Взагалі реально з кимось обмінятися?
Нова хлібопічка (подарунок, який не знадобився) на б\в мультіварку?
Нова хлібопічка (подарунок, який не знадобився) на б\в мультіварку?
ОЛЬГА 2012• 27 декабря 2012
у меня тоже есть малопользованная хлебопечка, тоже с удовольствием поменяюсь на мультю, можно упасть Вам на хвост - если будуть давать две?))
Ответ дляОЛЬГА 2012
у меня тоже есть малопользованная хлебопечка, тоже с удовольствием поменяюсь на мультю, можно упасть Вам на хвост - если будуть давать две?))
Ответ длячиза
) даже не знаю захочет ли кто-то меняться ) я бы свою не на что не променяла !
У меня такая )
У меня такая )
та я також думаю... але може є такі випадки, коли подарували нову, а використана ще нормальна... або коли собі нову більш досконалу купили, а стара ще працює... все може бути
Ответ дляacteca
По функциональности мультиварка выше,чем хлебопечка.Не проще ли продать,добавить денег и купить
я її тут продавати буду 2 роки
Ой, не пам’ятаю, вона в мами лежить, завтра спитаю.
Я думаю що багато не вторгую, бо по-перше, коробка там наскільки пам’ятаю пом’ята, гарантія - вже вийшла. Вона тоді я дивилсь наче 600-700 коштувала. Ну, за 200 я її не продам, точно, жабка задушить. А більше навряд чи хтось візьме. Хоча вона абсолютно нова.
Я думаю що багато не вторгую, бо по-перше, коробка там наскільки пам’ятаю пом’ята, гарантія - вже вийшла. Вона тоді я дивилсь наче 600-700 коштувала. Ну, за 200 я її не продам, точно, жабка задушить. А більше навряд чи хтось візьме. Хоча вона абсолютно нова.
Ответ для.цвЯточек.
а в мене без дiла ’сидить’ i хлiбопiчка i мультиварка)))
Та і я щось сумніваюсь.
Так просто купляти - не купила б, а якби на обмін - то що втрачати.
Ответ дляacteca
Это как у меня кофеварка и соковыжималка:) Стоят,пыль собирают.
А в мене соковижималка, кух. комбайн і блендер.
Хоча від тоді як навчилась (завдяки Порадниці) робити домашній майонез - зацінила його.
Хоча від тоді як навчилась (завдяки Порадниці) робити домашній майонез - зацінила його.
Ответ дляacteca
Нее,блендер супер вещь:) У меня аж дваОдин муж купил,второй я...причем в один день:)
А що Ви ним робите?
А, згадала, я ще тісто на налісніки пеемішую, тоді без грудочок виходить.
Riki_tiki_tavi• 28 декабря 2012
Ответ дляpratavetra
А в мене соковижималка, кух. комбайн і блендер.
Хоча від тоді як навчилась (завдяки Порадниці) робити домашній майонез - зацінила його.
Хоча від тоді як навчилась (завдяки Порадниці) робити домашній майонез - зацінила його.
а навчіть мене робити домашній майонез
ну, якщо Вам не важко)
І як думаєте, його можна буде їсти годуючій мамі?)))
малюку 1 міс, а таааак хочеться олів,є на НР
ну, якщо Вам не важко)
І як думаєте, його можна буде їсти годуючій мамі?)))
малюку 1 міс, а таааак хочеться олів,є на НР
Ответ дляRiki_tiki_tavi
а навчіть мене робити домашній майонез
ну, якщо Вам не важко)
І як думаєте, його можна буде їсти годуючій мамі?)))
малюку 1 міс, а таааак хочеться олів,є на НР
ну, якщо Вам не важко)
І як думаєте, його можна буде їсти годуючій мамі?)))
малюку 1 міс, а таааак хочеться олів,є на НР
Легко!
Сама пробувала разів 4 - не виходив.
А коли купила блендер погружний - все ок.
Я напишу так як мені писали тут:
В півлітрову баночку вбиваєте 2 яйця (помити з милом і обдати кип’ятком).
Туди ж по пів чайної ложки солі і цукру, столову ложку оцту.
Збиваєте щоб яйце розчинилось.
А потім тоненькою струйкою вливаєте олію. Десь 300-400 грам.
Додасте менше олії - буде рідший, більше - густіший. Якщо олії налили забагато і вийшов дуже густий - додайте трохи води.
Після цього ще пів-хвилинки позбивайте.
Я додаю грамульку куркуми (для жовтуватого кольору).
