Глаза_в_3_карата• сегодня в 10:34
Реберня
Як я обожнюю Реберню у Львові (ще є Реберня на Узвозі, в Києві, і інших містах)
Який там смачнющий маринад, божее
Найкраще, що можна зробити зі свининою, хоча я її не дуже люблю, тут просто казка
Так от, може хто працював там, знає секрет цього маринаду і рецепт?😂
Який там смачнющий маринад, божее
Найкраще, що можна зробити зі свининою, хоча я її не дуже люблю, тут просто казка
Так от, може хто працював там, знає секрет цього маринаду і рецепт?😂
Лика-прилипка• сегодня в 10:40
Ответ дляГарні диньки
Именно во Львове мне не понравилась..
Крутая Реберня в Одессе
Крутая Реберня в Одессе
Мені і там і там сподобалось 👌
Раздражевская• сегодня в 10:58
Помітила, що якість ребер погіршилася, не знаю у чому причина, мʼясо, маринад , але вже не той смак. Я про реберні у Києві, на узвозі і на Арсенальній
1
Доктор Варвар• сегодня в 11:20
Ответ дляГарні диньки
Именно во Львове мне не понравилась..
Крутая Реберня в Одессе
Крутая Реберня в Одессе
А где именно? Потому что ели на набережной возле Аркадии вообще мясо вонючее было
1
1
Там все розмивчато• сегодня в 11:46
Ответ дляРаздражевская
Помітила, що якість ребер погіршилася, не знаю у чому причина, мʼясо, маринад , але вже не той смак. Я про реберні у Києві, на узвозі і на Арсенальній
У Львові теж саме. Були 2 тижні тому на Стрийській. Все розраховано на потік, людей тьма, гул страшенний, як у вулику, ще й ребра ледве теплі, а я люблю гарячі. Коротше, більше не підемо. Так само і розстроїла Львівська майстерня шоколаду- заплатити 200 грн за маленький паперовий стаканчик гарячого шоколаду, який маєш випити на холодній вулиці, стоячи на дорозі, бо тротуар 1,5 метри, а людей тьма. Ще й шоколад швидше застигає, ніж встигаєш його випити
Гарні диньки• сегодня в 12:25
Ответ дляЛика-прилипка
Мені і там і там сподобалось 👌
Во Львове , как для меня, чисто бадега какая то
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу