sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_128
Точу ляси• вчера в 18:59

Хто як готує мачанку на свят вечір, дайте перевірений рецепт

Головне питання в тому - як і коли ви муку додаєте?
attached-photo
woman_facepalming 14 like 3
77 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_46
Стрекозей• вчера в 19:01
1
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
like 14
anonim_153
Санта Барбара• вчера в 19:01
2
А что это?)
like 9 woman_facepalming 1
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:03
3
Без борошна готую
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:03
4
Ответ дляСтрекозей
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
В різних регіонах України страви різні готують
like 4
anonim_179
Дама_из_рекламы• вчера в 19:04
5
Ой. Вид не очень
like 14 dislike 7 face_with_tears_of_joy 5
anonim_14
3@йk@• вчера в 19:04
6
Вже під кінець. Муку обсмажити , ретельно розмішати в холодній воді та додати до підливи, добре перемішати. Через декілька хвилин все знов закипить та почне густіти.
like 1
anonim_46
Стрекозей• вчера в 19:05
7
Ответ дляСиджу тихенько
В різних регіонах України страви різні готують
Так а що це?
like 4 woman_facepalming 4
anonim_46
Стрекозей• вчера в 19:05
8
Ответ дляСанта Барбара
А что это?)
Тайна!
face_with_tears_of_joy 6
anonim_86
Залетна Я тут• вчера в 19:05
9
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
like 6 dislike 6
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:05
10
Ответ дляСтрекозей
Так а що це?
Підлива з грибів
В ідеалі, білих
heart 3
anonim_14
3@йk@• вчера в 19:06
11
Ответ дляСтрекозей
Так а що це?
Густа підлива.
anonim_148
Чудовий каламбур• вчера в 19:06
12
Вам пісна треба?
Обсмажую гриби з цибулею. Окремо на сухій пательні підсмажую муку до золотистого кольору, потім тоненькою струйкою додаю воду або грибний відвар. Постійно помішую, щоб не було грудочок. Потім додаю туди гриби з цибулею та даю трохи прокипіти. Сіль, перець за смаком.
like 3
anonim_63
Не зви чайна• вчера в 19:07
13
Якесь хрючево
like 11 woman_facepalming 10 clown_face 2 dislike 1
anonim_3
Вся така шо куди там• вчера в 19:07
14
Обсмажене борошно в самому кінці.
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:07
15
Мачанка з грибами – це традиційна українська густа грибна підлива (соус) з Галичини та Карпат, що готується з варених лісових (або печериць), обсмаженої цибулі, борошна, і часто загущується сметаною чи вершками, подається до картоплі, вареників, голубців чи як самостійна страва, смак якої поєднує гриби та вершково-цибулевий соус.
like 8
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:08
16
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
Читайте
Мачанка з грибами – це традиційна українська густа грибна підлива (соус) з Галичини та Карпат, що готується з варених лісових (або печериць), обсмаженої цибулі, борошна, і часто загущується сметаною чи вершками, подається до картоплі, вареників, голубців чи як самостійна страва, смак якої поєднує гриби та вершково-цибулевий соус.
like 1
anonim_190
Нервогенератор• вчера в 19:08
17
Ответ дляСиджу тихенько
Підлива з грибів
В ідеалі, білих
Так и скажите грибной соус
like 7 clown_face 5 face_with_tears_of_joy 1
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:09
18
Ответ дляНервогенератор
Так и скажите грибной соус
Мачанка з грибами – це традиційна українська густа грибна підлива (соус) з Галичини та Карпат, що готується з варених лісових (або печериць), обсмаженої цибулі, борошна, і часто загущується сметаною чи вершками, подається до картоплі, вареників, голубців чи як самостійна страва, смак якої поєднує гриби та вершково-цибулевий соус.
anonim_3
Вся така шо куди там• вчера в 19:09
19
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
Де шматки тіста? То гриби з підливою.
like 5
anonim_91
Бабулька• вчера в 19:09
20
Ответ дляЧудовий каламбур
Вам пісна треба?
Обсмажую гриби з цибулею. Окремо на сухій пательні підсмажую муку до золотистого кольору, потім тоненькою струйкою додаю воду або грибний відвар. Постійно помішую, щоб не було грудочок. Потім додаю туди гриби з цибулею та даю трохи прокипіти. Сіль, перець за смаком.
А если не мука,а сливками залить?
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:09
21
Ответ дляНервогенератор
Так и скажите грибной соус
Читайте, що це
anonim_219
Бавовнятий Пупс• вчера в 19:09
22
Ви грибну хочете готувати? Окремо обсмажуєте гриби з цибулею. Окремо обсмажуєте борошно, як трохи охолоне треба поступово влити бульон, краще звісно грибний. Має бути густа суміш. Її додаєте до грибів з цибулею і тушкуєте. Якщо занадто густа виходить, то ще трохи бульйону можна
anonim_86
Залетна Я тут• вчера в 19:10
23
Ответ дляВся така шо куди там
Де шматки тіста? То гриби з підливою.
У вас на фото куски толстого теста в виде вареников политые непонятно чем поэтому и спросила .
woman_facepalming 5
anonim_219
Бавовнятий Пупс• вчера в 19:10
24
Ответ дляНе зви чайна
Якесь хрючево
Йдіть до свиней своїх сходить бо ви нічого окрім хрюченєва напевно і не знаєте
like 9 dislike 4
anonim_3
Вся така шо куди там• вчера в 19:10
25
Ответ дляЗалетна Я тут
У вас на фото куски толстого теста в виде вареников политые непонятно чем поэтому и спросила .
То не у мене) На фото вареники политі мачанкою.
like 1
anonim_148
Чудовий каламбур• вчера в 19:10
26
Ответ дляБабулька
А если не мука,а сливками залить?
Та хоч сметаною.
Зазвичай мачанку роблять в піст та на пісний Святвечір.
woman_facepalming 1
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:10
27
Ответ дляСиджу тихенько
Без борошна готую
І вона густа?
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:11
28
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
Які куски тіста? Ви вареників ніколи не бачили?
like 5
anonim_14
3@йk@• вчера в 19:12
29
Ответ дляЗалетна Я тут
Вид конечно еще тот, куски теста непонятные , что там внутри хоть
То вареники, мабуть з картоплею.
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:12
30
Ответ дляСтрекозей
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
Це пісна грибна підлива
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff