Точу ляси• вчера в 18:59
Хто як готує мачанку на свят вечір, дайте перевірений рецепт
Головне питання в тому - як і коли ви муку додаєте?
14
3
Стрекозей• вчера в 19:01
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
14
Сиджу тихенько• вчера в 19:03
Ответ дляСтрекозей
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
В різних регіонах України страви різні готують
4
3@йk@• вчера в 19:04
Вже під кінець. Муку обсмажити , ретельно розмішати в холодній воді та додати до підливи, добре перемішати. Через декілька хвилин все знов закипить та почне густіти.
1
Стрекозей• вчера в 19:05
Ответ дляСиджу тихенько
В різних регіонах України страви різні готують
Так а що це?
4
4
Залетна Я тут• вчера в 19:05
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
6
6
Чудовий каламбур• вчера в 19:06
Вам пісна треба?
Обсмажую гриби з цибулею. Окремо на сухій пательні підсмажую муку до золотистого кольору, потім тоненькою струйкою додаю воду або грибний відвар. Постійно помішую, щоб не було грудочок. Потім додаю туди гриби з цибулею та даю трохи прокипіти. Сіль, перець за смаком.
Обсмажую гриби з цибулею. Окремо на сухій пательні підсмажую муку до золотистого кольору, потім тоненькою струйкою додаю воду або грибний відвар. Постійно помішую, щоб не було грудочок. Потім додаю туди гриби з цибулею та даю трохи прокипіти. Сіль, перець за смаком.
3
Сиджу тихенько• вчера в 19:07
Мачанка з грибами – це традиційна українська густа грибна підлива (соус) з Галичини та Карпат, що готується з варених лісових (або печериць), обсмаженої цибулі, борошна, і часто загущується сметаною чи вершками, подається до картоплі, вареників, голубців чи як самостійна страва, смак якої поєднує гриби та вершково-цибулевий соус.
8
Сиджу тихенько• вчера в 19:08
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
Читайте
Мачанка з грибами – це традиційна українська густа грибна підлива (соус) з Галичини та Карпат, що готується з варених лісових (або печериць), обсмаженої цибулі, борошна, і часто загущується сметаною чи вершками, подається до картоплі, вареників, голубців чи як самостійна страва, смак якої поєднує гриби та вершково-цибулевий соус.
Мачанка з грибами – це традиційна українська густа грибна підлива (соус) з Галичини та Карпат, що готується з варених лісових (або печериць), обсмаженої цибулі, борошна, і часто загущується сметаною чи вершками, подається до картоплі, вареників, голубців чи як самостійна страва, смак якої поєднує гриби та вершково-цибулевий соус.
1
Нервогенератор• вчера в 19:08
Ответ дляСиджу тихенько
Підлива з грибів
В ідеалі, білих
В ідеалі, білих
Так и скажите грибной соус
7
5
1
Сиджу тихенько• вчера в 19:09
Ответ дляНервогенератор
Так и скажите грибной соус
Мачанка з грибами – це традиційна українська густа грибна підлива (соус) з Галичини та Карпат, що готується з варених лісових (або печериць), обсмаженої цибулі, борошна, і часто загущується сметаною чи вершками, подається до картоплі, вареників, голубців чи як самостійна страва, смак якої поєднує гриби та вершково-цибулевий соус.
Вся така шо куди там• вчера в 19:09
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
Де шматки тіста? То гриби з підливою.
5
Бабулька• вчера в 19:09
Ответ дляЧудовий каламбур
Вам пісна треба?
Обсмажую гриби з цибулею. Окремо на сухій пательні підсмажую муку до золотистого кольору, потім тоненькою струйкою додаю воду або грибний відвар. Постійно помішую, щоб не було грудочок. Потім додаю туди гриби з цибулею та даю трохи прокипіти. Сіль, перець за смаком.
Обсмажую гриби з цибулею. Окремо на сухій пательні підсмажую муку до золотистого кольору, потім тоненькою струйкою додаю воду або грибний відвар. Постійно помішую, щоб не було грудочок. Потім додаю туди гриби з цибулею та даю трохи прокипіти. Сіль, перець за смаком.
А если не мука,а сливками залить?
Бавовнятий Пупс• вчера в 19:09
Ви грибну хочете готувати? Окремо обсмажуєте гриби з цибулею. Окремо обсмажуєте борошно, як трохи охолоне треба поступово влити бульон, краще звісно грибний. Має бути густа суміш. Її додаєте до грибів з цибулею і тушкуєте. Якщо занадто густа виходить, то ще трохи бульйону можна
Залетна Я тут• вчера в 19:10
Ответ дляВся така шо куди там
Де шматки тіста? То гриби з підливою.
У вас на фото куски толстого теста в виде вареников политые непонятно чем поэтому и спросила .
5
Бавовнятий Пупс• вчера в 19:10
Ответ дляНе зви чайна
Якесь хрючево
Йдіть до свиней своїх сходить бо ви нічого окрім хрюченєва напевно і не знаєте
9
4
Вся така шо куди там• вчера в 19:10
Ответ дляЗалетна Я тут
У вас на фото куски толстого теста в виде вареников политые непонятно чем поэтому и спросила .
То не у мене) На фото вареники политі мачанкою.
1
Чудовий каламбур• вчера в 19:10
Ответ дляБабулька
А если не мука,а сливками залить?
Та хоч сметаною.
Зазвичай мачанку роблять в піст та на пісний Святвечір.
Зазвичай мачанку роблять в піст та на пісний Святвечір.
1
автор
Точу ляси
• вчера в 19:11
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
Які куски тіста? Ви вареників ніколи не бачили?
5
3@йk@• вчера в 19:12
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
То вареники, мабуть з картоплею.
автор
Точу ляси
• вчера в 19:12
Ответ дляСтрекозей
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
Це пісна грибна підлива
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