Все.
На приготування витрачається 3-4 хвилини.
Економія по грошах - у два рази.
На смак - набагато смачніше ніж самий найкращий магазинний.
Достатньо пару раз зробити, а потім ’на око’ вже будете інгридієнти додавати.
Можна добавити часник або сир.
Щодо того - чи можна істи - не знаю. Дивіться по-собі та по дитині. Від тарілочки Олів’є думаю трагедії не станеться. Але не кладіть у свою порцію горошок.
Напишіть коли спробуєте, чи вдалося?
Сама пробувала разів 4 - не виходив.
А коли купила блендер погружний - все ок.
Я напишу так як мені писали тут:
В півлітрову баночку вбиваєте 2 яйця (помити з милом і обдати кип’ятком).
Туди ж по пів чайної ложки солі і цукру, столову ложку оцту.
Збиваєте щоб яйце розчинилось.
А потім тоненькою струйкою вливаєте олію. Десь 300-400 грам.
Додасте менше олії - буде рідший, більше - густіший. Якщо олії налили забагато і вийшов дуже густий - додайте трохи води.
Після цього ще пів-хвилинки позбивайте.
Я додаю грамульку куркуми (для жовтуватого кольору).
Все.
На приготування витрачається 3-4 хвилини.
Економія по грошах - у два рази.
На смак - набагато смачніше ніж самий найкращий магазинний.
Достатньо пару раз зробити, а потім ’на око’ вже будете інгридієнти додавати.
Можна добавити часник або сир.
Щодо того - чи можна істи - не знаю. Дивіться по-собі та по дитині. Від тарілочки Олів’є думаю трагедії не станеться. Але не кладіть у свою порцію горошок.
Напишіть коли спробуєте, чи вдалося?
Riki_tiki_tavi• 28 декабря 2012
Ответ дляpratavetra
Легко!
Сама пробувала разів 4 - не виходив.
А коли купила блендер погружний - все ок.
Я напишу так як мені писали тут:
В півлітрову баночку вбиваєте 2 яйця (помити з милом і обдати кип’ятком).
Туди ж по пів чайної ложки солі і цукру, столову ложку оцту.
Збиваєте щоб яйце розчинилось.
А потім тоненькою струйкою вливаєте олію. Десь 300-400 грам.
Додасте менше олії - буде рідший, більше - густіший. Якщо олії налили забагато і вийшов дуже густий - додайте трохи води.
Після цього ще пів-хвилинки позбивайте.
Я додаю грамульку куркуми (для жовтуватого кольору).
Все.
На приготування витрачається 3-4 хвилини.
Економія по грошах - у два рази.
На смак - набагато смачніше ніж самий найкращий магазинний.
Достатньо пару раз зробити, а потім ’на око’ вже будете інгридієнти додавати.
Можна добавити часник або сир.
Щодо того - чи можна істи - не знаю. Дивіться по-собі та по дитині. Від тарілочки Олів’є думаю трагедії не станеться. Але не кладіть у свою порцію горошок.
Напишіть коли спробуєте, чи вдалося?
Сама пробувала разів 4 - не виходив.
А коли купила блендер погружний - все ок.
Я напишу так як мені писали тут:
В півлітрову баночку вбиваєте 2 яйця (помити з милом і обдати кип’ятком).
Туди ж по пів чайної ложки солі і цукру, столову ложку оцту.
Збиваєте щоб яйце розчинилось.
А потім тоненькою струйкою вливаєте олію. Десь 300-400 грам.
Додасте менше олії - буде рідший, більше - густіший. Якщо олії налили забагато і вийшов дуже густий - додайте трохи води.
Після цього ще пів-хвилинки позбивайте.
Я додаю грамульку куркуми (для жовтуватого кольору).
Все.
На приготування витрачається 3-4 хвилини.
Економія по грошах - у два рази.
На смак - набагато смачніше ніж самий найкращий магазинний.
Достатньо пару раз зробити, а потім ’на око’ вже будете інгридієнти додавати.
Можна добавити часник або сир.
Щодо того - чи можна істи - не знаю. Дивіться по-собі та по дитині. Від тарілочки Олів’є думаю трагедії не станеться. Але не кладіть у свою порцію горошок.
Напишіть коли спробуєте, чи вдалося?
Обов,язково напишу! Дуже дякую за рецептик!!!
бо насправді рецептів багато, а хочеться перевірений
бо насправді рецептів багато, а хочеться перевірений
Назад Комментарии к ответу