Мастер Класс• сегодня в 07:19
Потрібен рецепт енергетичного батончика
Буду дуже вдячна за перевірений рецепт енергетичного батончика, щоб довго зберігався без холодильника. Поділіться, будь ласка:)
автор
Мастер Класс
• сегодня в 07:33
Ответ дляok1904
Цукерки з фініків. Я туди додавала навіть терту моркву і змелену в кавомолці вівсянку
’Цукерки з фініків’... І що?🤔
автор
Мастер Класс
• сегодня в 07:34
Ответ дляВсех анонимов аноним
Козинаки + шоколад Alpinella
Из арахиса и семок
Из арахиса и семок
Що ви цим хотіли сказати?
Поддакиваю иногДА• сегодня в 07:42
Для довготривалого зберігання ідеальні енергетичні батончики без випікання, на основі вівсянки, горіхів, насіння та сухофруктів, скріплені медом/арахісовою пастою, які після змішування застигають в холодильнику, що дозволяє довго зберігати їх загортаючи в пергамент, або навіть запікають як печиво для хрусткості та ще довшого терміну зберігання.
Базовий рецепт (без випікання)
Інгредієнти:
1 склянка вівсяних пластівців (не швидкого приготування)
1/2 склянки горіхів (мигдаль, волоські, арахіс)
1/2 склянки сухофруктів (курага, фініки, журавлина, родзинки) – фініки краще замочити і збити в пасту
1/4 склянки насіння (соняшникове, гарбузове, кунжут)
1/4 склянки арахісової пасти або меду (якщо мед рідкий, або можна трохи підігріти)
Щіпка солі
1/2 ч.л. кориці (за бажанням)
Приготування:
Підготуйте суху основу: Злегка підсушіть вівсяні пластівці та горіхи в духовці при 170°C 10-15 хв для аромату, потім подрібніть (не в борошно).
Змішайте вологі інгредієнти: Якщо використовуєте фініки, збийте їх блендером у пасту. Змішайте мед/арахісову пасту, корицю, сіль, можливо, трохи води.
З´єднайте: Всі інгредієнти (сухі та вологі) добре перемішайте, щоб вийшла густа липка маса.
Формування: Викладіть масу у форму, застелену пергаментом, утрамбуйте рівномірним шаром (близько 2 см).
Охолодження: Поставте в холодильник на кілька годин або в морозилку на 20-30 хвилин, щоб батончики застигли.
Нарізка: Розріжте на батончики, кожен загорніть в пергамент.
Зберігання: Зберігайте в холодильнику або в прохолодному сухому місці (без холодильника можуть зберігатися до тижня, в холодильнику - довше).
Варіант із запіканням (хрусткіші батончики)
Замість охолодження, запікайте сформовану масу при 180°C близько 30 хвилин, потім охолодіть і наріжте. Це додасть хрусткості і може збільшити термін зберігання.
Базовий рецепт (без випікання)
Інгредієнти:
1 склянка вівсяних пластівців (не швидкого приготування)
1/2 склянки горіхів (мигдаль, волоські, арахіс)
1/2 склянки сухофруктів (курага, фініки, журавлина, родзинки) – фініки краще замочити і збити в пасту
1/4 склянки насіння (соняшникове, гарбузове, кунжут)
1/4 склянки арахісової пасти або меду (якщо мед рідкий, або можна трохи підігріти)
Щіпка солі
1/2 ч.л. кориці (за бажанням)
Приготування:
Підготуйте суху основу: Злегка підсушіть вівсяні пластівці та горіхи в духовці при 170°C 10-15 хв для аромату, потім подрібніть (не в борошно).
Змішайте вологі інгредієнти: Якщо використовуєте фініки, збийте їх блендером у пасту. Змішайте мед/арахісову пасту, корицю, сіль, можливо, трохи води.
З´єднайте: Всі інгредієнти (сухі та вологі) добре перемішайте, щоб вийшла густа липка маса.
Формування: Викладіть масу у форму, застелену пергаментом, утрамбуйте рівномірним шаром (близько 2 см).
Охолодження: Поставте в холодильник на кілька годин або в морозилку на 20-30 хвилин, щоб батончики застигли.
Нарізка: Розріжте на батончики, кожен загорніть в пергамент.
Зберігання: Зберігайте в холодильнику або в прохолодному сухому місці (без холодильника можуть зберігатися до тижня, в холодильнику - довше).
Варіант із запіканням (хрусткіші батончики)
Замість охолодження, запікайте сформовану масу при 180°C близько 30 хвилин, потім охолодіть і наріжте. Це додасть хрусткості і може збільшити термін зберігання.
Каркуша Клара• сегодня в 08:15
да. выше норм рецепт. Основа овсянка и туда бахните меда, сухофруктов и будет батончик а ля гранола
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу


