ШапкаУшанка• 23 апреля 2016
Поделитесь,вашим провереным рецептом творожной пасхи
В прошлом году нашла в ин-те царскую творожну пасху,там яйца и нужно томить на огне.Мне не понравилась,творог стал с пещинками.Не маслянистая была
показать весь текст
Чу Ча• 09 апреля 2017
Ответ дляЖаннаНеАгузарова
Паска: Яйця 3 шт, вершкове масло або маргарин 160 гр(я беру 100 гр), молоко 100 мл, сіль 1 ч.л., цукор 5 ст.л. або 4 ст.л. + 1 пакетик ванільного цукру, борошно 420 гр, дріжджі 2,5 ч.л. або 20 гр свіжих, родзинки не більше 150 гр(я роблю без, мої не люблять).
Кількість масла зменшую, виходить нормально з повною нормою масла, але для нас занадто жирно. Роблю опару на пів години, додаю інші інгрідієнти, вимішую, даю піднятися, потім формую паски і в формах ще раз піднімається, випікаю в духовці. По цьому рецепту можна заміс тіста робити в хлібопічці на режимі дріждове тісто, можна руками замішувати.
Кількість масла зменшую, виходить нормально з повною нормою масла, але для нас занадто жирно. Роблю опару на пів години, додаю інші інгрідієнти, вимішую, даю піднятися, потім формую паски і в формах ще раз піднімається, випікаю в духовці. По цьому рецепту можна заміс тіста робити в хлібопічці на режимі дріждове тісто, можна руками замішувати.
Спасибо!) я думала рецепт творожной Паски)
ЖаннаНеАгузарова• 10 апреля 2017
Ответ дляЧу Ча
Спасибо!) я думала рецепт творожной Паски)
обычная, у меня творожная получилась, но сам принцип не понравился.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу