Міняйловна• сегодня в 10:42
Свинне яблучко, що приготувати, швидко, смачно?
Ідей 0, дякую за поради!!!
автор
Міняйловна
• сегодня в 10:44
Ответ длякогдадеЦкие
Можно потушить
Можно запечь в духовке (если свет есть)
Можно запечь в духовке (если свет есть)
Не сухе буде?
когдадеЦкие• сегодня в 10:45
Ответ дляМіняйловна
Не сухе буде?
Для меня нет, я жирного не люблю. Хотя это ж и так, свинина.
Я все пеку в рукаве
Я все пеку в рукаве
3
автор
Міняйловна
• сегодня в 10:47
Ответ дляБачу_майбутнє
По китайськи зробити
Цікаво, я б їла, але малі - ні.
автор
Міняйловна
• сегодня в 10:47
Ответ длякогдадеЦкие
Для меня нет, я жирного не люблю. Хотя это ж и так, свинина.
Я все пеку в рукаве
Я все пеку в рукаве
Дякую за пораду.
ЛісАпетная• сегодня в 11:00
Ответ дляА я с Рио-де-Житомира!
Де у свині яблучко?
Зовнішня частина стегна, вона округлоі форми, вирізають окремо.
А я с Рио-де-Житомира!• сегодня в 11:02
Ответ дляЛісАпетная
Зовнішня частина стегна, вона округлоі форми, вирізають окремо.
Мерсі
автор
Міняйловна
• сегодня в 11:05
Ответ дляШаманю второпях
А що це за орган, не чула такого
Я не знаю, це м´яз
автор
Міняйловна
• сегодня в 11:05
Ответ дляЛісАпетная
Будь-що як і з звичайного стегна. Я беру на запікання.
В чому маринуєте?
Ms. Android• сегодня в 11:08
Для мене ця частина не про запікання, вона суха і досить тверда . Тільки на фарш, ну може ще на тушіння і то, на тушіння смачніший ошийок.
Ms. Android• сегодня в 11:09
Ответ дляБува і таке
На попе😃
То кострець. Те що продають з назвою Яблучко, на кострець схоже як свиня на коня)
1
ЛісАпетная• сегодня в 11:13
Ответ дляМіняйловна
В чому маринуєте?
Особливо нічого- сіль, перець, часник лаврушка. Можете взяти інші спеції, гірчицю, все за своїм Смаком. Ну і в рукав, і не перепекти.
1
автор
Міняйловна
• сегодня в 11:24
Ответ дляЛісАпетная
Особливо нічого- сіль, перець, часник лаврушка. Можете взяти інші спеції, гірчицю, все за своїм Смаком. Ну і в рукав, і не перепекти.
Дякую, так і зроблю, це найлегше
Проработник• 1 час назад
Ответ дляПіна
З яблучка завжди відбивні роблю, ріжу, відбиваю, сіль перець, трохи гірчиці, майонезу просто змастити, постояли, потім в кляр і на добре розігріту пательню...смакота
Какие отбивные с задней части,они не будут мягкие
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
