sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_89
Мастер Класс• сегодня в 07:19

Потрібен рецепт енергетичного батончика

Буду дуже вдячна за перевірений рецепт енергетичного батончика, щоб довго зберігався без холодильника. Поділіться, будь ласка:)
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
anonim_138
Сколько_мне_лет?• сегодня в 07:22
1
Коньяк
face_with_tears_of_joy 3 woman_facepalming 1
anonim_215
Всех анонимов аноним• сегодня в 07:22
2
Козинаки + шоколад Alpinella
Из арахиса и семок
noavatar
ok1904• сегодня в 07:26
3
Цукерки з фініків. Я туди додавала навіть терту моркву і змелену в кавомолці вівсянку
like 1
anonim_89
автор Мастер Класс • сегодня в 07:33
4
Ответ дляok1904
Цукерки з фініків. Я туди додавала навіть терту моркву і змелену в кавомолці вівсянку
’Цукерки з фініків’... І що?🤔
anonim_89
автор Мастер Класс • сегодня в 07:34
5
Ответ дляВсех анонимов аноним
Козинаки + шоколад Alpinella
Из арахиса и семок
Що ви цим хотіли сказати?
anonim_199
Поддакиваю иногДА• сегодня в 07:42
6
Для довготривалого зберігання ідеальні енергетичні батончики без випікання, на основі вівсянки, горіхів, насіння та сухофруктів, скріплені медом/арахісовою пастою, які після змішування застигають в холодильнику, що дозволяє довго зберігати їх загортаючи в пергамент, або навіть запікають як печиво для хрусткості та ще довшого терміну зберігання.
Базовий рецепт (без випікання)
Інгредієнти:
1 склянка вівсяних пластівців (не швидкого приготування)
1/2 склянки горіхів (мигдаль, волоські, арахіс)
1/2 склянки сухофруктів (курага, фініки, журавлина, родзинки) – фініки краще замочити і збити в пасту
1/4 склянки насіння (соняшникове, гарбузове, кунжут)
1/4 склянки арахісової пасти або меду (якщо мед рідкий, або можна трохи підігріти)
Щіпка солі
1/2 ч.л. кориці (за бажанням)
Приготування:
Підготуйте суху основу: Злегка підсушіть вівсяні пластівці та горіхи в духовці при 170°C 10-15 хв для аромату, потім подрібніть (не в борошно).
Змішайте вологі інгредієнти: Якщо використовуєте фініки, збийте їх блендером у пасту. Змішайте мед/арахісову пасту, корицю, сіль, можливо, трохи води.
З´єднайте: Всі інгредієнти (сухі та вологі) добре перемішайте, щоб вийшла густа липка маса.
Формування: Викладіть масу у форму, застелену пергаментом, утрамбуйте рівномірним шаром (близько 2 см).
Охолодження: Поставте в холодильник на кілька годин або в морозилку на 20-30 хвилин, щоб батончики застигли.
Нарізка: Розріжте на батончики, кожен загорніть в пергамент.
Зберігання: Зберігайте в холодильнику або в прохолодному сухому місці (без холодильника можуть зберігатися до тижня, в холодильнику - довше).
Варіант із запіканням (хрусткіші батончики)
Замість охолодження, запікайте сформовану масу при 180°C близько 30 хвилин, потім охолодіть і наріжте. Це додасть хрусткості і може збільшити термін зберігання.
anonim_167
Каркуша Клара• сегодня в 08:15
7
да. выше норм рецепт. Основа овсянка и туда бахните меда, сухофруктов и будет батончик а ля гранола
noavatar
ok1904• сегодня в 08:20
8
Ответ дляМастер Класс
’Цукерки з фініків’... І що?🤔
далі легко гуглити.
noavatar
Teonaa• сегодня в 09:24
9
Ответ дляВсех анонимов аноним
Козинаки + шоколад Alpinella
Из арахиса и семок
А де там білок
noavatar
Teonaa• сегодня в 09:24
10
Ответ дляМастер Класс
Що ви цим хотіли сказати?
А нічо. Чим живіт набить «аби ото було»
noavatar
Teonaa• 2 часа назад
11
Не треба батончики. Чого Ви саме на них сфокусувалися? Мета в чому саме?
anonim_215
Всех анонимов аноним• 1 час назад
12
Ответ дляTeonaa
А де там білок
Арахис и семки
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff