РЕЦЕПТ ШАШЛЫКОВ ИЗ ШАПМИНЬОНОВ. на любителя конечно. Получаются грибочки объедение просто!
Печериці почистимо і вимиємо щіточкою під проточною водою. Злегка обсушимо, викладемо в мисочку, і ще злегка вологим гриби посиплемо сіллю, поллємо 1 столовою ложкою рослинного масла, перемішати і приберемо в холодильник. Печериці не потрібно піддавати попередній термообробці, вугілля в мангалі цілком вистачить, щоб їх повноцінно приготувати і не завдати шкоди нашому здоров´ю. А ось маслюки потрібно перед смаженням на вугіллі відварити. Це стосується і сирих і заморожених грибів. Заморожені маслюки Не будемо попередньо розморожувати, а відразу опустимо в киплячу воду, додамо трохи солі, дамо закипіти, і будемо варити 10 хвилин на повільному вогні. Потім відкинемо варені маслюки на друшляк, остудити їх, викладемо в мисочку, поллємо 1 столовою ложкою рослинного масла, перемішати і приберемо в холодильник. З усіх заморожених грибів я вибрала маслюки тому, що ці гриби найбільш часто заморожують цілком, а не ріжуть на шматочки, які дуже проблематично насадити на шампур. Заморожені маслюки потрібно вибирати крупненький, інакше після варіння, коли вони зменшаться в розмірі, ми їх теж не зможемо розмістити на шампурі. Перед смаженням треба насадити грибочки на шампури. Робити це будемо дуже акуратно, щоб не пошкодити гриби. Можна чергувати сирі шампіньйони і варені маслюки, так як час приготування у них однакове. Також можна змішувати грибочки сирими овочами або консервованими оливками. Вийде дуже смачно і пікантно. Розмістимо шампури з грибами над розжареним вугіллям і будемо смажити, періодично повертаючи шампури, щоб наші грибочки не підгоріли. Жар вугілля повинен бути не дуже сильним. Смажити будемо, поки грибочки не зарум´яниться, але головне їх не пересушити. Складно сказати які гриби на шампурах виходять смачніше, соковиті, похрустивают печериці, або ароматні, засмаженою маслюки.
Соусы, и много разных рецептов шашлыка.
Печериці почистимо і вимиємо щіточкою під проточною водою. Злегка обсушимо, викладемо в мисочку, і ще злегка вологим гриби посиплемо сіллю, поллємо 1 столовою ложкою рослинного масла, перемішати і приберемо в холодильник. Печериці не потрібно піддавати попередній термообробці, вугілля в мангалі цілком вистачить, щоб їх повноцінно приготувати і не завдати шкоди нашому здоров´ю. А ось маслюки потрібно перед смаженням на вугіллі відварити. Це стосується і сирих і заморожених грибів. Заморожені маслюки Не будемо попередньо розморожувати, а відразу опустимо в киплячу воду, додамо трохи солі, дамо закипіти, і будемо варити 10 хвилин на повільному вогні. Потім відкинемо варені маслюки на друшляк, остудити їх, викладемо в мисочку, поллємо 1 столовою ложкою рослинного масла, перемішати і приберемо в холодильник. З усіх заморожених грибів я вибрала маслюки тому, що ці гриби найбільш часто заморожують цілком, а не ріжуть на шматочки, які дуже проблематично насадити на шампур. Заморожені маслюки потрібно вибирати крупненький, інакше після варіння, коли вони зменшаться в розмірі, ми їх теж не зможемо розмістити на шампурі. Перед смаженням треба насадити грибочки на шампури. Робити це будемо дуже акуратно, щоб не пошкодити гриби. Можна чергувати сирі шампіньйони і варені маслюки, так як час приготування у них однакове. Також можна змішувати грибочки сирими овочами або консервованими оливками. Вийде дуже смачно і пікантно. Розмістимо шампури з грибами над розжареним вугіллям і будемо смажити, періодично повертаючи шампури, щоб наші грибочки не підгоріли. Жар вугілля повинен бути не дуже сильним. Смажити будемо, поки грибочки не зарум´яниться, але головне їх не пересушити. Складно сказати які гриби на шампурах виходять смачніше, соковиті, похрустивают печериці, або ароматні, засмаженою маслюки.
Соусы, и много разных рецептов шашлыка.
Раиса_киев• 01 мая 2015
можно было одним предложением написать - помыть, посолить и замариновать в масле. Усе.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу