Капитанша• 28 февраля 2015
Кто варит дома сгущенку сам?
Дайте пожалуйста проверенный рецепт сгущенного молока. спасибо
Прыг-скок• 28 февраля 2015
Я варю, но я на глаз примерно 2 ст молока 12 ст.л сахарасахара и долго увариваю
Кто крайний?• 28 февраля 2015
я ще не пробувала, сьогодні планую, але знайомі варили, говорили досить непогано подобається, що займає мало часу
автор
Капитанша
• 28 февраля 2015
Ответ дляКто крайний?
я ще не пробувала, сьогодні планую, але знайомі варили, говорили досить непогано подобається, що займає мало часу
интересный рецепт,спасибо
kenguruwe4ka 2903• 28 февраля 2015
я варю на 250мл.молока 100гр.масла и стакан сахара.варю 10 мин. с домашнего получается вкусно,а с магазинного молока жидковатая.
автор
Капитанша
• 28 февраля 2015
Ответ дляkenguruwe4ka 2903
я варю на 250мл.молока 100гр.масла и стакан сахара.варю 10 мин. с домашнего получается вкусно,а с магазинного молока жидковатая.
с 250 молока сколько сгущенки получается?
автор
Капитанша
• 28 февраля 2015
Ответ дляkenguruwe4ka 2903
я варю на 250мл.молока 100гр.масла и стакан сахара.варю 10 мин. с домашнего получается вкусно,а с магазинного молока жидковатая.
еще вопросик- стакан сахара 200 гр?
Жертва интернета• 28 февраля 2015
Интересно, а можно сварить сгущ. молоко дома и закатать под железную крышку, кто то пробовал?
на 3л. домашнього молока 1 л. цукру, розмішуючи довести до кипіння, мішать, доки перестане підійматься, через півгодини варіння добавить чайну ложечку соди. обережно, сильно забурлить! уварювати не менше 2,5год, можна 3 і більше. чим ближче до кінця, тим дужче прилипає до посуду і може пригоріти. використовуйте кострулю нержавійку. коли згущенка готова, вся поверхня кипить дрібнесенькими бульбашками. як трішки підчахне, перелийте в зручний для поїдання посуд, бо як загусне, буде важко перекладати. готового продукту 1 літр. жахливо смачно!
автор
Капитанша
• 28 февраля 2015
Ответ дляСюняГуня
не варте потраченого газу
тогда на литр молока 350 сахара норм.?
Ответ дляЖертва интернета
Интересно, а можно сварить сгущ. молоко дома и закатать под железную крышку, кто то пробовал?
можна, як варення в стерилізовану банку. але в мене ніколи не доживає до кришок. ну, може в когось корова є і можна зварити реально багато. ех, немає смайлика, що облизується..
автор
Капитанша
• 28 февраля 2015
Ответ дляСюняГуня
на 3л. домашнього молока 1 л. цукру, розмішуючи довести до кипіння, мішать, доки перестане підійматься, через півгодини варіння добавить чайну ложечку соди. обережно, сильно забурлить! уварювати не менше 2,5год, можна 3 і більше. чим ближче до кінця, тим дужче прилипає до посуду і може пригоріти. використовуйте кострулю нержавійку. коли згущенка готова, вся поверхня кипить дрібнесенькими бульбашками. як трішки підчахне, перелийте в зручний для поїдання посуд, бо як загусне, буде важко перекладати. готового продукту 1 літр. жахливо смачно!
спаибо ,за рецепт, поставила варить с двух литров молока, интересно что получиться.
Тётя Хрюша• 28 февраля 2015
Ответ дляСюняГуня
на 3л. домашнього молока 1 л. цукру, розмішуючи довести до кипіння, мішать, доки перестане підійматься, через півгодини варіння добавить чайну ложечку соди. обережно, сильно забурлить! уварювати не менше 2,5год, можна 3 і більше. чим ближче до кінця, тим дужче прилипає до посуду і може пригоріти. використовуйте кострулю нержавійку. коли згущенка готова, вся поверхня кипить дрібнесенькими бульбашками. як трішки підчахне, перелийте в зручний для поїдання посуд, бо як загусне, буде важко перекладати. готового продукту 1 літр. жахливо смачно!
Теж роблю за схожим рецептом.Виходить коричневе згущене молоко.Завжди вдається ,дуже смачно!
1 л. молока.
400 гр.цукру
1/4 чайної ложки соди
1/4 чайної ложки крохмалу
Варити доки на почне загусати,охолодити.
З 1 л. молока виходить 500 мл.згущеного молока
1 л. молока.
400 гр.цукру
1/4 чайної ложки соди
1/4 чайної ложки крохмалу
Варити доки на почне загусати,охолодити.
З 1 л. молока виходить 500 мл.згущеного молока
Мне без сахара• 28 февраля 2015
варю в сковороде широкой. Да-да именно так . в интернете смотрела видео. Закипятить 0,5 л. молока когда закипит 150 гр сахара и варить мин 7. Чем дольше варите тем гуще.
автор
Капитанша
• 01 марта 2015
Ответ дляСюняГуня
на 3л. домашнього молока 1 л. цукру, розмішуючи довести до кипіння, мішать, доки перестане підійматься, через півгодини варіння добавить чайну ложечку соди. обережно, сильно забурлить! уварювати не менше 2,5год, можна 3 і більше. чим ближче до кінця, тим дужче прилипає до посуду і може пригоріти. використовуйте кострулю нержавійку. коли згущенка готова, вся поверхня кипить дрібнесенькими бульбашками. як трішки підчахне, перелийте в зручний для поїдання посуд, бо як загусне, буде важко перекладати. готового продукту 1 літр. жахливо смачно!
варила вчера сгущенку 5 часов ,а она не загустела ,только такая жиденькая получилась,может знаете почему,где ошибка?
Ответ дляКапитанша
варила вчера сгущенку 5 часов ,а она не загустела ,только такая жиденькая получилась,может знаете почему,где ошибка?
ви соду добавляли через півгодини? молоко було жирне домашнє? і у вас за 5 год. вона в камінь не перетворилась?? ви мене вразили.. а який об’єм вийшов через 5 год.?
я переварила їх дуже багато, з дитинства. такого ніколи не було.. у 2л молока ви мали висипати 650-680гр. цукру. через 3 год. вариво по всій поверхні покривається дрібними бульбашками, з боку кострульки смужки іриски тягнуться і загусає при вихолодженню.
я переварила їх дуже багато, з дитинства. такого ніколи не було.. у 2л молока ви мали висипати 650-680гр. цукру. через 3 год. вариво по всій поверхні покривається дрібними бульбашками, з боку кострульки смужки іриски тягнуться і загусає при вихолодженню.
автор
Капитанша
• 01 марта 2015
Ответ дляСюняГуня
ви соду добавляли через півгодини? молоко було жирне домашнє? і у вас за 5 год. вона в камінь не перетворилась?? ви мене вразили.. а який об’єм вийшов через 5 год.?
я переварила їх дуже багато, з дитинства. такого ніколи не було.. у 2л молока ви мали висипати 650-680гр. цукру. через 3 год. вариво по всій поверхні покривається дрібними бульбашками, з боку кострульки смужки іриски тягнуться і загусає при вихолодженню.
я переварила їх дуже багато, з дитинства. такого ніколи не було.. у 2л молока ви мали висипати 650-680гр. цукру. через 3 год. вариво по всій поверхні покривається дрібними бульбашками, з боку кострульки смужки іриски тягнуться і загусає при вихолодженню.
все делала как писали, сахара насыпала 700 гр, в итоге 800 гр сгущенки
автор
Капитанша
• 01 марта 2015
Ответ дляСюняГуня
ви соду добавляли через півгодини? молоко було жирне домашнє? і у вас за 5 год. вона в камінь не перетворилась?? ви мене вразили.. а який об’єм вийшов через 5 год.?
я переварила їх дуже багато, з дитинства. такого ніколи не було.. у 2л молока ви мали висипати 650-680гр. цукру. через 3 год. вариво по всій поверхні покривається дрібними бульбашками, з боку кострульки смужки іриски тягнуться і загусає при вихолодженню.
я переварила їх дуже багато, з дитинства. такого ніколи не було.. у 2л молока ви мали висипати 650-680гр. цукру. через 3 год. вариво по всій поверхні покривається дрібними бульбашками, з боку кострульки смужки іриски тягнуться і загусає при вихолодженню.
молоко отличное ,домашнее
Ответ дляКапитанша
я варила на небольшом огне,может в етом проблема
та ні, вогонь і повинен бути маленький, коструля відкрита, щоб були умови для випаровування рідини і легкого побулькування. пробачте, у мене ніколи такого не було, була рідша, чи густіша, від консистенції свіжого меду до захололого, коли ложку важко встромити, але це залежало від часу випаровування і ніколи 5 год. не знаю, що вам сказати. мені шкода, що я порадила, а у вас не вийшло.
автор
Капитанша
• 01 марта 2015
она и есть такая как жидкий мед,ноя расщитывала на более густую, как в банке продается вареная
автор
Капитанша
• 01 марта 2015
у вас нормальный рецепт ,класический, не знаю, может была где-то моя ошибка.
автор
Капитанша
• 01 марта 2015
Ответ дляСюняГуня
за рецептом - який об’єм цукру, такий і готового продукту. таке відчуття, що недовипаровувалась, але за 5 год??!
не пойму как тогда она получается у тех кто варит ее 15 мин
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу