sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_122
Простецкая• 25 августа 2014

поділіться рецептом смажених пиріжків-картопляників

хочу посмажити картопляники та не памятаю точно що туди входить..
картопля помята ,яйце,мука,сіль,кріп.. ще щось?
щоб вийшли пухкі та румяні...
11 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_122
автор Простецкая • 25 августа 2014
1
і чи можна їх робити з молодої картоплі яка тиждень полежала в хаті?
noavatar
atlantida18• 25 августа 2014
2
С молодой нет.Еще жаренный лук и очень вкусно во внутрь фарш говяжий (варите говядину потом на мясорубке перемалываете вместе с жаренным лучком) ммммм объедение
anonim_89
ВсеЧетко• 25 августа 2014
3
Только закончила жарить, я в картошку добавляю жареный лук. Тесто делаю дрожжевое. Яйца, вода, соль, сахар, дрожжи, мука, постное масло
anonim_89
ВсеЧетко• 25 августа 2014
4
а у вас, что картошка 40 дневка, что еще молодая
anonim_122
автор Простецкая • 25 августа 2014
5
Ответ дляВсеЧетко
Только закончила жарить, я в картошку добавляю жареный лук. Тесто делаю дрожжевое. Яйца, вода, соль, сахар, дрожжи, мука, постное масло
ні ні це просто картопля змішуеться з мукою і так обсмажуеться..не в середину начинку класти ...
anonim_122
автор Простецкая • 25 августа 2014
6
Ответ дляВсеЧетко
а у вас, что картошка 40 дневка, что еще молодая
та не знаю..привезли з села пакет а ми картоплю не їмо практично..шкода щоб не пропала..шкірку здирати вже не вийде-треба чистити так як стару..пролежала тиждень чи два в пакеті...
noavatar
Talula235• 25 августа 2014
7
Ответ дляОстановщица
та не знаю..привезли з села пакет а ми картоплю не їмо практично..шкода щоб не пропала..шкірку здирати вже не вийде-треба чистити так як стару..пролежала тиждень чи два в пакеті...
все вийде з такої картоплі) ви ж по пюре картопляному зразу побачите, головне щоб воно було не водянисте і без грудочок) Я всередину таких пиріжків кладу начинку з вареного яйця і зеленої цибульки)) З курячим бульйончиком - просто бомба!!!
anonim_122
автор Простецкая • 25 августа 2014
8
Ответ дляTalula235
все вийде з такої картоплі) ви ж по пюре картопляному зразу побачите, головне щоб воно було не водянисте і без грудочок) Я всередину таких пиріжків кладу начинку з вареного яйця і зеленої цибульки)) З курячим бульйончиком - просто бомба!!!
а як місите? я без начинки певно буду робити....і без дріжджів..
noavatar
Talula235• 25 августа 2014
9
Ответ дляОстановщица
а як місите? я без начинки певно буду робити....і без дріжджів..
варю картоплю, роблю з нього пюре. Коли стане холодне додаю туди 2 яйця і борошно, трошки кропу (можна і без нього), все гарно перемішую і все - можна смажити. Смажу без сухарів (чоловік не любить), просто ’обмакую’ трохи в борошно і на сковорідку. Получаються рум´яні і смачні)
anonim_122
автор Простецкая • 25 августа 2014
10
Ответ дляTalula235
варю картоплю, роблю з нього пюре. Коли стане холодне додаю туди 2 яйця і борошно, трошки кропу (можна і без нього), все гарно перемішую і все - можна смажити. Смажу без сухарів (чоловік не любить), просто ’обмакую’ трохи в борошно і на сковорідку. Получаються рум´яні і смачні)
оо самоє то!! дякую!!!
anonim_4
Безберлоги.ру• 25 августа 2014
11
Ответ дляОстановщица
оо самоє то!! дякую!!!
на здоровья і смачного)))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff