитно і професійно. Можна трішки ще про технологію. Після холодильника тісто відразу розкачувати? Чи дати зігрітися? Готові скручені заготовки де розсилаються? В кімнаті чи в холодильнику? І скільки?
Буду дуже вдячна за відповідь.
Буду дуже вдячна за відповідь.
1
автор
Скажений гудзик
• 17 декабря в 20:44
Ответ дляЗлюсь до кипіння
Авторе, дякую! Дуже апетитно і професійно. Можна трішки ще про технологію. Після холодильника тісто відразу розкачувати? Чи дати зігрітися? Готові скручені заготовки де розсилаються? В кімнаті чи в холодильнику? І скільки?
Буду дуже вдячна за відповідь.
Буду дуже вдячна за відповідь.
Розкачувати. Сформувати, змастити жовтком і можна в холодильник. Я ставлю на балконі. Десь на 1,5 год. Потім знову змастити жовтком і знову на холод. Потім білком і почекати півгодини.
Духовку розігріти. Я дерев´яною шпажкою роблю проколи і випікаю
Духовку розігріти. Я дерев´яною шпажкою роблю проколи і випікаю
1
1
Лепетун• 17 декабря в 20:52
Автор,молодець!
Я вже напекла штоленів на Різдво! Ще хочу пряники медово-шоколадні спекти...чекаю вихідного дня і щоб графік відключень нрмальний був.
Я вже напекла штоленів на Різдво! Ще хочу пряники медово-шоколадні спекти...чекаю вихідного дня і щоб графік відключень нрмальний був.
Замурмишка• 17 декабря в 21:24
Ответ дляСкажений гудзик
Купую мак вже протертий,додаючи цукор, шкірка лимона, трошки лимоного соку, ванілін, Ізюм, кипячене гаряче молоко і потім додаю дві-три ложки перетертого печива
Дякую!
Ні за холодну воду• 17 декабря в 21:25
Ответ дляКукарикуууууу
Конечно, понимаем)
И в предыдущей теме поправляли автора, но она все равно пишет пироги)
И в предыдущей теме поправляли автора, но она все равно пишет пироги)
Може то місцеве.
Знаю, що в деяких регіонах вареники називають пирогами
Знаю, що в деяких регіонах вареники називають пирогами
1
Кукарикуууууу• 17 декабря в 21:26
Ответ дляНі за холодну воду
Може то місцеве.
Знаю, що в деяких регіонах вареники називають пирогами
Знаю, що в деяких регіонах вареники називають пирогами
Та может)
Ответ дляЗамурмишка
Как вы делаете маковую начинку?
Заливаю мак водой и даю закипеть , вода выкипает ( я немного наливаю ) , затем добавляю немного молока и сахара и перетераю погружным блендером , в измельчителе грецкий орех измельчаю , добавляю к перетертому маку и еще раз прохожу блендером . Можно добавить изюм или курагу замоченную .пропорции не знаю делаю на глаз , должна быть похожа на замазку , сахар , орехи по вкусу
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу